Batıkent
teşekkürler
peki pamuklar, çiğdem tepe, kaletepe vs için ne düşünürsünüz?
Oralar da olabilir de belki orda büyüdüğümen Batıkent bana hep daha cazip geliyo, ulaşım sıkıntı değil bi kere, 10 sene öncesine göre insan profili biraz değişti ama hala aydın görüşlü insanların çoğunlukta olduğu bi yer, site düzeni olduğu için dağınık bir yapısı yok gibi gibi
Yenimahalle mantikli bir secim olur sizin icin.
baktım şimdiKesinlikle batıkent. Çok nezih ulaşımı rahat , her ihtiyacınızı rahatça karşılayabileceğiniz bir semt.
etlik, balgat, yenimahallenin merkezi kisimlari, subayevleri tarafi, dikmen, cukurambar.. cukurambar, balgat, dikmen biraz tuzludur ama muhit olarak cok iyidir.. etlik, yenimahalle de muhit olarak cok iyidir ve cok pahali da degildir..Herkese iyi bayramlar...
Hanımlar Ankara'ya tayin düşünüyorum, yolu yarıladım sayılır ancak muhtemelen kışın ortasına denk geleceğim (malum seçimden sonraya kaldık).
şimdiden evlerle alakalı bilgi toplamaya başlayayım dedim.
çalışacağım kurum (inşallah) ivedik tarafında Yenimahalle'de bir ev olursa mantıklı olur diye düşünüyorum.
gelin görün ki mahallelerle alakalı en ufak bir fikrim yok.
en önemli kısmı muhitlerin temizliği, düzgün ailelerin yaşadığı hır gür olmayan yerler. tercihen memur muhitleri.
bana nereleri önerebilirsiniz?
teşekkürler şimdiden.
Bende 10 sene önce batikentte oturuyorum canım ama biraz bozuldu sanki ama ulaşım rahat olur sana tavsiyem Batıkent metroya en yakın tut oralar iyi büyük marketler var ilk yerleşim mahallesi diye geçiyor evler genelde dubleks olanlar güzel
etlik, balgat, yenimahallenin merkezi kisimlari, subayevleri tarafi, dikmen, cukurambar.. cukurambar, balgat, dikmen biraz tuzludur ama muhit olarak cok iyidir.. etlik, yenimahalle de muhit olarak cok iyidir ve cok pahali da degildir..
etlik benim de aklıma yatıyor
işyerine 5 km yakında evler buldum ama karışık bir muhit dediler
daha doğrusu anadolu'nun gelişmemiş bir ilçesi işte diyenler oldu
doğru mudur
Pamuklar dediğin yer şentepe sanırım, önceden oralar hep gecekonduydu şimdi yeniden yapılanıyo hala alt yapı sıkıntıları var nerden biliyorum çünkü dedemin de büyükbabamın da gecekondusu vardı orda satıldı tabi, oturanlardan duyuyoruz, etrafta hala gecekondular var insan profili muhafazakar diyim, ikide bir insan profili dememin nedeni az çok seni yorumlarından tanımam
Çok teşekkürlerÇiğdem tepe de iyidir nezihtir ancak işin ivedikteyse en iyisi Batıkent. Pamuklar, etlik fln boşver, kaletepe dediğin yeri hiç duymadım.
Teşekkürler ara ara konulara aynı mantıkla dalıyoruz evet o yüzden fikirleriniz önemli.
Muhafazakar oluşun önemli değil benim ailem de öyle.
Benim korktuğum daha çok sokakta gençler bıçak çekmesin, aracı park edince sabaha üstünde toplama çıkarma yapmış olmasınlar, hanım teyzeler bağıra çağıra konuşmasın, balkondan aşağı çekirdek çitleyip beni kabuğa boyamasın, eve geç saatlerde geldiğimde önümü kesen olmasın.
Çok zor temiz muhit bulmak hele yabancı bir memlekette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?