Günaydın ankaranın güzel hatunları yine buluşma var demi hemide ben olmadan :gitme: gezin anacım gezin yiyin için wallaha ne güzel kısmet değilmiş be muhtarım inşallah diyom ama denk gelmiyor işte kaydirigubbakcemile3 benim yerimede eğlenin bir güzel
tşk ederim kalim
araya mesefe giriyor her nedenseee
gelmeyide çok istiyorummm
ama siz yinede telefonda sesimi duyunnnn canıkommmmm
bende sizi çok ozledim 2009 hiçççççççççççççç gelemedimmmm inş 2010 gelirimmmm
ben oyyyyyyyyyyyyyyyyy canlarım sizi çok ozledimmm
cumanız mubarek olsunnnnn
İNŞALLAH CANLARIM,
BİR GÜN MUTLAKA İKİNİZİDE BEKLİYORUM ANKARA BULUŞMASINA OLURMUkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
MESAFELER BİZE ENGEL OLMAZKİİİ, YETERKİ BİZ KAFAMIZA KOYALIM boshayallersmileboshayallersmile
İNŞALLAH CANLARIM,
BİR GÜN MUTLAKA İKİNİZİDE BEKLİYORUM ANKARA BULUŞMASINA OLURMUkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
MESAFELER BİZE ENGEL OLMAZKİİİ, YETERKİ BİZ KAFAMIZA KOYALIM boshayallersmileboshayallersmile
HAFTA İÇİ SEN TOPLASANA MİLLETİ:mymeka:alsanaalsanasmileolmaz bu kadarda KALİMERAM canummmmm
of offffff yine gelemem çünkü hafta sonu olmaz be kardeşim şunu hafta içi yapsanız olmazmıydı bana hiççççççç nasip olmuyor.
OLSUN BE ESMERİM NAPALIM, AZ OLSUN BİZİM OLSUN BE GÜLÜM:lepi:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy katılım azmı ne kalimmmm
bu ne 2010 gencleri bekliyoruz şoyle başkente yakışan b i topluluk olsunnnnn
YA DİLEK ABLA BİR SAATLİĞİNEDE OLSA GELEMEZMİSİN? ORDAN BULUŞMAYA GİDERDİN GENE:sm_confused:mıhtarım tatlım kıymatlım bende gelemiyorum adımı yazmışsın amma çook istememe rağmen bu hafta sonu mümkün değil aklım fikrim hep sizde olacak keşke 23 olsaydı neyse b.rdahaki toplantıda görüşürüz hepinizi öpüyorum yaaaaaaaaaaa of bende gelmek istiyorum bye
ABLA GELMİYORLAR BAKSANA:sm_confused:iyi hafta sonları,haydi buluşmaya...............tembellik yokopuyorumnanaktan:dance::sm_cool::teytey:a.s.Şeniz
TOMBİŞİİİİİİİİİM SEN BENİM BİDENEM SİN BİDENEEEMMMMMM:asigim::1hugevet adımız yazılmış davete icabet etmemek olmaz geliyorummmmmmmmmmmmmm
ASLANIM SEMA APLAM BENMİİİİİİM :asigim::1hug: EKLEDİM ABLAM İSMİNİ:enbuyukkk:Selam,ben de katılıyoryum,görüşmek dileğiyle selalar
TABİKİDE GETREBİLİRİSN İLKNURCUĞUM:1hug: HİÇ BİR MAHSURU YOK,Merhaba bende varım inşallah bir aksilik olmazsa katılmayı çok isterim.Yalnız 4.5 yaşında bir kızım var onuda getirebilirmiyim.Yoksa çocuklar olmayacakmı bilgi yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?