Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim

knedi adıma iyimm:)) saykopatcım sen nasılsın ?

amiiiin canım ya amiiin zor valla aynen felaketti bugün kızılay.yarın da gidicem bakalım yarın nasıl olcak :44:

selam hoşgeldinn..bi arkadaşa bakıp çıkcaktım demek yokk
selam bende ankaralıyım:)

yok cnm sağolasın hastanelerde vs uğraşıyorum.
haklısın sendee :/ arda mesaj atıyorum ama bu hafta arayamadım dogru valaaa canım yapcam bişe varsa söyle bak elimden gelen gelmeyen ugarırım cidden:)

kar yagan bir memlekette kaldırımlarn mermer yapılmasına sinirlenebilirsin bende sinirleniyorummmm
dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim

hafta içi ankamele gitcem kahve ve şaç maskesi almya bakalım nası lgitcem işn kar azalır:)

ikıslar nabersinizz çok az kimse gelmiyor topigee yafff

hee kimle gitcen? belki bende gelirim yanlız olursan.. ve hangi gün gitcen. perşembeyi untumadın demi?
gel sen topiğe olmaz sana bırakcam viliahdımsın

hafta içi ankamele gitcem kahve ve şaç maskesi almya bakalım nası lgitcem işn kar azalır:)

ikıslar nabersinizz çok az kimse gelmiyor topigee yafff

aman kimse gelmeş yada gelen ugaramaış bende yazmıcama rtık hıhhhhh

hee kimle gitcen? belki bende gelirim yanlız olursan.. ve hangi gün gitcen. perşembeyi untumadın demi?
gel sen topiğe olmaz sana bırakcam viliahdımsın

hadi ordan velihatmış :) vala kabul etmem tapusunu isterim:)

pazartesi işin yoksa gelll yarın gidelimm orda olcam

yok yanlız takılcam yarın ordaa gel sende dolaşırızz çikolta şlaelsi yiyelim beraber:)

perşembeyi unutmadım cnm gelicem işn bir aksilik olmasa

selaaam yavrulaaar

ya ben size bişi sorucam.evlisiniz ya dedim anca size sorarım bide.ütüleriniz hangi marka bide memnun musunuz :44:
ütü alıcam benim çeyize araştırma içerisindeyim arzum isteğim çoğunlukta şu anda

phılıps benim ütü cnm menunum..

tefal kazanlı 5 sene önce 450 tl almıştım şimdi 500 üzerinde ..çok memnunum :)

ikiki kişiyiz koskoca topiktee yafffff kimselerde yok ankaralı hatunlar bukadarmı huuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
büğün öglen 12 de ankamele gitimm dolandımm çikolat şelalesi yidim :) diyetibozduk ya:) ticbodan kahve aldım filtresiz şaç bakım maskesi aldım watsondan akaşm altıya kadar sonrada ababmgile gitik eşimle siz naptınız bakaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…