Ankara'ya uçakla gidince

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
arkadaşlar ankaraya uçakla gidince şehir merkezine nasıl gidilir benim dikimevi metro durağına gitmem lazım

Eger ozel arabaniz yoksa yada taksiye binmeyecekseniz havasa binin kizilayda inip tekrar metro yapcaksiniz :)

Havayolu servisler vardır ama sen yine de nakit para bulundur, servis bulamazsan taksiye atlar gidersin

arkadaşlar ankaraya uçakla gidince şehir merkezine nasıl gidilir benim dikimevi metro durağına gitmem lazım
havaalanının önünde hep belediye otobüsleri var onlara binmen lazım.taksiye binersen soyarlar,havaş otobüsleride 10-15tl arası olması lazım.ankaray girişinde inmek istediğini söylersin.ankaraya binip dikimevi durağında inersin.

ankarada biyere gitmek icin iki otobus degiştirmek gerekiyor devamlı cok karısık bir sehir ya

ismi havatas olarak degisti havasin.

En mantıklısi bana gore Belko ve havas AŞTI ye kadar gidiyor ordan hic disari cikmadan asti icinden direk Ankarayla dikimevine gidebilirsin

ankarada biyere gitmek icin iki otobus degiştirmek gerekiyor devamlı cok karısık bir sehir ya
normalde bir süre ankarada yaşadım iki senedir gitmiyorum az çok tanıyorum zaten ama
uçakla hiç gidip gelmedim ankaraya

havaş veya belko dikimevineckadar gitmez mi

Hayır gitmez
Havaalanında inince çıkış yazan kapıdan çıkınca zaten havataş bekliyor orada, mutlaka görürsün.
Yolcu indirdikleri 2 durak var. İlki Ulus durağı. Orası diğer toplu taşıma araçlarına uzak.
İkinci ve son durak AŞTİ durağı. Burası zaten Ankara'yla treninin son (ya da ilk) durağı. Buradan binince Kızılay'dan iki sonraki durak zaten Dikimevi durağı. Kızılay-Kolej-Dikimevi şeklinde.

teşekkür ederim böyle yaparım son bişey daha soracağım benim dönüş uçağım sabah 8.30 da yine sabah erkenden bu rutini uygulayabilir miyim

anadolu jetin istabul ankarada bir hizmeti var eve kadar bırakıyorlarmış onu kullanan oldu mu hiç

teşekkür ederim böyle yaparım son bişey daha soracağım benim dönüş uçağım sabah 8.30 da yine sabah erkenden bu rutini uygulayabilir miyim

8:30 uçağı için saat 07:30'da havaalanında bulunmanız gerek. O zaman 06:30'da AŞTİ'den Kalkan otobüse binmelisiniz demek. Dikimeci'nden ilk tren 06:15'te kalkıyormuş. Bence riskli. Yetişemeyebilirsiniz.
Ben olsam o sabah Ulus'taki durağa taksi ile gider, oradan Havataş otobüsü ile alana geçerdim

Sabah erken saatte de var tabi. Ego da var onunla da AŞTİ ye ya da Kızılay metroya gidebilirsin

mantıklı öyle yaparım, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…