Ankaraya yakın en yaşanılabilir şehir?

Banabirr94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
1
1
1
31
4 yasinda bi oglum var bosandim ailemin yanindayim nafaka almiyorum.saglik teknisyeniyim atanirsam ilk tercihim ankara olacak ama ankara olmazsa sehir disina gitmem gerekecek bilecik kirikkale bolu eskisehir gibi illeri dusunuyorum.gecim kira insan vs yonunden iyi oldugunu dusundugunuz ankara cevresi il var mi acaba?

Kirikkale ankaraya en yakin sehir mesafe sure olarak. Kiralar hayat gayet uygun. İhtiyaciniz olan hersey var. Ankaraya da 15 dakikada bir araba kalkar. Gece 12 lere kadar arac bulabilirsiniz. Kirikkaleyi ilk baslarda dusunun. Cankiri da yakin ankaraya. Merkezi baya gelismis. Sabanözü ilcesi ankaraya yakin ankaradan gelis gidis yapilabilir.

Eskişehir'i tavsiye ederim. Hızlı trenle 1,5 saat sürüyor. Gelişmiş rahat bir şehirdir.

Eskişehir dışındakileri tavsiye edemem ama beklentinizle de alakalı seçiminiz.Sadece yaşam kolay olsun evimden işime yeter diyorsanız ankaranın çevresindeki tüm iller olabilir ama gezmeliyim de, eğlence yönüde olsun hayat akşam 9da bitmesin diyorsanız sadece Eskişehir malesef

Eskisehir dir herhalde ankarayla baginz varsa trenle 2 saat ogrenci sehri

Back
X