Bilgilendirme için çok teşekkürler. Ben de haftaya çıkacağım gelinlik için.
Benim düğünüm de eylülde ama hala gelinliğim yok
Rica etsem izmir caddesinin tam olarak neresinde yazabilir misin?
Bir de benim limitim 1.500 TL gelinlik için.
Sana ne kadar mal oldu canım?
evet araştırıorum, daha hiç gitmedim ama netten okuduğum kadarıyla oldukça uçık fiyatlar var..
3000lerden 5000lerden bahsediyorlar.
aman Allahım, bu kadr masrfın arasında ne kadar cok
şu sıralar ankarada gelinlik işiyle ilgilenen, diktiren, alacak olan piyasayı paylaşırsa çok sevinirim.
ben de çıktığımda sizlerle paylaşacağım inş.
sanırım ben diktirmek için geç kaldım. yani bizim tarihimiz yeni belli oldu.. 30 eylülde insallah düğünümüz, gelinlik hazır olacak muhtemelen, zannetmiyorum bu saatten sonra terziler müsait olsunlar.. :26: umarım bulabilirim,arayışa başlamadım nasılsa hazır olacak diye ama kafamda birkaç detay var... gezdikçe paylaşrıım inş..
Ben 1500 Tl ye diktirdim gelinliğimi. Hazır modelleri de var aslında diktirdiğim yerin. Dilersen dediğim yere bakabilirsin, ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar çünkü. Gelinliklerinin yanında açıkçası yaptıkları işi biliyor olmaları ve her konuda güler yüz göstermelerinden de çok memnun kaldım ben. Ben de eylül gelini olacağım inşallah, bitmek üzere gelinliğimsanırım 2012 eylül gelincikleri konusunda da yazıyorsun sen de benim gibi
arkadaşlar gelinliğimi 1250 tl ye diktiriyorum ankara kızılay and çarşısı ve tanıdık vasutasıyla gittim baya ilgi alaka güzel işlerini de çok ii yapıyolar ayrıca eylüle de yetiştirirler ışıltı gelinlik beni söyleyenlere indirim uygularlar bilginize:)
evet evet eylül gelinciklerindenim inşallah,son gelinciklerden olucam insallah eylülün..
1500 ve diktirme, e cok iyi o zaman... ben bir bakayım yaa.. benim tesettür olacak, o yüzden diktirmeye cesaret edemiyorum giyinmeden nası duracağını bilmeden... :26:
Gittiğim yerde zaten hazır olan modellerden biri dikildi canım. Yani üzerimde görerek diktirmeye başladım. Gittiğinde zaten adam sana tüm gelinliklerini bi plazma tv üzerinden gösteriyor önce. Sonra modellerini gösteriyor, giyer bakarsın beğendiklerine. Zaten, bedenine en uygun gelinlik için önerilerde de bulunuyor. Bir de adam stilist olduğu için ben çok güvendim, kumaşlarını da istanbuldan getirtiyormuş yani ortaya ne çıkacağını biliyorsun, bu da bana güven vermişti. çalışan tüm diğer bayanlar da çok iyiler her şeyine yardımcı oluyorlar hatta ben başlıklardan birine gelinliğimin son halinin fotoğrafını da eklemiştim.
Tuceed'in bahsettiği and çarşısına da bakabilirsin, zira orada bulmaman imkansız 4 katlı, sırf gelinlikçilerin olduğu kocaman bir çarşı
evet araştırıorum, daha hiç gitmedim ama netten okuduğum kadarıyla oldukça uçık fiyatlar var..
3000lerden 5000lerden bahsediyorlar.
aman Allahım, bu kadr masrfın arasında ne kadar cok
şu sıralar ankarada gelinlik işiyle ilgilenen, diktiren, alacak olan piyasayı paylaşırsa çok sevinirim.
ben de çıktığımda sizlerle paylaşacağım inş.
Çok kolay gelsin koala :)
Ben bugün annemle gelinlik bakmaya çıktım. Gerçekten fiyatlar çok uçuk :18:
Çok fazla gezmedim. İlk elegant'a gittim. Recep Bey inanılmaz ilgili bir insan.
İstediğim modele 2700 dedi ki benim o civarlarda bi gelinlik diktirmem imkansız
Dantelde değişiklik yaptık, 1.750 TL ye anlaştık.
Başka yerlere de gittim İzmir caddesinde, and çarşısında, ulusta filan ama en çok orası içime sindi.
Zaten elegantı bana forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti, o da çok memnun kalmıştı.
delikli de memnun olduğunu yazınca oraya gittim. İnşallah ortaya güzel bir şey çıkar.
Tunalıda gülercer moda evi var. Orası da çok güzelmiş. İstersen oraya da bak.
Ama daha geç kalmadın. Benim düğünüm 8 eylül de, recep bey o tarihe yetiştirecek.
Ay üstümden büyük bir yük kalktı. mutlu oldum
Gittiğim yerde zaten hazır olan modellerden biri dikildi canım. Yani üzerimde görerek diktirmeye başladım. Gittiğinde zaten adam sana tüm gelinliklerini bi plazma tv üzerinden gösteriyor önce. Sonra modellerini gösteriyor, giyer bakarsın beğendiklerine. Zaten, bedenine en uygun gelinlik için önerilerde de bulunuyor. Bir de adam stilist olduğu için ben çok güvendim, kumaşlarını da istanbuldan getirtiyormuş yani ortaya ne çıkacağını biliyorsun, bu da bana güven vermişti. çalışan tüm diğer bayanlar da çok iyiler her şeyine yardımcı oluyorlar hatta ben başlıklardan birine gelinliğimin son halinin fotoğrafını da eklemiştim.
Tuceed'in bahsettiği and çarşısına da bakabilirsin, zira orada bulmaman imkansız 4 katlı, sırf gelinlikçilerin olduğu kocaman bir çarşı
Çok kolay gelsin koala :)
Ben bugün annemle gelinlik bakmaya çıktım. Gerçekten fiyatlar çok uçuk :18:
Çok fazla gezmedim. İlk elegant'a gittim. Recep Bey inanılmaz ilgili bir insan.
İstediğim modele 2700 dedi ki benim o civarlarda bi gelinlik diktirmem imkansız
Dantelde değişiklik yaptık, 1.750 TL ye anlaştık.
Başka yerlere de gittim İzmir caddesinde, and çarşısında, ulusta filan ama en çok orası içime sindi.
Zaten elegantı bana forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti, o da çok memnun kalmıştı.
delikli de memnun olduğunu yazınca oraya gittim. İnşallah ortaya güzel bir şey çıkar.
Tunalıda gülercer moda evi var. Orası da çok güzelmiş. İstersen oraya da bak.
Ama daha geç kalmadın. Benim düğünüm 8 eylül de, recep bey o tarihe yetiştirecek.
Ay üstümden büyük bir yük kalktı. mutlu oldum
ben de bir bakayım bu elegant'a.. merak ettim doğrusu.. senin gelinlği görmedim canım hiç, rastlarsam muhakkak dikkat ederim
inşallah halledebilirim içime sine sine..
inan martagon benim de üzerimde resmen bir yük.. çalışıyorum, haftasonu da dayımı ziyarete gitmek zorundayız. taa 14 temmuza kalıyor.. satın almaya içime sinecek birşey bulsam cok güzel ama korkuorum hiç bakmadığım için.. ben de çok kararsız biriyimdir.. elegantı bu kadar övdünüz cidden merak ettim.. inşallah ben de içime sinen bir gelinlik bulabilirim...
Eylül gelincikleri konusunda 474 üncü sayfada gelinliğim canım orada görebilirsin
Eylül gelincikleri konusunda 474 üncü sayfada gelinliğim canım orada görebilirsin
hmm gördüüm gördümmm.. bak forumda bir konu var zuhair murad gelinlikleri diye.. orada beğendğm bi model vardı, çiçekleri aşağı doğru uçuşan. seninki de ona benzemiş biraz.. şu bak:
Eki Görüntüle 457121
ama bu nasıl kapatılır onu bilmiyorum işte :26:
seninki de çok hoş.. güle güle giyin insallah
hımm orasını gelinlikçiler bilir işte :) sen yine de bir konuş derim, adam stilist aynı zamanda bir şekilde yönlendirir seni. Bir de and çarşısı var benim bildiğim orayı da fikir edinmek için gezebilirsin. Önce nasıl bişey istediğine karar ver, internetten araştır biraz, sonra zaten gezmeye başladığında gerisi gelir. Ben de önce nette gezinip, kafamda bikaç model belirledim. Sonra önce tunalıya baktım, bana biraz tuzlu geldi fiyatlar :) sonra izmir caddesine biraz bakındım, girdiğim 4. gelinlikçiydi, beğendim hemen karar verdim. Ama zamanı da göz önüne al bu arada zira düğün mevsimi, bu sefer istemediğin bişeyi almak durumunda kalma
evet evet eylül gelinciklerindenim inşallah,son gelinciklerden olucam insallah eylülün..
1500 ve diktirme, e cok iyi o zaman... ben bir bakayım yaa.. benim tesettür olacak, o yüzden diktirmeye cesaret edemiyorum giyinmeden nası duracağını bilmeden... :26:
cok iyiymiş fiyatı.. sen bi kim olduğunu açık etsenetuceed diyince adamlar ne anlıcak
ben de bir bakayım bu elegant'a.. merak ettim doğrusu.. senin gelinlği görmedim canım hiç, rastlarsam muhakkak dikkat ederim
inşallah halledebilirim içime sine sine..
inan martagon benim de üzerimde resmen bir yük.. çalışıyorum, haftasonu da dayımı ziyarete gitmek zorundayız. taa 14 temmuza kalıyor.. satın almaya içime sinecek birşey bulsam cok güzel ama korkuorum hiç bakmadığım için.. ben de çok kararsız biriyimdir.. elegantı bu kadar övdünüz cidden merak ettim.. inşallah ben de içime sinen bir gelinlik bulabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?