Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

geliyom gidiyom kimseler yok napım... doğurayımda oğlumla ilgileneyim bari. boş boş canım sıkılıyor artık gerçi annem işten cıkcak o zaman sıkıntım da geçer temizlige vercem kendimi

iylik saykopat napım vala ev iş hastane bakalım öyle gidiyoz

sen naptın bizimki yokmu artık :))

geçmişler olsun canım Allah şifa versin.
napim bende ya bi kaç gündür fena hazırlık içerisindeyiz evde. erkek arkadaşımın ailesi geliyo yarın bize tanışmaya.sabah terminalden almaya gidicez işte. malum her şeyin çok iyi olması lazım

bak gelmiş bizim tombik anniş

geliyom gidiyom kimseler yok napım... doğurayımda oğlumla ilgileneyim bari. boş boş canım sıkılıyor artık gerçi annem işten cıkcak o zaman sıkıntım da geçer temizlige vercem kendimi

bende girip çıkıyorum bi sade görüyorum yazılanları da anca işte çok kalamıyorum
oğluş gelince inan sıkılmazsın zaten alır tüm zamanını

ewet oğluşum hayırlısı ile sağ sağlim bi gelsin artık beni görene aşk olsun takılmam artıkın buralarda :)

[kısım bir arasanaa aa:)))bir kızılay yapcaz senle hafyataa anne gelirse ogluşda var artık biziii salarsınn

ewet oğluşum hayırlısı ile sağ sağlim bi gelsin artık beni görene aşk olsun takılmam artıkın buralarda :)

saol canımmm gelmiş amaa baksanaa kaçak hatunn:)

ogluşu gelcek aneside evde olurr ooo degme keyfinee aetık arkdaşlrın paucu damaa olurr napalım sensiz takılcaz birazdaa:)

bebek görmye gelirz zbizde

cnm arayamıyorum dakikam yok. msj atabiliyorum sadece . 40 ı çıkana kadar sonra alıroğlumu gezerim ben :)
[kısım bir arasanaa aa:)))bir kızılay yapcaz senle hafyataa anne gelirse ogluşda var artık biziii salarsınn

ogluşu gelcek aneside evde olurr ooo degme keyfinee aetık arkdaşlrın paucu damaa olurr napalım sensiz takılcaz birazdaa:)

bebek görmye gelirz zbizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…