- 9 Aralık 2007
- 47
- 0
- Konu Sahibi Top_secret
Ankastre mi klasik beyaz eşya mı?Fikir istiyorum..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlar kulübü dedik dayanışma yardımlaşma dedik 32 kişi bakmış bir Allah ın kulu tenezül edip cvp yazmamış..kaynanamdan şikayetçiyim deseydim elli kişi fikrini söylerdi..biraz daha anlayış ve yardımsever olmanın kimseye zararı olmaz bence..neyse..
Kızma canım vallah ben yeni gördüm.Ankastre konusunda cahilim bir bilgim yok.benim beyaz eşyalar normal bildiklerimizden ben memnunum.
Benim ankastrelerim bosh,memnunum.Ama,hergün silip,kuruluyorum.Bir gün silme.matlaşıyor.Ayda bir kere de,diş macunu gibi bir parlatıcı var,onla siliyorum ışıldıyor.
canım ankastre alcaksan dokunmatik olanından alma derim çok ısındığı zaman çalışmıyo ama normali daha kullanışlı ben çeyizime gri aldım ama normal fırın:teselli:Hanımlar beş yıl eşimin ailesiyle beraber yaşadık şimdi kendi evimiz olacak beyaz eşya da klasik mi ankastre mi karar veremiyorum ankastre kullananlar varsa avantaj dezavantaj olarak yardımcı olsunlar..yok illaki klasik diyorsanız nedenleri..
merhaba bendende nacizane bir fikir ankastre cok güzel duruyo ama kullanımı cok zor 1 sene sonrada cil cil su lekesiymiş gibi lekeler oluşmaya başlıyo canım benim tercihim beyaz olmasındandır bu benim fikrim tabi hemde cok kullanışlı
Ankastre'nin şıklığı,beyazın kolaylığı var.Bence ankastreyi tercih et,daha modern oluyor.