Ankara'dan ev almak hakkindaki önerilerinizi bekliyorum.

Bende sizle muhattap olmak istemiyorum ama zorluyorsunuz. Seviyem hakkinda bir bilginiz olmadan yorum yapmayiniz. Zamanimizi caldin diye kukreyip hala burda cevap yaziyorsunuz. Isinize donecektiniz ama anladigim kadariyla bi meskuliyetiniz yokki hala burdasininiz. Neyse iyi aksamlar yarin az cok fikir sahibi olduktan sonra bende gelip ev bakacagim tabiki.
Hala hakaret. Kim kukrer?Burada kimse kimsenin seviyesini bilmiyor yada gercek hayatini ancak yazdiklariyla az cok kendini belli ediyor..tekrar tekrar ev konusunda da iyi dileklerimi sunmama ragmen hakaret ediyorsun.

Hala hakaret. Kim kukrer?Burada kimse kimsenin seviyesini bilmiyor yada gercek hayatini ancak yazdiklariyla az cok kendini belli ediyor..tekrar tekrar ev konusunda da iyi dileklerimi sunmama ragmen hakaret ediyorsun.
Kukremek bir hakaret degildir. Cok fazla tepki gostermek anlaminda soyledim. Iyi dileklerinizin samimi olduguna inanmiyorum. Bir konu aciyim fikir aliyim dedim asil meseleyi tamamen dagittiniz. Ayrica ben kimseyle dalga gecmiyorum. Kimse dalga gectigimi dusunmuyor bi siz bu kaniya varmissiniz. Ne kadar gereksiz bos bir mevzu yarattiginizin farkina vardiniz umarim. Ben elalemle dalga gecmisim akliniz sira bana ders mi vermis oldunuz? Sizi gercekten kotu niyetli buldum. Kendi evimi bakmadan alacagimi nerden cikardiniz fikir ediniyorum. O bolgede yasayan insanlar memnun mu merak ediyorum hepsi bu.

Yaşamkent Turan Güneş'e uzak bence. Sadece oraya değil her yere uzak :)

Bahçeli villa tipi evler milletvekili evlerinin olduğu yerden sonra başlıyor, Konya yoluna doğru giderseniz orda villalar var. Türk Japon vakfının orda bayağı müstakil siteler var. MSB lojmanlarının etrafında da villa siteleri var.

Bir de Turan Güneşin tam üstünde değil ama paralel caddelerde de ben villalar gördüm, emlak acentesiyle konuşsanız mutlaka bulurlar. Yani bayağı gördüm ben.

İncek'i düşünür müsünüz??
Heyyy miss emlakçı gibisin maşaallah :KK59:

Benim eşim ankaralı ama ben en fazla Ümitköy ü biliyorum, çok mu geri kalmışım ;)

oo hemşire paintball yerleri taa nerede. Benim dediğim lokasyon konutkent girişinden bi sonraki ışıklar işte başkenti geçince. Park caddesinin mekanların bulunduğu kısımlar çok trafik ve gürültülü. Az ilerisinde de yollar berbat. Göreceli işte kimi sakinlik seviyor kimi de kabalalık.
iç mekanlarınıda dolaştım ruh gibi yerler park caddesi okadar kalabalık değil

İnsanı olarak bilemicem canım o biraz şans işi sanıyorum. Evet batıkenttedr bkılabılır atlantıs evlerı vs guzeldır.
batıkentin insanı daha nezihtir çakırlar tarafında çok güzel villalar var ve siz yaşamkeni istiyorsunuzda batıkente uzak mı diyorsunuz:))

iç mekanlarınıda dolaştım ruh gibi yerler park caddesi okadar kalabalık değil
akşamları çekilmez oluyor park caddesi sabah 4 e kadar bangır bangır müzik ve lüks araçların motor sesleri. Zaten asıl park caddesi ilerisi o mekanların olduğu yer değil, evler epey ileride yaşamkentle kesişen in cin top oynadığı bölge. 20-30bin nüfuslu mahalle nası ruh gibi anlamadm ama sizin dediğiniz o paintball bölgesiyle benim dediğim yerin arasına kmlerce yol var zaten. Saygı duyarım görüşler farklı olabilir ben de Angoradayım zaten orası daha merkezi ama çıt çıkmaz :)

batıkentin insanı daha nezihtir çakırlar tarafında çok güzel villalar var ve siz yaşamkeni istiyorsunuzda batıkente uzak mı diyorsunuz:))
batıkent bana da hep uzak gelmiştir ama gitmedim hiç. merak ediyorum batıkent-tunalı arası yada batıkent-panora arası kaç dk?

akşamları çekilmez oluyor park caddesi sabah 4 e kadar bangır bangır müzik ve lüks araçların motor sesleri. Zaten asıl park caddesi ilerisi o mekanların olduğu yer değil, evler epey ileride yaşamkentle kesişen in cin top oynadığı bölge. 20-30bin nüfuslu mahalle nası ruh gibi anlamadm ama sizin dediğiniz o paintball bölgesiyle benim dediğim yerin arasına kmlerce yol var zaten. Saygı duyarım görüşler farklı olabilir ben de Angoradayım zaten orası daha merkezi ama çıt çıkmaz :)
tamam yaşamkent güzel:D

anladım bizim çayyolu tarafından batıkent hep uzak gelir de yolum hiç düşmedi merak etmiştim Atlantis vs. yapmışlar. Bizim de yarım saat buradan tabi çilekeş trafik yoksa :)
beklerim:) evet ben nezih ve ferah yerleri seviyuorum daha çok...sıkışık sokaklar bana göre değil birde akşam rahatlıkla sokakta yürümeliyim..bu önemli benim için

beklerim:) evet ben nezih ve ferah yerleri seviyuorum daha çok...sıkışık sokaklar bana göre değil birde akşam rahatlıkla sokakta yürümeliyim..bu önemli benim için

Nezih ve ferah yer olması önemli kesinlikle. Akşam kafama esince rahatca yürüyebiliyorsam, mini etek şort giyince kimse dönüp bakmıyorsa, bol bol yeşil alan varsa önemli bunlar benim için. Ben de sizi beklerim yolunuz düşerse :) Sevgiler

Canım yok bAtıkente uzak dıyen arkdasla yasamkent ısteyen aynı kişi değil:) bu arkadasın işyerı etlikteymiş antares tarafndan bakuyolarmş. Bnce batı villaları oldukça nezih sakin

Hep trafikten bahsedilmis en son 2 ay once geldim Ankara'ya trafikle karsilasmadim hic. Ortalama kac dakika kaliniyor mesela trafikte?

istanbuldan sonra ankara benım ıcın bomboş gelıyor. her yerı yaşamkent cayyolu park caddesı boş bomboş eglence yerlerıde bıle bı cacık yok

istanbuldan sonra ankara benım ıcın bomboş gelıyor. her yerı yaşamkent cayyolu park caddesı boş bomboş eglence yerlerıde bıle bı cacık yok
Bende Istanbuldan biktim. Disariya kahvaltiya cikiyorum diyip trafik yuzunden saat 4 e kadar birsey yiyemedigimi bilirim. Cekilecek dert degil artik. Bir an once Ankara'ya gelmek istiyorum.

trafıgıne bıle aşığım ıstanbulun her seyıne herseyıne kaldırımlarına bıle....

belkıde ıstanbulda dogup buyudugum ıcın hıc bırseyı koymuyor. dısarıdan gelenler boyle yapıyor ıstanbulu trafık kalabalık yapıyor bencede ankaya donün siz :D

Back