zaten ağlama modundaydım birde gördüm doktorda bak sana bakıyor dedi baktım agzını faşan açıyor açtım çeşmeleri bende
sağol cnm bişi olmadı Allahtan hafif iniş yaptım.ayrıldı bacaklarım öle oturdum..geççmişlerrrrrr olsun kıyamam
ne izliyon ben kuzey güneyyysealm kızlarrr dizim başladı izlicem ibr bakım dedimmm nabersinizzzzz
oy kıyamam yaaa neyse senin az kalmış anladığım kadarıyla. inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini ve hiç üzülüp ağlamazsın
sağol cnm bişi olmadı Allahtan hafif iniş yaptım.ayrıldı bacaklarım öle oturdum..
ne izliyon ben kuzey güneyyy
bilşmiyonmu sankiiii muhteşimii :))))))
biliyom da maksat pislik olsunnnnnn :118:
hobareeeeeeeeeey ben geeeldiiimnörüyonuzz
iylik saykopat sendenn:)
cici napıyonn.. konusamadık bugün ?ayrı mı üdştük dersin kim ayırdı bizi puff ne cok güldüm.. oğlumu gördüm teyzessii bana bakıyordu yirim onu ben 30 hafta olmuşuzz anamm azcık kaldı zaman daraldıkca bende daralıyorum..
ayran içtik ayrı düştük hatunn:))))) çok sevindimm bebeşin hızlı çıktı baksanaa:)
e hadi hayırlı olsun bu topic de
hee yaa ben daha geriden takip ediyordumeee nörüyonn??
kıslar nabersiniz?
kıslar nabersiniz?
cici napıyonn.. konusamadık bugün ?ayrı mı üdştük dersin kim ayırdı bizi puff ne cok güldüm.. oğlumu gördüm teyzessii bana bakıyordu yirim onu ben 30 hafta olmuşuzz anamm azcık kaldı zaman daraldıkca bende daralıyorum..
oda nosu 6 cnm. kanber oguzer. çok cici bi doktor. ama doğuma girmiyorlarmış. yengeninde doğumuna girmeyecekmi doktoru? herhangi birimi gircek?
nolsun ya işte monoton bi yaşam işte havlar soğuk
iyiyiz canım seni sormalı? 3 tekrar olmuş
yavriiii zübeyde hanıma geçmişsin. kadın doğum hangi oda nuımarasına muayene oluyosun.yengem başından beri kadın doğum 1 odasında muayene oldu hep. bu arada gün verdiler p.tesiye geliyo yeğeniiimayrıca canım bu arada tam bayıltmicaklarmış.daha önce sormuştun ya.doktor yarım olanı önermiş anne ve bebek için daha uygunmuş o şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?