Ankara'llar ne olurr bi bakn

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
kızlar ben ankarada doktora henüz gitmedim.ve doktor bilmiyorum.bu günledede gitmem lazım artık ikili test zamanı geldi:emir_bebek: ücreti uygun ve hemen randevu alabilecegim bir hastane arıyorum.tabi doktoruda iyi olsun.mümkünmü acaba:uhm:lütfen bi cevap verin yaaaaaaaaaaaa.evde kafayı yiycemmm doktorsuzluktan

kızlar ben ankarada doktora henüz gitmedim.ve doktor bilmiyorum.bu günledede gitmem lazım artık ikili test zamanı geldi:emir_bebek: ücreti uygun ve hemen randevu alabilecegim bir hastane arıyorum.tabi doktoruda iyi olsun.mümkünmü acaba:uhm:lütfen bi cevap verin yaaaaaaaaaaaa.evde kafayı yiycemmm doktorsuzluktan
canım batıkent bilgi hastanesinde baran hanım var çok ii hastane özel ve sigortalıya 20 ytl muayne ücretiyle bakıyolar ben oraya gidiyorum çok memnunum tabi hamile değilim tedavi için gidiyorum.

canım ben başkent hastanesınde derya hanıma gıdıyordum muayne ucretı 145 ytl ıdı doç oldugu ıcın,ama cok memnundum tavsıye ederım

ankaranın taşına bak:1ninca: gözlerimin yaşına bak senağlama.amanınnnn yaaa ankaralı yok hiç dimi koca kadınlar kulübünde :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

canım benim de dr um var ama ücreti sana nasıl gelir bilmiyorum...
aylık 40 ytl ye gidiyordum muayenehanesine dışkapı mevki hastanesinde görev yapıyor...
tabi benim ssk doğumuma yetiştiği için hep özeline gittim doğumuma girdi hemde kendi hastanesinde yaptı...
geçen yıl bu anlattıklarım testlere ne kadar ödediğimi de inan hatırlamıyorum bide yanıltmak istemem fiyatlar değişmiş olabilir...
ama sana şunu da söyleyim hiçbir karşılık para vs. beklemeksizin doğumuma girdi bunu nadir dr yapıyor...
eğer istersen bulunduğu yerin tel. ini veriyim bir görüş...

canım sen ankaranın neresindensin? ankara çok büyük. Ben Eryaman'da bir doktora gidiyorum hem doktor iyi hem fiyatı. ikili ve üçlü testlere de fark almıyorlar. ilgiliysen yer ve adı verim. Bu arada randevu da yok istediğin veya doktorun söylediği zaman gidip direkt muayene oluyorsun.

etlikde özel lokman hekim hastnanesine gidiyorum.
3 kadın doğumcu var.
3ü de cok iyi.
benimki elif hanım,ben cok memnunum.
muayene ücreti de 60 ytl'den 11 ytl'ye düştü.
muayene almak gerekiyor telefonla..

aa sincan da da varmış gerçi bir şubesi,oraya da iyi diyorlardı.
sana hangisi yakınsa artık..

ben batıkentteyim arkadaslar arıyorum arıyorum bi türlü doktor bulamadım.ya da şöyle bişey olmamazmı? bu sıralar randevusu olan biriyle bulusup beraber gitsek olmazmı acep?

canım çağ hastanesi muayene fark ücreti almıyomuş
ama tahlillere ne kadar alıyo bilmiyorum arayıp sorman lazım bide lokman hekimdenden çağ danada randevu alıcaksan daha dün ikisinide aradım 7 ağustosa kadar dolu haberin olsun
inan bende bulamadım dr sen bulursan haber ver

çağ hastanesi kızılayda tel no 430 08 08
lokman hekim hem etlikte hem sincanda tel no 444 99 11

canım çağ hastanesi muayene fark ücreti almıyomuş
ama tahlillere ne kadar alıyo bilmiyorum arayıp sorman lazım bide lokman hekimdenden çağ danada randevu alıcaksan daha dün ikisinide aradım 7 ağustosa kadar dolu haberin olsun
inan bende bulamadım dr sen bulursan haber ver

kız ne diyosuun?
nasıl işmiş bu ya..
biz genelde pztsi falan arıyoruz,hep cmtsi gününe buluyoruz randevu.
acaba kayıtlı hastalarına öncelik mi yanıyorlarCADIARZU

çağ da fark ücreti yokmuş demek,hmmjeyyar

canım ben 4 ay önce batıkentte bilgi hastanesinde doğum yaptım doktorum selçuk aslandı orada birde baran hanım var ama benim sana tavsiyem selçuk bey olur inanılmaz ilgili bir doktor

canım ben 4 ay önce batıkentte bilgi hastanesinde doğum yaptım doktorum selçuk aslandı orada birde baran hanım var ama benim sana tavsiyem selçuk bey olur inanılmaz ilgili bir doktor

hmmmmCADIARZU bende batıkentteyim.hastane tam olarak nerde:uhm: ben metroya yakınım.he birde randevu ne zamana veriyorlar:uhm: ücreti nedir kontrollerin:uhm: cokmu sordum:1shok:

demircool canım ben de batıkentteyim bilgi hastanesinde selçuk beyi bende duydum hastane inönü mahallesinde. istanbul yolundan carrefour'un oradan yani jandarma kavşağından girince ilk göbekten sola dönüyosun hiç bir yere sapmadan direk gidiyosun sol kolda kalıyor zaten oraya gidince görürsün. muayane ücreti 10ytl -20ytl . tahlillere de para almıyorlar diye biliyorum eğer sosyal güvencen varsa. kolay gelsin canım

demircool canım ben de batıkentteyim bilgi hastanesinde selçuk beyi bende duydum hastane inönü mahallesinde. istanbul yolundan carrefour'un oradan yani jandarma kavşağından girince ilk göbekten sola dönüyosun hiç bir yere sapmadan direk gidiyosun sol kolda kalıyor zaten oraya gidince görürsün. muayane ücreti 10ytl -20ytl . tahlillere de para almıyorlar diye biliyorum eğer sosyal güvencen varsa. kolay gelsin canım

canım bulurum ben hastaneyi.eşim yıllardır ankarada.ssk lıyım canım.ama hemen ertesi güne randevu veriyorlarmı yoksa ileri tarihemi veriyorlar:uhm: bunu merak ediyorum

X