• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankastre Elektrikli ocak kullananlar??

Gamze_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
626
9
318
Antalya
Karar veremedim kızlar gazlı mı elektrikli mi temizlik ve goruntu acısından elektrikli almayı cok istiyorum ama cevremde de hiç kullanan yok o yuzden bilginize ihtiyacım var yemek pişirme suresı uzun mu kızartma rahat yapılıyor mu vs. Cevaplarınızı bekliyorum canlar..

Aynen bende bu başlıklı konu açıcakken senin açtığını gördüm çok sevindim.
Bende aynı şekilde yakın zamanda beyaz eşyalarımı alıcam ocakta ankastre olcak oturcağımız evimizde doğalgaz yok, e malüm tüptee pahalıı elektriklii hesaplı olurmuu kullanann varsaa bilgi lütfennnnn

Cevap veren olmamıs gordugun gibi :)) Neyse ben gittim baktım frankenin supper bi elektrikli ocagı var büyük ihtimalle de alıcam tüpten daha tasarrufluymus ogrendim sigortası ayrı oldugu surece de sorun olmuyomus

gazlı al canım elektirikliyi herkes kullanamıyo alışkın olmak lazım yanıyo sonuyo elektırıklıkler anlayamıyosun nasıl pıstıgını pılavda cok zorlanırsın benım cevremdekı bıkac kısı aldı sonra pısman olup gazlıya gectı

Cevap veren olmamıs gordugun gibi :)) Neyse ben gittim baktım frankenin supper bi elektrikli ocagı var büyük ihtimalle de alıcam tüpten daha tasarrufluymus ogrendim sigortası ayrı oldugu surece de sorun olmuyomus

frankede cok pahalı baska ürünlere bak aynı özellıklerı hepsının ama gazlı al mutlaka pısman olursun elektırıklı alırsan

Aldım artık hem de su son zamlardan once aldım oldukca da iyi bi fiyata aldım hepsi franke ocak elektrikli artık bi de küçük tüp bulundurucaz evde :) buzdolabı da G.E gardrop tipi şimdi artık iş marangoza kaldı..Neyse kısmet olursa 2 aya içine giricez inşallah o zaman yazarım ocagın kullanısını umarım pişman olmam cok hevesle aldım cunku

Back
X