Ankara'llar ne olurr bi bakn

canım bulurum ben hastaneyi.eşim yıllardır ankarada.ssk lıyım canım.ama hemen ertesi güne randevu veriyorlarmı yoksa ileri tarihemi veriyorlar:uhm: bunu merak ediyorum

demircool randevulu değil diye biliyorum, gittiğin gün sıra alabilirsen muayene oluyosun. istersen sen internetten bilgi hastanesinin telefon nosunu bul ara ve öğren. sorularının hepsini sorarsın daha net cevap alırsın

ya arkadaslar bende bir gebelik düsünüyorum ama ilk dogumumu etlik ssk da yaptım ve hayatımda böyle igrenc bi hastane görmedim.ben de simdiden arastırmaya basladım.ne olur bnada yardımcı olun iyi bir hastane arıyorum.isin acıkcası maddi yondende cok sarsmasın.hem uygun hemde kaliteli hizmet veren bi yer varmı bildiginiz

etlik lokman hekim, hem ucretleri uygun, hem de iyi bir hastane a.s

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yerin uygunsa batıkent bilgi hastanesini tavsiye ederim.ben kızımı her ay oraya götürüyorum kadın doğuma bende gittim çook memnun kaldım. doğumu orada yapmadığıma pişmanım şimdi.Baran hn var ama oda doğum izninde ben ona gitmiştim.tabii başka dr larda var.hastene gerçekten çok temiz ve dr lar ilgili.fiyatıda uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence kızılaydaki çağ hastanesine git .doktoru sevgi hanım.ama hemen randevu vermiolar sanırım

canım yerin uygunsa batıkent bilgi hastanesini tavsiye ederim.ben kızımı her ay oraya götürüyorum kadın doğuma bende gittim çook memnun kaldım. doğumu orada yapmadığıma pişmanım şimdi.Baran hn var ama oda doğum izninde ben ona gitmiştim.tabii başka dr larda var.hastene gerçekten çok temiz ve dr lar ilgili.fiyatıda uygun.

:1shok: bende gidiyorum herzaman oraya karşılaştıkmı acaba:uhm:

bende 5 aylık 22+4 hamileyim ve batıkent de bilgi hastanesine gidiyorum.doktorum selçuk bey.
ben gerçekten çok memnunum.Allah izin verirse doğumumu orada yapacağım.kesinlikle tavsiye ederim

bende 6+6 haftalık hamileyim.ve bilgi hastanesi selçuk arslanı şiddetle tavsiye ediyorum.inanılmaz ilgili her şeyden önce dinliyo seni:1rolleyes:
biraz kalabalık oluyo ama yinede değer bence:emir_bebek: için
muayene ücretide 10tl

canım senmi gidiyosun
dr un kim
yoğunluk seni rahatsız etmiyomu :uhm:

ilk bebegimde, ozel sigortam olmayip sadece SSKli oldugum icin Lokman Hekim'e gitmistim. Doktorum Elif hanimdi. Randevu saatini geciktirmeleri, cok beklemem disinda bir sorunum olmamisti. Elif hanim hic acele etmeden istedigim kadar vakit ayiriyordu. Ve o zamanlar yenidogan unitesinin ( ya da dogum birimlerinin, su anda hangisinin oldugunu hatirlamiyorum) odul aldigina dair afisler asiliydi ("Bebek dostu" hastane secilmis.).
Bu dediklerim 2 bucuk yil once falan oldu.

valla bilmiyorum arkadaslar bende etlik ssk da yaptıım 5 yııl oldu berbattıı ama simdide gidenler cok memnun kalııyorlarmııs anlamadıım vallahi

Merhabalar..ben henüz hamile değilim ama bilgi hastanesindeki Selçuk Arslana gidiyorum.şimdiye kadar kendisinden çok ama çok memnun kaldım.gerçekten çok ilgili,kibar ve iyi bit dr.hamile kalırsam kendisine devam etmeyi düşünüyorum..çünkü evveliyatımı biliyor şimdiye kadarki..eğer bir problemim olmazsa tabi çok erken bunu demek için ama epidurel normal doğum yapmak isterim diye düşünüyorum.bilgi hastanesinde selçuk beyden doğumunu yapanlar lütfen bilgi verebilirlermi..yani normal doğuma bakışı (sezeryanı genelde dr lar tercih ederler bilerek) hastanenin, hemşirelerin durumu nasıl, özel sancı odaları varmı,erken doğum ünitesi varmı? doğum yapmış arkadaşlardan tecrübelerini ve gözlemlerini bekliyorum..:CüvCüv:

bence en saglıklısı normal dogum arkadasım yeni dogmus gibi oluryorsun derler.icinde pislik falan kalmıyomus ne var ne yok tahliye:)epiduralide tecrübeli doktorların yapması lazım riskleri cokmus dogumdan sonra bel agrısı falan yapıyomus.en ufak bi hatada felc kalma riski bile varmıs.bilgi hastanesi nerede?

arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim. etlik doğum evine gittim ilk olarak. gayet iyiydi. ama özel bir doktora devam edeceğim. balgatta akropol hastanesine gideceğim. devlet memurlarından fark almıyorlar muayene için.

canım sen ankaranın neresindensin? ankara çok büyük. Ben Eryaman'da bir doktora gidiyorum hem doktor iyi hem fiyatı. ikili ve üçlü testlere de fark almıyorlar. ilgiliysen yer ve adı verim. Bu arada randevu da yok istediğin veya doktorun söylediği zaman gidip direkt muayene oluyorsun.

canim ben eryamanda oturuyorum. fiyati nasil ssk ne kadar fark oduyor bilgilendirebilir misin?

X