- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 296
- Konu Sahibi Anneyimben10
arkadaşlar ben bu siteye uzun süredir üyeyim ama 22 aylık ve 8 aylık 2 bebişim var yoğun olduğum için bayadır giremiyordum.
ankarada yaşıyorum.23 yaşındayım.ankaralı annelerle tanışıp görüşmek, arkadaş edinmek isterim siz ne dersiniz?bir buluşma ayarlayalımmı? isterseniz evdede ağırlayabilirim sizi.. bebişler izin vermezde pasta börek yapamasamda bi acı kahvemi içersiniz:)))
bebişlerde arkadaş olur oynarlar. havalar kötü olduğu için ev buluşması daha uygun gibi geldi. ama bebişlerle gidilip rahat edilecek mekanlar var bizde rahat oturup sohbet edebiliriz dediğiniz bir yer varsa bildiğiniz o da olur:)))
VARMI BENİM GİBİ SOSYAL ANKARA ANNELERİ HADİ BULUŞALIM:)))
BUARADA ANNE OLMAYAN ARKADAŞLARDA KATILABİLİR SINIRLAMA YOK MAKSAT MUHABBET![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
ankarada yaşıyorum.23 yaşındayım.ankaralı annelerle tanışıp görüşmek, arkadaş edinmek isterim siz ne dersiniz?bir buluşma ayarlayalımmı? isterseniz evdede ağırlayabilirim sizi.. bebişler izin vermezde pasta börek yapamasamda bi acı kahvemi içersiniz:)))
bebişlerde arkadaş olur oynarlar. havalar kötü olduğu için ev buluşması daha uygun gibi geldi. ama bebişlerle gidilip rahat edilecek mekanlar var bizde rahat oturup sohbet edebiliriz dediğiniz bir yer varsa bildiğiniz o da olur:)))
VARMI BENİM GİBİ SOSYAL ANKARA ANNELERİ HADİ BULUŞALIM:)))
BUARADA ANNE OLMAYAN ARKADAŞLARDA KATILABİLİR SINIRLAMA YOK MAKSAT MUHABBET
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)