- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
-
Kalin 38bedene uyacak ama belim ince kotceket blazer ceket yada markali kiyafetler montlar ariyorum. Tercihim takas yapmak .
Cnm bende bi tane blazer ceket var ama ben kiyafet coklugundan satyrm pantoln ile brlikte 300 almistim hic gymedm kilo aldgm için 40 beden dar kesim 40 tl dsnuyrm gymedm için dusunrsen ressim atablrm
40bedenbuyukolurcanim.
Eki Görüntüle 1027385 Eki Görüntüle 1027386 Eki Görüntüle 1027387 bershka marka
Eki Görüntüle 1027392 Eki Görüntüle 1027388
Eki Görüntüle 1027393 Eki Görüntüle 1027394 Cnm bu elbise ZARAnın indirimdeyken almıştım bir kere yılbaşında giydim etiketi battığı için kesmiştik ama dokunduğunda bile anlarsın yerinden ZARAnın kumaşı kendini belli ediyor biliyorsundur.
Eki Görüntüle 1027397 adilışık marka
canım bende de kotonun deri ceketi var takas düşünür müsün
ekle cnm resi bir bakayım
deri ceket bu canım koton marka. diğeri beyaz olan 1 kez falan ancak giymişimdir beyaz olan spor mağazasından almıştım kinetix marka çok güzel bişey aynı bedeniz zaten senle.
yok cnmya yordum senide pek tarzım değiller
Eki Görüntüle 1027385 Eki Görüntüle 1027386 Eki Görüntüle 1027387 bershka marka
Eki Görüntüle 1027392 Eki Görüntüle 1027388
Eki Görüntüle 1027393 Eki Görüntüle 1027394 Cnm bu elbise ZARAnın indirimdeyken almıştım bir kere yılbaşında giydim etiketi battığı için kesmiştik ama dokunduğunda bile anlarsın yerinden ZARAnın kumaşı kendini belli ediyor biliyorsundur.
Eki Görüntüle 1027397 adilışık marka
Cnm bende bi tane blazer ceket var ama ben kiyafet coklugundan satyrm pantoln ile brlikte 300 almistim hic gymedm kilo aldgm için 40 beden dar kesim 40 tl dsnuyrm gymedm için dusunrsen ressim atablrm
Canimbenhepbakiyorum.inanseninurunlerisendeniyibiliyom.siyah 36 olmasa coktan alcaktim.bana 38bedenlazim.hatirlarmisin bilmem bu montu takas yapalim demistim sana bu mont tam benlik bershka deri olan.bunu takasyapalim bedeni ne bu montun.birde kot ceketin varya trenchcoat gibi onuda takaslayalim.bayildimona kac beden o tstlim.
Seninürünlerinisenden iyibiliyomkız bu nasıl laf Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni. Siyah ceketi bana NiL'cim hediye olarak göndermiş S beden yazıyor ama kalıbı çok geniş bana olmadı yani kesinlikle M beden giyen birine tam olur. Bershka mont M beden. kot ceketde sıfır bana hediye gelmişti bedenini hatırlamıyorum ama oda bana büyüktü muhtemelen M bedendir bakıp yazarım yine sana. Bu arada ürünlerine bakmadım epeyidir ne var ne yok bilmiyorum. şimdide yatağımdayım bu yüzden telden girdiğim için göremiyorum resimlerin hepsini yarın ilk iş bakıp döncem sana cnm
Sen olur foyosan bir goreyim resmini tatlim.
bnm elimde lacivert 38bedene uygun dar kesim blazer ceket var hem spor hem klasik giyilebilir daha hiç giyilmediKalin 38bedene uyacak ama belim ince kotceket blazer ceket yada markali kiyafetler montlar ariyorum. Tercihim takas yapmak .
Bu canim kaynpederm aldi bnu banaa ama tarzm olmadi icin gymedm spor taklyrmuzerne tam oluyo bende 38 bedenm dsnursen yardmci olrm
bende sarar marka lacivert ceket var canim 40 beden yalniz fiyatida 190 a almisdim 90 tlye birakicam Eki Görüntüle 1028446 Eki Görüntüle 1028447
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?