ankaralı 2009 ekim anaları hadi buluşalım :)

ZuZuu

kelebeğimm koynumda
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
7.352
112
363
kuzularr göbükler şişti..hazır hawalar serinken,daha fazla da şişmeden hadi buluşup gelmeyenleri çatlatalım:))) 18 temmuz cmts öğleden sonra.. saat: 14:00... yer : ykm'nin üst katındaki cafe

1..ZuZuu
2..lllalll
3..gulican
4..bukett ( ? )
5..

Son düzenleme:
Cumartesi ööleden sonra benim için uygun gibi görünüyo canım. Kocime de soruyum, sonra kesin yazarım.

zuzum öğleden sonra benim içinde uygunnn.....saat 13,00-14,00 gibi olabilirryerimseniben

Cumartesi ööleden sonra benim için uygun gibi görünüyo canım. Kocime de soruyum, sonra kesin yazarım.

süper...söle kocine ı ıhh demesin..kolana ilaç atmayıs:))) uluorta insan içinde buluşcas korkmasın karısına bişiy yapmayıs:)))

zuzum öğleden sonra benim içinde uygunnn.....saat 13,00-14,00 gibi olabilirryerimseniben

tamam lalimm saati 2 yapalım ozaman...şöle açık hawa biyerde oturalım tabi hawa kapalı olmassa..tunalımı bahçelimi

süper...söle kocine ı ıhh demesin..kolana ilaç atmayıs:))) uluorta insan içinde buluşcas korkmasın karısına bişiy yapmayıs:)))

Yok kıss onun bi programı varmı diye soruyum diye şeyettim.
ama bu hiç aklıma gelmemişti. Öööle bişey deme ihtimali var mı ki :uhm:
Yok yaaa dese de kim takar, herkes buluşcak ben mi kalıyım kaydirigubbakcemile3

Tunalı da behçeli de uyar bana, hava yağışlı olcakmış ama cumartesi

tamam lalimm saati 2 yapalım ozaman...şöle açık hawa biyerde oturalım tabi hawa kapalı olmassa..tunalımı bahçelimi

zuzum herkesin rahat geleceği bir yer olsun kızlay bence....çünkü kızımla tunalı veya bahçeliye gelmek ölüm olar bana....otobüslerdeee.....kafamçokkarıştı

Yok kıss onun bi programı varmı diye soruyum diye şeyettim.
ama bu hiç aklıma gelmemişti. Öööle bişey deme ihtimali var mı ki :uhm:
Yok yaaa dese de kim takar, herkes buluşcak ben mi kalıyım kaydirigubbakcemile3

zemuszemus zemuszemus

Tunalı da behçeli de uyar bana, hava yağışlı olcakmış ama cumartesi

baktım şimcik meterolojinin sitesinden parçalı bulutlu dio kıs,seni kandırmışlar yağışlı die lülülülülülü

zuzum herkesin rahat geleceği bir yer olsun kızlay bence....çünkü kızımla tunalı veya bahçeliye gelmek ölüm olar bana....otobüslerdeee.....kafamçokkarıştı

hımm tamam ozaman lalimm..kızılay diyelim..ozaman oturcağımız yerde kesinleşsin de herkes oraya gelsin dimi??? yada kızılayda biyerde buluşup hep birliktemi gidelim

nasılda buluşma moduna girmişiz hemen yawwww:sm_cool::sm_cool::asigim:

zuzum ykm nin üst katında hoş bir restorant cafe tarzı bir yer var....orası olabilir.....birbirimizi tanımak için gül takmamıza gerek yok snaırım...göbüşlerimiz yeter demi zuzuzmmm.......delikafaduldendelikafadulden

gülicancım var aslında bayada aklıma gelenler naz06 cerensesil nazyaz....

Başka ankaralı kim var kısslar
bukett,nazyaz,ocean...başka da wardı ya..aklıma gelmio şimcikkk
zuzum ykm nin üst katında hoş bir restorant cafe tarzı bir yer var....orası olabilir.....birbirimizi tanımak için gül takmamıza gerek yok snaırım...göbüşlerimiz yeter demi zuzuzmmm.......delikafaduldendelikafadulden

olabilir canım ya..hem ortada biyer herkes rahat gelir...nedersin guli olurmu ykmnin üstü

ay rica ederim münnacık göbüküm warr benim :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yok tanırız sanırsam, orası da olur. Bi de melbo vardı ya hani onu da izmir caddesinin köşesine taşımışlar, çok temiz düzgün bi yer olmuş orası da hem cafesi hem restoranı var. Düşünülebilüüü

Ulaşabilirmiyiz diğer kızlara acaba. Şimdi Bukett, Nazyaz, Ocean (onu ne zamandır görmüyom ama), Naz06, Cerencesil başka ben de bulamadım

gülicancım olmassa ykm nin önünde buluşur oradan nereye gideceğimize karar veririz....yerimsenibenolarmı küçük göbüklü zuzummmyerimsenibenn

Ayyy çok heyecanlı acaba hiç söylemeden kimin kim olduğunu tahmin edebilirmiyim ki delikafadulden

Back