• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı bebişli anneler:)

ay bende 23 üm(24 e girmişde olabilirim yani bi düşünmem lazım) nolmuş havamı atıyorsun:60::60:

olsun cnm kabul edilmiştir hoşgeldin:71: ne yapıyorsun peki evlilik yok çocuk yok okuyormusun,çalışıyormusun,evdemisin ne sordum ama:27:

Hava mııııı :1: Yok daha neler :p :27:
Okuyorum :)

bilmem görecegiz bakalım şekerim.katılımlardan anlarız:9::9: sen nasılsın.hani havada düzelmedi ki baksana su yagmura....
ya sorma tam güneş açmıştı birkaç gün hava iyi gitti gibi yağmur bastırdı bugün bide hava kasvetliydi baya bunaldım evde.
dışarı attım kendimi sanada gelemedim cnm kusura bakma bugün alışveriş yapmam gerekti bu hafta davetliyiz bi yerlere bu bahaneyle çocukları kocişe bırakıp gordiona gittim bugün gezdim çocuklarsız ne zamandır çıkmıyordum çok iyi geldi.

arkadaşlar bende varımmm 23 yaşındayım 7 aylık bi bebişim var bi buluşma ayarlarsak bende gelirimmmm keçiörende oturuyorum ben:66::66::66:

pazar günü öğretmen evinde buluşuyoruz hadi sizde gelin tanışalım ne dersiniz ilk bizimle olun çok güzel egleniyoruz gelin bekliyoruz

pazar günü öğretmen evinde buluşuyoruz hadi sizde gelin tanışalım ne dersiniz ilk bizimle olun çok güzel egleniyoruz gelin bekliyoruz

sağol cnm ya ama rahatsızım biraz gelebilceğimi sanmıyorum başka buluşmalara inş...

isteyen gelebilir seni daha sonraki buluşmamızda görmek isteriz gelmek isteyen başkent öğretmen evindeyiz buyursun

mrb.yaşım 27.eryamandayım.6 aylık bebişim var.kızlar buluşmak çok zor yaa.ancak yakın yerdekiler görüşebilir.

Back