Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

zaten ağlama modundaydım birde gördüm doktorda bak sana bakıyor dedi baktım agzını faşan açıyor açtım çeşmeleri bende

oy kıyamam yaaa neyse senin az kalmış anladığım kadarıyla. inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini ve hiç üzülüp ağlamazsın

Son düzenleme:

iylik saykopat sendenn:)

cici napıyonn.. konusamadık bugün ? ayrı mı üdştük dersin kim ayırdı bizi puff ne cok güldüm.. oğlumu gördüm teyzessii bana bakıyordu yirim onu ben 30 hafta olmuşuzz anamm azcık kaldı zaman daraldıkca bende daralıyorum..

ayran içtik ayrı düştük hatunn:))))) çok sevindimm bebeşin hızlı çıktı baksanaa:)

iylik saykopat sendenn:)

nolsun ya işte monoton bi yaşam işte havlar soğuk

kıslar nabersiniz?

iyiyiz canım seni sormalı? 3 tekrar olmuş

yavriiii zübeyde hanıma geçmişsin. kadın doğum hangi oda nuımarasına muayene oluyosun.yengem başından beri kadın doğum 1 odasında muayene oldu hep. bu arada gün verdiler p.tesiye geliyo yeğeniiim ayrıca canım bu arada tam bayıltmicaklarmış.daha önce sormuştun ya.doktor yarım olanı önermiş anne ve bebek için daha uygunmuş o şekilde.

oda nosu 6 cnm. kanber oguzer. çok cici bi doktor. ama doğuma girmiyorlarmış. yengeninde doğumuna girmeyecekmi doktoru? herhangi birimi gircek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…