Hayırlı olsun şimdiden, mutluluklar dilerimUmarım istediğin gibi olur her şey. Ben de 25 ağustosta teslim alacağım gelinliğimi, benim düğünüm de 10 eylülde
tuğçe ateş derseniz tanır 20 temmuzda zaten provam var hatta gidiceğiniz gün sizinle bile gelebilirim
Bulursun canım hiç stres yapma. Allah kolaylık versin. Sen bir gün çık. İzmir caddesini, and çarşısını ve tunalıyı gez. Tunalı benim bütçemi aşıyor ama eğer senin bütçen biraz daha fazlaysa en azından fikir edinmek için gezebilirsin. İşten geç mi çıkıyorsun? her gün işten sonra bir kaç yere bakabilirsin. Ben biraz fazla minyonum, o yüzden üzerime göre hazır bir şey bulmam mümkün olmadı ama belki sen bulabilirsin. Gerçi ben hala dikimin yetişeceğine inanıyorum. Gezince buraya da yaz olur mu?
bende bu hafta gitmeliyim, randevusuz gidiliyor mu, eleganta?
beğenirsem oraya yaptırayım bende, hiç çıkmayım şimdi tunalıya bu sıcakta.
ekime yetiştirirler inşallah benimkini de.
anlaşılan burası ankara gelinleri olmuş, konuyu o şekilde devam ettirelim, çünkü sormak istediklerim var.
aşağı yukarı bütcelerimiz aynı gibi
şunu merak ediyorum, damatlık nereye baktınız, aldınız mı, kaça aldınız?
Bende ankara dışına gidicem zaten de, damatlığı burdan bakcaz, malum kız tarafı olarak biz alcaz
Elegant'a randevusuz gitmiştim ben de sorun olacağını sanmıyorum. Damatlığı da Sarar'dan aldık, Nata Vegadaki. Fiyatını hatırlamıyorum ama outlet olduğu için baya uygun bi fiyata aldık. Bir takım alana diğeri yüzde elli indirimli olan bir kampanyası vardı sanırım biz de hem damatlığı hem de babama düğünde giyeceği takımı aldık :)
teşekkür ederim cevabın için. bende optimuma bakayım bari, o taraf bize ters oluyor.
peki canım bişey daha sorayım. ya bu iç giyim için bişeyler aldın mı?
yada fiyat araştırması yaptın mı? nereleri tavsiye edersin, yada diğer ankaralı arkadaşlar?
gelinlik için jartiyer takımı aldınız mı?
bide onların yarım olanlarını gördüm
yada ben hangisi büstiyer hangisi jartiyer ayırt edemiyorum da :)
siz hangisini aldınız.
ayrıca bu elegant gelinlik öğrendiimki çok yakın bir arkadaşımın ablasıda oraya yaptırmış
ozaman gelinliği çok beğenmiştim, çok asil kaliteli duruyordu. bu tesadüfü sevdim yani.
bende ilk işim oraya gitcem.
:) Çok güzel bir tesadüf olmuş senin için en azından olumlu şeyler duyarak gidip göreceksin :) gelinlik jartiyeri için elegant zaten yönlendiriyor seni hangi beden ve nereden alacağını onlar tavsiye ediyorlar. ben takım şeklinde aldım hem büstiyer hem jartiyer yani çorabına kadar aldım bensanırım şu an La senza'nın yüzde 50lik bi indirim kampanyası var.
bende komple alırım, çok hoşuma gidiyor onlar, bence gecenin anlam ve önemine yakışıyor
ozaman ben bu hafta bir gideyim, haftaya da nişanlım gelecek zaten.
ilk başta ne kadar kapora verdiniz kızlar.
asıl ödemeyi teslim alınca düşünüyorsunuz dimi?
ha bu arada söylemeyi unutmuşum, gelinliğe baktığım yer nikkalp gelinlik.. çaprazlarında bir dükkanları daha var, terzileri yukarıda karya..
yani onlar aynı kişiye aitmiş yada ortak mı artık neyse... karya-nikkalp modaevi diye yazıyor kartta..
dükkanda duran bayan da terzileri de cok kibarlar, umarım gelinliğim de güzel olur inşallah...
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?