ankaraya elden sallanan at ve 3 tekerli bisiklet.tane 20tl.

topmodelgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
1.780
53
83
Hand m vucuda oturan lacivert kot ceketi var.brleoturuyor onden dugmeli.otarz tam oturan belde biten kot ceket ariyorum.illa handm demiyorumama bu tarifettigim varsa kesin alicam cok lazim

Son düzenleme:
Kalin 38bedene uyacak ama belim ince kotceket blazer ceket yada markali kiyafetler montlar ariyorum. Tercihim takas yapmak .

Cnm bende bi tane blazer ceket var ama ben kiyafet coklugundan satyrm pantoln ile brlikte 300 almistim hic gymedm kilo aldgm için 40 beden dar kesim 40 tl dsnuyrm gymedm için dusunrsen ressim atablrm

canım bende de kotonun deri ceketi var takas düşünür müsün

canım gri olan koton marka ceket 36 beden
kot ceket c21 marka 36-38

lacivert ceket te m beden

bende olan bunlar

Eklentiler

• $aaaa.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 101
  • $bnytgf.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $saas.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 97
ekle cnm resi bir bakayım

deri ceket bu canım koton marka. diğeri beyaz olan 1 kez falan ancak giymişimdir beyaz olan spor mağazasından almıştım kinetix marka çok güzel bişey aynı bedeniz zaten senle.

Eklentiler

• $Resim 016.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 93
  • $Resim 017.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $Resim 252.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $Resim 251.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 96

Canimbenhepbakiyorum.inanseninurunlerisendeniyibiliyom.siyah 36 olmasa coktan alcaktim.bana 38bedenlazim.hatirlarmisin bilmem bu montu takas yapalim demistim sana bu mont tam benlik bershka deri olan.bunu takasyapalim bedeni ne bu montun.birde kot ceketin varya trenchcoat gibi onuda takaslayalim.bayildimona kac beden o tstlim.

Seninürünlerinisenden iyibiliyomkız bu nasıl laf Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni. Siyah ceketi bana NiL'cim hediye olarak göndermiş S beden yazıyor ama kalıbı çok geniş bana olmadı yani kesinlikle M beden giyen birine tam olur. Bershka mont M beden. kot ceketde sıfır bana hediye gelmişti bedenini hatırlamıyorum ama oda bana büyüktü muhtemelen M bedendir bakıp yazarım yine sana. Bu arada ürünlerine bakmadım epeyidir ne var ne yok bilmiyorum. şimdide yatağımdayım bu yüzden telden girdiğim için göremiyorum resimlerin hepsini yarın ilk iş bakıp döncem sana cnm

Tamam haha ha bende guldum walla kendime.sen july nil ucunuzun tum urunleri biliyom .3ubenim ozaman.sende begen begen al sempatiko.

Sen olur foyosan bir goreyim resmini tatlim.

Bu canim kaynpederm aldi bnu banaa ama tarzm olmadi icin gymedm spor taklyrm uzerne tam oluyo bende 38 bedenm dsnursen yardmci olrm

Eklentiler

• $aviary_1395076215010.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…