evet çok iyi anlıyorum avm lerde filan da çalışmıştım zor işler ya amele gibi kullanıyolar onlar da insanı.ne okuyosun tatlım sen?
Amin.büyük geçmişler olsun Rabbim tez şifa versin tüm hastalarımıza...
Sana da hayırlı cumalar canım. nasılsın nasıl gidiyo bu sığuk kış günleri kar fırtına uçucaz vallahi ya yakında
iyi canım ne olsun takılıyom geziyom falanstresimi atmaya çalısıyorum ::) sen nasılsın?
ohh en güzeli yapıyosunbende işte idare etmeye çalışıyorum ya çok şükür iyiyim de stres filan var bende de hayatımı bi yoluna sokamadım sıkıntılardayım geriyo beni bu aralar her şey
hayırdır ne sıkıntıların?
evet çok iyi anlıyorum avm lerde filan da çalışmıştım zor işler ya amele gibi kullanıyolar onlar da insanı.ne okuyosun tatlım sen?
yaa amele gbı kullansnlr umrmda dııl ama ıse almıolr kı bı trlu yaa part tıme baswrdm zatn olmuo bıtrluişletme okuyrm bebgm ben
yaa amele gbı kullansnlr umrmda dııl ama ıse almıolr kı bı trlu yaa part tıme baswrdm zatn olmuo bıtrluişletme okuyrm bebgm ben
vaay meslekdaşbende okudum işletme 4 yılımı verdim açık öğretim de değil örgün fakülte mezunuyum ama inan merak etme okuyunca da bi işe yaramıyo moral bozmak gibi olmasın da
bu aralar başıma sürekli kötü şeyler gelio.bi yangın olayı atlattım babamgilin işyerinde.gaz kaçağı oldu bi anda alev aldı elimin üstünde alevler vardı Allahtan söndü filan da çok korktum.bugün de hastaneye gitmiştim dolmuş beklerken yengemle üstümüze az daha altında beklediğimiz ağazın büyük bi dalı geliyodu.refleks olarak farkedip çektim kendime geriye çekildik filan.babam ayağından rahatsızlandı 3 gündür evde işe gidemedi. aksilikler bi eksik olmadı evimizden.artık korkmaya başladım.iş görüşmesine gitmiştim hala haber beklirum yarın da aramazlarsa artık olmaz bu iş demektir.duygusal olaylar zaten fenalarda.kayınvalideyle problemler var.ooooooooooof yani oooofff.sinir stres sahibi yaptılar beni
aminn cümlemizin hastaarı ile birlikte megraynın babasınada Allah şifalar versin...
saykopat saol canımm iyv dilekelrin içinn amin....
Amin.büyük geçmişler olsun Rabbim tez şifa versin tüm hastalarımıza...
Sana da hayırlı cumalar canım. nasılsın nasıl gidiyo bu sığuk kış günleri kar fırtına uçucaz vallahi ya yakında
tamam cnm sağolasın. akalım ne fiyat verecekler..
gideriz ögrenirizz canımm haberleşiyoruz zaten gün içinde senlee..........
geçmiş olsun cnm. aksilikler başladımı arka arkaya gelir zaten. olsun bunada şükür demek lazım.. kayınvalide olayı daha dur başında olaylar olursa sçtınız valla. sonu nasıl olur bu işin? salla çok takma kafana.. duygusal olaylarda az kaldı bitsin askerliği düzelir.
kızlarrrrrrr nörüyorsunuz bakemmm.. nerelerdesinizZZ???
şuanda okldym cnmmm ders aram war dersmi beklıorm sn napıosn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?