dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim
napıyosonuz kızlaaaaaaaaaar nasılsınız tek tek
bu arada arada yeni gelen arkadaşlar oluyolar bi uğrayıp kaçmasanız keşke de daimi kalabilseniz takip etmek o kadar da zor diil kibi arakadaşa bakıp çıkıcam demediğiniz kaldı
dogru valaaa yürümek zorlaşıoy ank kar yagınca büyükşehir bide burasıı ama kaldırımda yolarda küre küre kar olmuş eve gitmek için 4o takla açıyoz valaa bir yola inip yürüyüz bir kaldırıma çıkıyozz
allah bizlere saglık versin mücadele ğücüüüü tatlım
selam bende ankaralıyım:)
haklısın sendee :/ arda mesaj atıyorum ama bu hafta arayamadım dogru valaaa canım yapcam bişe varsa söyle bak elimden gelen gelmeyen ugarırım cidden:)
dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim
[C
[/COLOR]
yok cnm sağolasın hastanelerde vs uğraşıyorum.
[tamamm cnm ee nasıl gidiyor karar verdin galiba artık:)
amiiiin canım ya amiiin zor valla aynen felaketti bugün kızılay.yarın da gidicem bakalım yarın nasıl olcak :44:
hafta içi ankamele gitcem kahve ve şaç maskesi almya bakalım nası lgitcem işn kar azalır:)
ikıslar nabersinizz çok az kimse gelmiyor topigee yafff
aman kimse gelmeş yada gelen ugaramaış bende yazmıcama rtık hıhhhhh
hee kimle gitcen? belki bende gelirim yanlız olursan.. ve hangi gün gitcen. perşembeyi untumadın demi?
gel sen topiğe olmaz sana bırakcam viliahdımsın
hadi ordan velihatmış :) vala kabul etmem tapusunu isterim:)
pazartesi işin yoksa gelll yarın gidelimm orda olcam
cnm dediğim gibi yarın arkadaşıma gitcem. perşembe görüşrüüz inşallh...
selaaam yavrulaaar
ya ben size bişi sorucam.evlisiniz ya dedim anca size sorarım bide.ütüleriniz hangi marka bide memnun musunuz :44:
ütü alıcam benim çeyize araştırma içerisindeyim arzum isteğim çoğunlukta şu anda
selaaam yavrulaaar
ya ben size bişi sorucam.evlisiniz ya dedim anca size sorarım bide.ütüleriniz hangi marka bide memnun musunuz :44:
ütü alıcam benim çeyize araştırma içerisindeyim arzum isteğim çoğunlukta şu anda
phılıps benim ütü cnm menunum..
tefal kazanlı 5 sene önce 450 tl almıştım şimdi 500 üzerinde ..çok memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?