kaç seans oldu başlayalı bir de ücretler hakkında bilgi verir misiniz?
Çok sağ olun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.3.seanstayım ama çok az çıkıyor iki ayda bir falan gidiyorum artık. Koltukaltı ve genital iki bölge 100 liraydı ben gittiğimde kampanya vardı ama hala var mıdır bilmiyorum
Merhabaa :) yıllar geçmiş üstünden sonuç nasıl oldu. Memnun kaldiysaniz bana da söyleyebilir misiniz gittiğiniz yericanım ben bır seans gıttım daha,şimdilik memnunum,özelden mesaj atacaktım sana gıttıgım yeri, ama özel mesaja kapalıymıssın. goncat sana da ozelden yazdım.
Merhaba ben de Ankara'da bir yer ariyorum. Siz gittiyseniz ve memnun kaldiysaniz söyleyebilir misiniz bana da. Karar vermek öyle zor kislm kızlar ve asli85:) bana da gıttığınız yerlerın tel ve adreslerını atrmısınız?ozelden atamadımda sahsı olarak. Ayrıca ben nd yag ve alex bırlıkte kullanan bır yer ıstıyorm ankarada hatta mumkunse kızıılayda? ozelden atabılırmısınız?
ümitköy de galleria avm de arta estetik ben lazere başladım çooookkkk memnunumm:)Merhaba ben de Ankara'da bir yer ariyorum. Siz gittiyseniz ve memnun kaldiysaniz söyleyebilir misiniz bana da. Karar vermek öyle zor ki
Daha öncede bu konuda yazmıştım Özel Clnc Medilife a gidebilirsin cihaz candela alexandrite istersen buz lazerde var.Ben orda kurtuldum tüylerden kıllardan.Tekrarlanma olmadı henüz üzerindende zaman geçti.Hormonal değişimlerde ne olduğunu zaten gözlemliycem ozamanda yazarım zaten.Umarım istediğiniz gibi bir yer bulursunuz.Sağlıcakla kalın..Merhaba ben de Ankara'da bir yer ariyorum. Siz gittiyseniz ve memnun kaldiysaniz söyleyebilir misiniz bana da. Karar vermek öyle zor ki
Nerde oturuyorsunşu an en en çok araştırdığım konu, nereye gideceğimi bilemiyorum
Nerde oturuyorsun
Ben ankarada 2018 de aris çukur ambara başladım.suan yüzde 80 bitti.üç dört ayda bir gidiyorum.reklam anlaşılmasın valla oldukça pahalı bi yer.kuruttular beni resmen ama tüysüzlüğe deger dedim gittimkeçiörendeyim
Ben ankarada 2018 de aris çukur ambara başladım.suan yüzde 80 bitti.üç dört ayda bir gidiyorum.reklam anlaşılmasın valla oldukça pahalı bi yer.kuruttular beni resmen ama tüysüzlüğe deger dedim gittim
Vallahi öyle.bitirmeyecek biyere bir bucuk iki verecegime 3 vereyim bitsin dedm.bu kıl insana herşeyi yaptırır.özgüvenİni etkiliyor resmennbugün bi arkadaşımda ordan söz etti,
bir de La Vie Klinik varmış dr gözetimindeymiş
herpsinin fiyatı farkı
Bende gitmeden önce baktım baya şikayetvar.com dan falan.ama ben mobilya magazasında çalışıyorum mesela yüzde 80 ni memnunsa yüzde 20 si memnun kalmaya biliyor.sans meselesi.çıkssss google yorumlarına dikkat eden biriyim aris i eledim
Vallahi öyle.bitirmeyecek biyere bir bucuk iki verecegime 3 vereyim bitsin dedm.bu kıl insana herşeyi yaptırır.özgüvenİni etkiliyor resmenn
Benim bütün vücuduma etki etti acaba cilt analizini ve cihazımı yanlış seçtiler markası neydi cihazın.2 yıl elvankentte lider tıp merkezine gittim.alexsanderayt cihaz vardı.yüzümü cogalttı heryerim arttı bir genitale iyi geldi.herkes şikayetçiydi ama şikayetvar.comda bir tane bile şikayetleri yoktu o zamanlar.şimdi ne durumda bilmiyorum tabi