• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'lılar...yök sorunu

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.706
448
bu yök ü devamlı arıyorum fakat ulaşamıyorum
mail gönderiyorum cevap yazmıyorlar, faks gönderiyorum cevap gelmiyor
telefon açıyorum telefonlara bakan yok

ben ne yapacam yaa???

artık son çare buraya girip ankara yök e yakın olan birilerini aramaya başlıycam..

Malesef yök de öyle bir durum söz konusu. Bugüne kadar arayıp ulaşabilen sayısı bir elin parmağını geçmiyordur. Ankara'da olanlar aramayıp direk gidiyorlar zaten. Açılmayacağını bildikleri için. Ama sanırım siz farklı bir şehirdesiniz. İnşallah bir çözüm bulursunuz yada insafa gelip tlf nu açarlar.

Benim de bir kere yök'e işim düşmüştü. Defalarca aradım açmamışlardı telefonu. Sonra şansıma açmışlardı... Israrla ara istersen, hem sabit telefondan hem cep telefonundan, farklı numaralardan...

Malesef yök de öyle bir durum söz konusu. Bugüne kadar arayıp ulaşabilen sayısı bir elin parmağını geçmiyordur. Ankara'da olanlar aramayıp direk gidiyorlar zaten. Açılmayacağını bildikleri için. Ama sanırım siz farklı bir şehirdesiniz. İnşallah bir çözüm bulursunuz yada insafa gelip tlf nu açarlar.

evet, istanbuldayım yoksa dayanırdım kapılarına uyuzlarınnn

Benim de bir kere yök'e işim düşmüştü. Defalarca aradım açmamışlardı telefonu. Sonra şansıma açmışlardı... Israrla ara istersen, hem sabit telefondan hem cep telefonundan, farklı numaralardan...

arıyordum arıyordum ulaşamıyordum
sonra sıradan yök ün sitesindeki tüm numaraları aramaya başladım
en sonunda bi tanesi cevap verdi
denklik birimiyle görüşmek istiyorum dedim
burası bilmem ne dedi, denklik birimin telefonunu vereyim
vermeyin!!!!!!!!! dedim
ezbere biliyorum numarayı ama kimse açmıyor!
ben ordan birisine ulaşacam! oraya ulaştıracaksınız yoksa bu telefonu kapatmam! kapatırsanızda devamlı ararım dedim
ama çok sinirliydim, aşırı derecede sinirliydim
ordan bağlayın bana dedim. tırstımı ne taman bağlıyayım sinirlenmeyin dedi, sonra bekledim herhalde 15 dakka, sonra kapandı
yine aynı numarayı aradım bağlamadınız dedim yine denedi, meşgul çalıyor dedi
beklerim ben sorun değil dedim sonra bağladı en sonunda konuşabildim :37:

Back