Ankastre mikrodalga yardım kızlarrr

selcanevrenn20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
1.274
1.048
32
Kızlar merhaba
Ankastre mikrodalga fırın araştırıyorum da kullanıp da memnun kaldığınız bar mıdır ?
Aslında benim evimde bütün beyaz eşyalar mevcuttu.
Hepsinin markası franke
Frankeden baktım 3.900 tl en ucuzu...
Açıkcası pahalı geldi. Ama kaliteli ise yine de düşünebilirim.
Araştırmama göre samsung iyi gibi duruyor.
Ama kullanıp da memnun kaldığınız model bar mıdır ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederin

bizim evdeki franke, inanılmaz memnunum. Annem de de beko var o da çok memnundu. Hani mikrodalgada inanılmaz bir verim annem beklemiyor ama ben çok sık kullanıyorum, frankenin bekodan ayrıldığı nokta pizza makarna vs bişi ısıtırken, çıtır çıtır ısıtıyor. Beko da biz aynı verimi alamadık. Ama fiyat olarak haklısınız frankeler inanılmaz uçtu.

bizim evdeki franke, inanılmaz memnunum. Annem de de beko var o da çok memnundu. Hani mikrodalgada inanılmaz bir verim annem beklemiyor ama ben çok sık kullanıyorum, frankenin bekodan ayrıldığı nokta pizza makarna vs bişi ısıtırken, çıtır çıtır ısıtıyor. Beko da biz aynı verimi alamadık. Ama fiyat olarak haklısınız frankeler inanılmaz uçtu.
Frankenin hangi modelini kullanıyorsunuz ?
Bende o markayı düşüniyorum.
Benim fırınım üzerinde özel dolabı var oraya koymak için yapmışlar
Oraya koyacağım.
Franke fırından çok ama çom memnunum...
Ama milrosalgası biraz pahalı gelmişti

Yani açıkcası bende o kadar olduğunı düşünmüyorum. Evde kullandığımız neyin radyasyonu yok ki ?
Elimizde tuttuğumuz telefondan bile eminim ki daha çok alıyoruz
Bir telefon otuz bilgisayara denk diye okumuştum bir yerde.
Bir de calisirken mikrodalganin onunden gecerseniz yoğun ışın almış olursunuz gibi bir yazı cümlesi kalmış aklımda. Üzerinden zaman geçti, belki durum değişmiştir. Ben naklettim sadece :KK66: umarım sorun yoktur dediğiniz gibi :KK66:

X