Kimseden cevap gelmedi ama ben size öneride bulunayım. Özel Vadi Koleji'ne kayıt olduk. Şen ikizler Kreşi de onlara aitti ve oradan tanıyorduk yönetimi vs. Başka okullara da baktım, insanlardan da fikirler aldım, hatta buraya bile yazdım başka neler var diye ama hiç biri orası kadar memnun etmedi beni. Hem fiyat hem de eğitim olarak güveniyorum.
Ek imkanları servis, sabah kahvaltı, öğle yemeği, ikindi atıştırmalığı. Ayrıca tam gün okul. Yani sabah 9 da başlıyor akşam 18.30'a kadar. Çalışan aileler için çok iyi. Eve kitap vs taşımıyorlar. Çocukların kendilerine ait dolapları var. Derslerini okulda yapıp eve rahatça geliyorlar. Sınıflar min 8 max 12 kişilik. Sınıf öğretmeni 3 saat derse giriyor kalan saatler branş hocalarıyla geçiyor. Okul içi ve dışı bir çok aktiviteleri var. İngilizce dışında İspanyolca eğitimi de veriliyor.
Ödeme planını veli kendisi sunuyor. Para diye boğazınıza yapışmıyorlar. Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bir okul. Gelenlerin çoğu çalışan anne baba çocukları, öyle aman aman zengin çocukları yok. Okulda kantin yok çocuklar gereksiz beslenme bozuklukları yaşamıyor. Müdürün hiyerarşik üstünlüğünden çok onu görünce sarılan çocukların sevgisi var.
Eksi olarak şunu sayabiliriz bahçe sıkıntısı var.
Yaz okulu mevcut. İsteyen yazın da çeşitli aktivitelere yollayabiliyor çocuğunu.
Umarım memnuniyetimiz daim olur ben de buraya yazarım.. :)