Cumartesi ööleden sonra benim için uygun gibi görünüyo canım. Kocime de soruyum, sonra kesin yazarım.
zuzum öğleden sonra benim içinde uygunnn.....saat 13,00-14,00 gibi olabilirryerimseniben
süper...söle kocine ı ıhh demesin..kolana ilaç atmayıs:))) uluorta insan içinde buluşcas korkmasın karısına bişiy yapmayıs:)))
tamam lalimm saati 2 yapalım ozaman...şöle açık hawa biyerde oturalım tabi hawa kapalı olmassa..tunalımı bahçelimi
Yok kıss onun bi programı varmı diye soruyum diye şeyettim.
ama bu hiç aklıma gelmemişti. Öööle bişey deme ihtimali var mı ki :uhm:
Yok yaaa dese de kim takar, herkes buluşcak ben mi kalıyım kaydirigubbakcemile3
Tunalı da behçeli de uyar bana, hava yağışlı olcakmış ama cumartesi
zuzum herkesin rahat geleceği bir yer olsun kızlay bence....çünkü kızımla tunalı veya bahçeliye gelmek ölüm olar bana....otobüslerdeee.....kafamçokkarıştı
nasılda buluşma moduna girmişiz hemen yawwww:sm_cool::sm_cool::asigim:
bukett,nazyaz,ocean...başka da wardı ya..aklıma gelmio şimcikkkBaşka ankaralı kim var kısslar
zuzum ykm nin üst katında hoş bir restorant cafe tarzı bir yer var....orası olabilir.....birbirimizi tanımak için gül takmamıza gerek yok snaırım...göbüşlerimiz yeter demi zuzuzmmm.......delikafaduldendelikafadulden
zuzum ykm nin üst katında hoş bir restorant cafe tarzı bir yer var....orası olabilir.....birbirimizi tanımak için gül takmamıza gerek yok snaırım...göbüşlerimiz yeter demi zuzuzmmm.......delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?