• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı bebişli anneler:)

slm kızlar bende geldim benimn topikte kimse yok buldum burayı hemen zıpladım bende akdere mutlu mahallesindeyim

hoşgördük canım ama hepimiz uzaktayız nasıl görüşürüz bilmem

selam sekerlerim:16: tubacım sayıyı artırmaya baslamışız maşallah.arkadaslar ayşegül ben 2 buçuk yaşında bir oglum var 27 haftalık bir oğluşumda göbüşümde martta bekliyorum inşallah.çayyolundayım bende.tubaya yakın yani.kız tuba bizde sehre pek uzagız ikimiz herkez buluşur biz ikimiz bas basa kalırız :1:

selam sekerlerim:16: tubacım sayıyı artırmaya baslamışız maşallah.arkadaslar ayşegül ben 2 buçuk yaşında bir oglum var 27 haftalık bir oğluşumda göbüşümde martta bekliyorum inşallah.çayyolundayım bende.tubaya yakın yani.kız tuba bizde sehre pek uzagız ikimiz herkez buluşur biz ikimiz bas basa kalırız :1:
he valla. ama bilseler bizim hoş muhabbetimizi şehirdışından bile gelirlerdi dimi arkadaşlar:66::66:
neyse öğrencekler bi kere tadımızı alsınlar bidaha bağlılık yaparız bırakamazlar bizi:1::1::1::1:

şenlik başlamış hoşgeldiniz arkadaşlar. bu topiğin amacı arkadaşlık kurmak hemde bebişlerimizi arkadaş edip oyun gurubu tarzı aktivitelerde bulunmak. şimdi ben 2 bebişli olduğum için toplantı hep bende:1::1::1:

:69::69::69:
yaş aralıklarımız ne buarada ben bir hafta kadar daha 23 diyebilirim:66::66:

he valla. ama bilseler bizim hoş muhabbetimizi şehirdışından bile gelirlerdi dimi arkadaşlar:66::66:
neyse öğrencekler bi kere tadımızı alsınlar bidaha bağlılık yaparız bırakamazlar bizi:1::1::1::1:

şenlik başlamış hoşgeldiniz arkadaşlar. bu topiğin amacı arkadaşlık kurmak hemde bebişlerimizi arkadaş edip oyun gurubu tarzı aktivitelerde bulunmak. şimdi ben 2 bebişli olduğum için toplantı hep bende:1::1::1:

:69::69::69:
yaş aralıklarımız ne buarada ben bir hafta kadar daha 23 diyebilirim:66::66:
evet arkadaslar....haydi ankara muhabbete:36::36: canım bende 23 olcam 4 gün sonra.kutlayın bak dogum günümde.seninki ne zaman

slm kızlar nasılsınız?bende 25,5 yaşında sayılırım

evet arkadaslar....haydi ankara muhabbete:36::36: canım bende 23 olcam 4 gün sonra.kutlayın bak dogum günümde.seninki ne zaman
25 aralıkmı aa:60: bende 28 aralık ben seninkini kutlayım sende benimkini kutlarsın anlaştık:60:
kader örmüş ağlarını bizi içine hapsetmişte haberimiz yokmuş yahu :1::1:

kızlar buluşma için gün belirleyelim ben ev sahipliği yapayım size. ne dersiniz? hemen kapımın girişinde otobüs durağı var.sitenin kapısında inip, kapısında binebilirsiniz. eşimden öğrenirim kaç numara olduğunu. balgattan, kızılaydan geçtiğini biliyorum tam güzergahlarınıda öğrenir yazarım.

süper sayılar artıyo bende 24 yaşındayım 14 aylık oğlum var çalışmıyorum.

eee yokmu arttıran? ankaralı hanımlar hadi katılımı arttıralım da şenlik olsun. yokmu bensiz eğlence olmaz diyen ankaralı hanımlar:62::62::62:

walla ben de buluşmaları seviyorum ama çok uzak olması zor.
araba var ama yine de yaşamkent çooooook uzak bize.
4 sene önce falan gidip gelirdim yaşamkente.
kızılayda 1 saat otobüsü bekler,bir saatte de giderdim :s

hele şimdi evden gitmesi daha zor.

di mi jade ve zeynep hanımlar :1:

bulusalım bulusalım :64:
olmazsa kızılay olsun söyle ev ortamı biyer varmı kızılayda

Back