• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı bebişli anneler:)

Anneyimben10

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
296
arkadaşlar ben bu siteye uzun süredir üyeyim ama 22 aylık ve 8 aylık 2 bebişim var yoğun olduğum için bayadır giremiyordum.
ankarada yaşıyorum.23 yaşındayım.ankaralı annelerle tanışıp görüşmek, arkadaş edinmek isterim siz ne dersiniz?bir buluşma ayarlayalımmı? isterseniz evdede ağırlayabilirim sizi.. bebişler izin vermezde pasta börek yapamasamda bi acı kahvemi içersiniz:)))
bebişlerde arkadaş olur oynarlar. havalar kötü olduğu için ev buluşması daha uygun gibi geldi. ama bebişlerle gidilip rahat edilecek mekanlar var bizde rahat oturup sohbet edebiliriz dediğiniz bir yer varsa bildiğiniz o da olur:)))
VARMI BENİM GİBİ SOSYAL ANKARA ANNELERİ HADİ BULUŞALIM:)))
BUARADA ANNE OLMAYAN ARKADAŞLARDA KATILABİLİR SINIRLAMA YOK MAKSAT MUHABBET:66::62::62::62::20:

merhaba ben de ankarada oturuyorum henüz bir bebeğimiz yok ama öyle genel bir buluşma olursa katılmak isterim :97:

olur valla kızlar patladım evde bebişlerden az gelinde annelik stajı yaptırtayım size ama hemen kaçmak yok ay işim çıktı falan:))
ben 2 bebişle zor çıkarım evden siz gelirsiniz bigün çaya, kahveye, sahlepe, sıcak çikolataya artık tercih sizin:64::64::64::64:
çocuklu birileride gelsin yahu kızım oğluşum arkadaşsız sıkılıyooo:43::43:

aman olsun biz bir orduya yetçek kadar şen kahkahalarla eğlenir o günü süper geçiririz.:64::64::64: bol bol kaynana koca dedikodusuda yaparız cümle aleme nispet olur:32::32::32:
sonra onlar isterde biz kabul edermiyiz bakalım dimi:66::66::66:

bende ankaradayım 14 aylık oğlum var. siz ankaranın neresindesiniz ona öre ortak nokta buluruz.

merhabalar. oh bir tane daha bebiş geldi arkadaş bebişlerimize:) ben yaşamkentteyim siz nerdesiniz

ben pursaklardayım sanırım biraz ters düşüyo yaşamkent tam olarak hangi semte bağlı.

ben pursaklardayım sanırım biraz ters düşüyo yaşamkent tam olarak hangi semte bağlı.

eskişehir yolunda yaşamkent. ümitköyün ilerisi. çay yolu falan duymuyşundur. bana yakın semtler bunlar. bende ankaralı olmadığım için çok bilmiyorum buraları.

eskişehir yolunda yaşamkent. ümitköyün ilerisi. çay yolu falan duymuyşundur. bana yakın semtler bunlar. bende ankaralı olmadığım için çok bilmiyorum buraları.

ankaranın bir ucunda sen bir ucunda biz biliyorum oraları bende havaalanı yolu üzerindeyim.
ben 15 yıldır ankaradayım.

off evet:(( kadınlar klübü üyeleri için servis istiyoruz admine msj atalım bizim buluşmalara servis ayarlasınlar:kkk::kkk::kkk::62::62::62:

Son düzenleme:
keşke...ne yapalım bizde kendi şartlarımızla belki dışarıda falan bir buluşma ayarlayabiliriz.

hafta sonu olabilir dışarıda ama hafta içi araba bende olmuyor taksiye bile binemem 2 bebişle yalnız başıma.hafta içi ağırlamak isterim sizi. hem bebişlerimiz arkadaş olur hemde biz oturur bir çay içeriz evde patlıoz sıkıntıdan:43::43::43:

ayarlayalım inş tanışalım iyi olur dışarıda bir yerlerde olabilir.

Back