Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bütçem çok değil fiyat/performans ürün arıyorum konu sahibi değilim ama kumtelden memnun kaldınız mı? Uygun çünkü fiyatıKumtel ve Bosh kullandım daha önce, şu anda Teka kullanıyorum. Özellik olarak tercihleriniz neler?
Kumtel fırından aşırı memnundum, ocağım da cam değildi ama ondan da çok memnundum. Aslında emaye ocakları daha kullanışlı buluyorum ben. Açıkçası Bosh ile çok büyük fark göremedim yani, fiyat performans olarak kesinlikle öneririm. Biz kiracı olarak taşınacağımız eve kendimiz depozitoya sayarak taktırmıştık, o yüzden ucuz olduğu için tercih etmiştik açıkçası ama çok memnun kaldım ben.Benim bütçem çok değil fiyat/performans ürün arıyorum konu sahibi değilim ama kumtelden memnun kaldınız mı? Uygun çünkü fiyatı
Benim de çok bütçem olmadıgı icin cam olmasa da olur açıkcası çok teşekkür ederim yorumunuz içinKumtel fırından aşırı memnundum, ocağım da cam değildi ama ondan da çok memnundum. Aslında emaye ocakları daha kullanışlı buluyorum ben. Açıkçası Bosh ile çok büyük fark göremedim yani, fiyat performans olarak kesinlikle öneririm. Biz kiracı olarak taşınacağımız eve kendimiz depozitoya sayarak taktırmıştık, o yüzden ucuz olduğu için tercih etmiştik açıkçası ama çok memnun kaldım ben.
Rica ederim, açıkçası biraz da şans işi bunlar ama Kumtel genel anlamda sevdiğim bir marka, hatta air fryım da KumtelBenim de çok bütçem olmadıgı icin cam olmasa da olur açıkcası çok teşekkür ederim yorumunuz için
Vestel rustik kullanıyorum çok memnunum çok güzel.Bende sıemens ıle bosch arasında kaldım bundan oncekıler arçelık 15 senelık sorun yaşamadım ama artık paslanıp döküldüler
Yorum yaparsanız sevınırım
Bosch kullanıyorum.Gayet memnunum kuzenim siemens kullanıyor o da çok memnunBende sıemens ıle bosch arasında kaldım bundan oncekıler arçelık 15 senelık sorun yaşamadım ama artık paslanıp döküldüler
Yorum yaparsanız sevınırım