biliyom cnm... napıyorsunn?? midem yanıyooo genee
biliyom cnm... napıyorsunn?? midem yanıyooo genee
iyim az üşüdüm : genemi yaaaa son aylar diyemiki ?
geçmiş olsun şekerimm ben çıkıyorummm iygecler
maşallah 10 gün kim geldi? aklıma bişi geldi anlatayım babam yaşıyor o zamanlar halam bize geldi çoluğu çocugu toplamış kalmaya 4. babam halamı cekti kardeşim misafirlik 3 gündür hayramı geldin şerremi diye sorduYaa aslında ben buralardayım ama yatılı misafirlerim var sanırım 10 gün kadar bu tempoda gider bu sebeple girip okuyup hemen çıkıyorum bir şey yazamıyorum da zaman bulamıyorum desem yeridir ama takip ediyorum sizi :)
sevgilerrAnkaranın taşına bak gözlerimin Yaşına Bak :) Halaa alışamadığım Buz gibi Havasıyla Her nekadar geldiğim yeri Özlesemde Ankaradan Sevgiler Hemşerilerime ..
Ankaranın taşına bak gözlerimin Yaşına Bak :) Halaa alışamadığım Buz gibi Havasıyla Her nekadar geldiğim yeri Özlesemde Ankaradan Sevgiler Hemşerilerime ..
kıslarrrr kimse yokmuu huuu ebrarr misafirlerin gitmedimi :))
gitti cnm çok yoruldum geberiyorum akrnım ağrıyor belim ağrıyor vs..
yoruldun çünküüü aşırı yüklendin buğün sen enerjine
çok duygusalım bugün aayip ağlayasım var
Misafirim kayınvalidem canım bu sebeple 10 gün kadar kalacak aydından geldi.
Hayırdır neden ağlayasın var hormonlar tavan mı yaptı
kocama sinirliyim kendimi doldurup duruyorum.
nese doktorumu değiştirdm etlik zübeyde hanımda bi doktora gittim çok şeker bi doktor çokda ton ton bundan sonra ona gideceğim hafiften moralim yerine geldi.
oğlumu gördüm agzını açtı kapadı eliyle yüzüne bişiler yaptı cok heyecanlıydı. orda zaten zırıldmaya başladım.
29+5 günlük olmuşuz ve ilk defa kilosunuda öğrendim 1350 gr.. herşeyi iyi sağlıklı çok şükür. bir sorun yok 1 ay sonra gel dedi..
hastaneye giderken düştüm birde kardaama hafif bir düşüşdü şükür.
içimdeki duyguslallıgı böylelikle attım sanıyorum. yolda yürürkende ağladım. böle işte.
MAŞALLAH
bu duygusallık her hamilede mi oluyor yahu
bebeğini görmek çok heyecan verici oluyor değil mi insanın bir an önce kucağına alıveresi hatta mıncıklayası geliyor
benim bel sıkıntılı zaten nese şimdi iyiyim. bir sürü yemek kaldı dengesizler yemeğe geliyoruz dediler yemek yiyp gelmişler kuş kadar yediler.. 2 3 gün aynı yemekleri yeriz sanırım..
bugün yeni bulduğum doktora gideceğim hadi bakalım Allah tan hayırlısı.
geççmişlerrrrrr olsun kıyamamkocama sinirliyim kendimi doldurup duruyorum.
nese doktorumu değiştirdm etlik zübeyde hanımda bi doktora gittim çok şeker bi doktor çokda ton ton bundan sonra ona gideceğim hafiften moralim yerine geldi.
oğlumu gördüm agzını açtı kapadı eliyle yüzüne bişiler yaptı cok heyecanlıydı. orda zaten zırıldmaya başladım.
29+5 günlük olmuşuz ve ilk defa kilosunuda öğrendim 1350 gr.. herşeyi iyi sağlıklı çok şükür. bir sorun yok 1 ay sonra gel dedi..
hastaneye giderken düştüm birde kardaama hafif bir düşüşdü şükür.
içimdeki duyguslallıgı böylelikle attım sanıyorum. yolda yürürkende ağladım. böle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?