Slm lütfen mesajım kaldırılmasin acil cvp almak için buradan yazdım. Ben ankaraya yeni tasindim 15 gün oldu 15 haftalik hamleyim Keçiören eser tepedeyim lütfen memnun kaldığınız özel hastane bayan doktor varsa paylasirsaniz çok sevinirim birde Lokman Hekim ve özel Keçiören hastanesine giden varmı lütfen yardımcı olun yabancı bir yerde çok zor işini iyi yapan bir doktorbulmak.Doktor bayan olursa sevinirim teşekkürler.
Esertepe de oturuyorsan etlik lokman hekim sana daha yakındır orada da bayan kadın dogumcular var araştırıp gidebilirsin bi etlikte zübeyde hanım doğum evi var orasi da iyi
Slm lütfen mesajım kaldırılmasin acil cvp almak için buradan yazdım. Ben ankaraya yeni tasindim 15 gün oldu 15 haftalik hamleyim Keçiören eser tepedeyim lütfen memnun kaldığınız özel hastane bayan doktor varsa paylasirsaniz çok sevinirim birde Lokman Hekim ve özel Keçiören hastanesine giden varmı lütfen yardımcı olun yabancı bir yerde çok zor işini iyi yapan bir doktorbulmak.Doktor bayan olursa sevinirim teşekkürler.
Ben ilk önce Keciorene gityim fiyat olarak uygun fakat surekli doktor degisti. Bayan doktor sıkıntısı war. Sonra Etlik lokman hekime gittim Sebahat hanima
Ben de etlikteyim, etliğe yakın Lokmanhekim dışında Orta Doğu hastanesini düşünebilirsiniz, 4 bayan doktor var, ben günnur hanıma gidiyorum. Esra hanıma gittim bir kere, iki kere de günnur hanıma. Siz diğer doktorları da deneyebilirsiniz. Hangisini beğenirseniz ona devam edersiniz.
merhabalar ben özel Keçiören hastanesindeki aynura hanıma gittim ama pek beğenmedim çok hızlı konuşuyo bide çok ilgili olmadığını düşünüyorum bidahada gitmedim zaten