• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara'dan gelinlik alacaklar için bir tavsiye...

bende bugün annemle gittim baktım, iki yere gidecektim zaten biri hatun modaevi diğeri sizin meşhur elegant
önce hatuna gittik, büyük çarşıda olan şubesine.
çok tatlı bir bayan karşıladı bizi, çok ilgilendi.
2-3 tane gelinlik denedim, istediğimi tarif ettim, danteli beğendik ayarladık, ölçülerimi verdim.
10 ağustosta gitcem bende ilk provaya.
fiyatta falan anlaşınca, eleganta gitmeye gerek duymadım.
hayırlısı olsun artık. içime sinsinde başka bişey istemem. :nazar:

ha bu arada söylemeyi unutmuşum, gelinliğe baktığım yer nikkalp gelinlik.. çaprazlarında bir dükkanları daha var, terzileri yukarıda karya..
yani onlar aynı kişiye aitmiş yada ortak mı artık neyse... karya-nikkalp modaevi diye yazıyor kartta..
dükkanda duran bayan da terzileri de cok kibarlar, umarım gelinliğim de güzel olur inşallah... :31:
nasıl memnun kaldınız mı bugun bende oraya gıttım kadın cok anlayıslı ama bu terzılerden dılım yandı resmen korkuyorum dıktırmeye..??

nasıl memnun kaldınız mı bugun bende oraya gıttım kadın cok anlayıslı ama bu terzılerden dılım yandı resmen korkuyorum dıktırmeye..??

Bildiğim kadarıyla burası ile anlaşan arkadaş ilk provaya gittiğinde baya hayal kırıklığı yaşadı, diğer konularda bahsetmişti çünkü (2012 eylül gelincikleri başlığında bahsetmişti) oradan biliyorum. Beğendiği model yerine farklı bir modele başlamışlar sanırım ve modelin o olduğunda ısrar etmişlerdi ve kaporasının iade edilmesini istemişti yanlış bilmiyorsam :50:

Arkadaşlar Desen Moda'yı ziyaret edebilirseniz yardımcı oluruz... Alemdar İşhanı'da Desen Moda... GElinliğinizi tecrübeli ellere teslim edeceğinizden şüpheniz olmasın :)

arkadaşlar dün gelinliğimi aldım harika oldu çok memnun kaldım süperr olmuş fiyat da uygun isteyen herkese önerebilirim hem de kızılayda yeriii

Bildiğim kadarıyla burası ile anlaşan arkadaş ilk provaya gittiğinde baya hayal kırıklığı yaşadı, diğer konularda bahsetmişti çünkü (2012 eylül gelincikleri başlığında bahsetmişti) oradan biliyorum. Beğendiği model yerine farklı bir modele başlamışlar sanırım ve modelin o olduğunda ısrar etmişlerdi ve kaporasının iade edilmesini istemişti yanlış bilmiyorsam :50:

aynen böyle oldu... dikmişler, ilk provaya gittim, bu diye direttikleri gelinlik kesinlikle benim denediğim gelinlik değildi..
aşağıdaki kadın çok tatlı dilli, yada öyle görünüyor.. o tatlı diline kandım ilk anda ve o tatlı diliyle ikna etmeye çalıştı yine ama yemedik tabi.. kaporamı alıp çıktığımda düğünüme 50 gün vardı... miss defneye gittim..daha kurumsal bi yer..umarım orda sorunla karşılaşmam..

arkadaşlar gelinliğimi 1250 tl ye diktiriyorum ankara kızılay and çarşısı ve tanıdık vasutasıyla gittim baya ilgi alaka güzel işlerini de çok ii yapıyolar ayrıca eylüle de yetiştirirler ışıltı gelinlik beni söyleyenlere indirim uygularlar bilginize:)

tucecim bu and çarşısı tam olarak nerede benmde tuttuğum salon oraya göndericekmiş beni erzurumlu bi bayan dedi :) seninkinin ismi nee ? benm limitm malsf sadece 1000 tl , senin diktrdiğin nasl bişee model olrk resm paylşrmısın ona benzer bişe 1250 tlde uygnmş :):32:

tucecim bu and çarşısı tam olarak nerede benmde tuttuğum salon oraya göndericekmiş beni erzurumlu bi bayan dedi :) seninkinin ismi nee ? benm limitm malsf sadece 1000 tl , senin diktrdiğin nasl bişee model olrk resm paylşrmısın ona benzer bişe 1250 tlde uygnmş :):32:

canım atatürk bulvarında altıncılar fln varya sıhhıyeye giderken tüp geçiti geçtikten sonra orda ışıltı gelinlik benmki gelinliği diken bayanın adı melek tam bu işin ustası erzumlulara da benziyodu hani benmki 1250 resimde paylayaşayım senn için:)

canım atatürk bulvarında altıncılar fln varya sıhhıyeye giderken tüp geçiti geçtikten sonra orda ışıltı gelinlik benmki gelinliği diken bayanın adı melek tam bu işin ustası erzumlulara da benziyodu hani benmki 1250 resimde paylayaşayım senn için:)

hımmm pek bilmem oraları ama bakıcaz artık :)) ayy paylaşırsan sevinirim lütfen:) acaba benmki hangisi daha gidip adama soramadımda herkeze sizin gelinlikçiniz erzurumluumu diyorum:)))))))))))

Merhaba kızlar;
size bır gelınlıkcı ısmı vercem sakın orda almayın 3 ay once verdıgım gelınlığı sozde 2 aydır almaya calısıyorum her gıttıgımde 2 dakklık ısı var deyıp 3 ay oldu bugun gelınlıgımı almaya gıttıgımde 7 8 kez provadan sonra sımsıyah olan gelınlıgımı prılle yıkayıp bana ıslak ıslak teslım etmeye kalktılar savcılıga dılekce yazdıktan sonra buraya yazıp benım gıbı kımse madur olmasın dedım dugunume 1 hafta kaldı harıl harıl gelınlıkcı aradım buyuk carsıda Tutku gelınlıkten aldım dantellerı super ustelık o vasat yerden 1600 tl anlastıgım gelınlıgı orda daha uygun fıyata buldum sımdıde o becerıksız yer 750 tl fıyatlarla yazmıs Zıya golkalp cad mutesem gelınlık orda ne zman provaya gıtsem sureklı bırıler tartısıyodu 3 kez sahıt oldum ben dahıl 4 ettı :50:

merhaba kızlar;
size bır gelınlıkcı ısmı vercem sakın orda almayın 3 ay once verdıgım gelınlığı sozde 2 aydır almaya calısıyorum her gıttıgımde 2 dakklık ısı var deyıp 3 ay oldu bugun gelınlıgımı almaya gıttıgımde 7 8 kez provadan sonra sımsıyah olan gelınlıgımı prılle yıkayıp bana ıslak ıslak teslım etmeye kalktılar savcılıga dılekce yazdıktan sonra buraya yazıp benım gıbı kımse madur olmasın dedım dugunume 1 hafta kaldı harıl harıl gelınlıkcı aradım buyuk carsıda tutku gelınlıkten aldım dantellerı super ustelık o vasat yerden 1600 tl anlastıgım gelınlıgı orda daha uygun fıyata buldum sımdıde o becerıksız yer 750 tl fıyatlarla yazmıs zıya golkalp cad mutesem gelınlık orda ne zman provaya gıtsem sureklı bırıler tartısıyodu 3 kez sahıt oldum ben dahıl 4 ettı :50:

çok sağol paylaştığın için bende kızılaya gider bakarım diyordum çok şanlı biri değilim gidip dediğin yerden de alabilirdim sağol:16:

aman sakın dugunum oldu ve tutuku gelınlıkte dıktırdıgım gelınlıgı herkes cok begendı o stresı hıc yasamasaydım keske:20:

canım 1300 dıktırdım ama kadın 2 haftada dıktı yanı 2 kere provaya gıttım alcı gıbı olcu alıyor modelıne gore fıyat degısır cunku bı arkadasımda 1000 tl dıktırdı ordan benım dantel gupurum coktu ama senı anlıyor en onemlısı.

evet evet eylül gelinciklerindenim inşallah,son gelinciklerden olucam insallah eylülün.. :21:
1500 ve diktirme, e cok iyi o zaman... ben bir bakayım yaa.. benim tesettür olacak, o yüzden diktirmeye cesaret edemiyorum giyinmeden nası duracağını bilmeden... :26:

cok iyiymiş fiyatı.. sen bi kim olduğunu açık etsene :40: tuceed diyince adamlar ne anlıcak :9::9:

şimdi evlisinizdir?? di mi? :) yaa arkadaşım bnde tesettürlü diktiricem ne kadara diktirdin sen ve nerdee??

Canım, almadıysan yada alacaklara tavsiye edebileceğim bir gelinlik ve moda evi var. Tunalıda ...moda evi. Harika gelinlik modelleri var. ...hanım gerçekten bu işi çok iyi biliyor ve ilgili. Site adreslerini isteyen bayanlar buradan gelinlik modellerine bakabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Ankarada eşinizin dostunuzun memnun kaldıgı yerler nereler?
Birde Seher gelinlik hakkında bilginiz var mı acaba? nasıldır?

Canım, almadıysan yada alacaklara tavsiye edebileceğim bir gelinlik ve moda evi var. Tunalıda dile kale moda evi. Harika gelinlik modelleri var. Diler hanım gerçekten bu işi çok iyi biliyor ve ilgili. Site adreslerini isteyen bayanlar buradan gelinlik modellerine bakabilir.
Dilerkale'de ki modellere bayıldım ben.. Ortalama fiyatlar konusunda bilgin var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back