- Konu Sahibi Anneyimben10
slm kızlar bende geldim benimn topikte kimse yok buldum burayı hemen zıpladım bende akdere mutlu mahallesindeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla. ama bilseler bizim hoş muhabbetimizi şehirdışından bile gelirlerdi dimi arkadaşlarselam sekerlerimtubacım sayıyı artırmaya baslamışız maşallah.arkadaslar ayşegül ben 2 buçuk yaşında bir oglum var 27 haftalık bir oğluşumda göbüşümde martta bekliyorum inşallah.çayyolundayım bende.tubaya yakın yani.kız tuba bizde sehre pek uzagız ikimiz herkez buluşur biz ikimiz bas basa kalırız
![]()
evet arkadaslar....haydi ankara muhabbetehe valla. ama bilseler bizim hoş muhabbetimizi şehirdışından bile gelirlerdi dimi arkadaşlar
neyse öğrencekler bi kere tadımızı alsınlar bidaha bağlılık yaparız bırakamazlar bizi
şenlik başlamış hoşgeldiniz arkadaşlar. bu topiğin amacı arkadaşlık kurmak hemde bebişlerimizi arkadaş edip oyun gurubu tarzı aktivitelerde bulunmak. şimdi ben 2 bebişli olduğum için toplantı hep bende
yaş aralıklarımız ne buarada ben bir hafta kadar daha 23 diyebilirim![]()
25 aralıkmı aaevet arkadaslar....haydi ankara muhabbetecanım bende 23 olcam 4 gün sonra.kutlayın bak dogum günümde.seninki ne zaman
25 aralıkmı aabende 28 aralık ben seninkini kutlayım sende benimkini kutlarsın anlaştık
kader örmüş ağlarını bizi içine hapsetmişte haberimiz yokmuş yahu![]()
evet ya çok merak ettim bak şimdi seni