- Konu Sahibi nonameanymore
- #5.141
Slm kızlar besik için Ankara'da nereyi önerirsiniz
Çıkrıkçılar yokuşu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar besik için Ankara'da nereyi önerirsiniz
5 senelik sigortaciyim, suan kendi meslegime döndüm ama sigorta yaptirmadim canim kafani karistirmak istemem ama mesela acibadem sigorta cok pahali, hastaneside pahali zaten, ama cok iyi bir hastane o paraya deger..Merhabalar Kızlar.
Henüz hamile Değilim. Bir süre daha düşünmüyoruz, yeni evliyiz çünkü henüz.
Ben esrakrblt a birşey sormak için yazıyorum.
Esra merhabalar, doğum için sigorta araştırması yapıyorum şuan. Doğumumu Acıbadem veya Medicana gibi iyi bir hastane de yapmak istiyorum. İnşallah kısmet olur da sağlıklı bir bebeğimiz olur. Açıkçası ben doğum öncesi kontroller ve doğum için hiç para ödemek istemiyorum. Bu tip bir sigorta mı seninkide? Acaba sen Acıbadem için hangi sigortadan yaptırdın,teminatında neler var? Neden seçtiğin sigortayı tercih ettin? Sigortandan memnun musun? Sigorta masraflardan ne kadar avantaj sağlıyor? Sigorta ile görüşmeden, sigorta yaptıran birine sormak istedim. Bana yardımcı olursan çık mutlu olurum :)
Biz de bu sebeplerden vazgeçtik, zaten kan pihtilasmasi öyküm olduğu için riskli gebeliğe giriyor. % 100 karsilamiyorlar böyle risk faktörlerinden. .. Cepten harcıyoruz bakalım.5 senelik sigortaciyim, suan kendi meslegime döndüm ama sigorta yaptirmadim canim kafani karistirmak istemem ama mesela acibadem sigorta cok pahali, hastaneside pahali zaten, ama cok iyi bir hastane o paraya deger..
medicanayi bosver derim, sadece ismi kaldi kimse memnun degil,
ben sigorta yaptirmadim cunku onun bekleme süreleri beni zoraki birseye itiyordu, yani sigortayi yaptiriyorsun mesela yasina gore 3000 tl tutuyor, hic bir sey yaptiramadan ikincisini yaptirmak zorundasin, eger ilk sigortadan kullandiysan seneye yenilemen 3000 4000 arasi olacak, e hepsini topladiginda 7000 gibi bir ücret cebinden cikacaksa acibadem hastanesine direk gidebilirsin, tabi bu soyledigim fiyatlar tamamen yaklasik fiyatlari bu sigortalarin en full leri veya katilim paylilari var,
ama mutlaka tavsiyem bir sigortacidan detaylarini alip (sigorta sektöründe genelde satip kacma vardir kaba tabirle, cunku cok silkülasyon olur sigortacini bi daha bulmak istiyorsan yasi büyük bir sigortaci tercih et derim) detaylardan sonra bir kac sigortaciyla daha görüs.
ben almadim cunku 6 ay bekleme süresi beklemek istemedim,
hadi 6 ay bekleyeyim dedim ikinci bir sigortaya para vermek istemedim,
ki genelde sigortalar 2. sene dogum yapacagini bildikleri icin fiyati yükseltmeleri cok muhtemeldi.
Ben koru hastanesine gidiyorum, hastane arastirmalarin icinde en iyilerden biri oldugunu biliyorum, ayda 1 kere muayeneye gitsem (2 kere oldugu durumlardan 10gunluk kontrol randevusunun ucretsiziden faydalaniyorum) 77 x 8 : 616 tl tutuyor.
dogumda 1750 toplamda 2366 sadece muayene ve doguma harcamis oldum.
testlerde 30 tl yi gecmiyor bi ayrintili ultrason pahali 175tl oda ankarada iki profesör var parmakla gösterilen onlardan biriyle yapiyorlar fiyat cok ucuz bile yani :)
yani diyecegim su ki sigorta alsaydim 30 yasinda oldugum icin bana en full paketi 2 senede 12000 e patlayacakti.
simdi daha avantajliyim. eger sigortadan avantaj elde etmek istersen 20 küsülerde yaptirip hic kullanamyip her sene yenilersen iste ozaman mantikli olur canim :)
bu arada dip not: acibadem sigorta anadolu hayat groupama allianz yapi kredi calistigim firmalar :)
saglik icin en güzeli acibadem daha sonra allianz geliyor bilgin olsun![]()
Biz de bu sebeplerden vazgeçtik, zaten kan pihtilasmasi öyküm olduğu için riskli gebeliğe giriyor. % 100 karsilamiyorlar böyle risk faktörlerinden. .. Cepten harcıyoruz bakalım.
Merhabalar Kızlar.
Henüz hamile Değilim. Bir süre daha düşünmüyoruz, yeni evliyiz çünkü henüz.
Ben esrakrblt a birşey sormak için yazıyorum.
Esra merhabalar, doğum için sigorta araştırması yapıyorum şuan. Doğumumu Acıbadem veya Medicana gibi iyi bir hastane de yapmak istiyorum. İnşallah kısmet olur da sağlıklı bir bebeğimiz olur. Açıkçası ben doğum öncesi kontroller ve doğum için hiç para ödemek istemiyorum. Bu tip bir sigorta mı seninkide? Acaba sen Acıbadem için hangi sigortadan yaptırdın,teminatında neler var? Neden seçtiğin sigortayı tercih ettin? Sigortandan memnun musun? Sigorta masraflardan ne kadar avantaj sağlıyor? Sigorta ile görüşmeden, sigorta yaptıran birine sormak istedim. Bana yardımcı olursan çık mutlu olurum :)
Ben akrapol e gidiyorum ama nurten boyraz a ve memnunumMerhaba hanimlar ikinci cocuguma hamileyim. Kan ve idrarda cikti daha cok yeni keseyi gormedik. Onceki dogumumu sincan koruda murat beyle yaptim ama murat beyde seda hanimda ayrildi oradan simdiki dr.lar hakkinda hic bilgim yok. Gidenler hangi dr.a gidiyorlar bilgi verebilirlerse cik sevinirim baktigim bikac yorumda koru yu duydum ama sincan mi balgatmi anlayamadim yorumlardan. Arkadasimda akropolde ebru hanimla yapti dogumunu mart ayinda ona giden varsa onuda degerlendirwbilirim
ben de nurten hanıma gidiyorum ve cok memnunum kendisi bana güven veriyorBen akrapol e gidiyorum ama nurten boyraz a ve memnunum
Kesinlikle beni de çok rahatlatıyor doğum tarihlerimiz yakınben de nurten hanıma gidiyorum ve cok memnunum kendisi bana güven veriyor
ben son iki kontrole gittigimde hep sordum dogumla ilgili şeyler. son ana kadar şartlar el verdiği sürece normal dogumu denemeliyiz sen yaparsın dedi.. ben dogum anında kendisinin bulunmasını istediğimi söyledim... Allahtan bi zarar ziyan gelmezse takip ettiğim hastalarımın doğumuna saat kaç olursa olsun gelirim dedi... normal dogumu destekliyor ve her seferinde sen normal dogurursun diye cesaret veriyor bana... siz konuştunuz muKesinlikle beni de çok rahatlatıyor doğum tarihlerimiz yakın
doğum hakkında konustunuz mu
Benm bebegim hala dönmedi geçen cuma sordum sabırla normal olması için bekleyeceğiz dediben son iki kontrole gittigimde hep sordum dogumla ilgili şeyler. son ana kadar şartlar el verdiği sürece normal dogumu denemeliyiz sen yaparsın dedi.. ben dogum anında kendisinin bulunmasını istediğimi söyledim... Allahtan bi zarar ziyan gelmezse takip ettiğim hastalarımın doğumuna saat kaç olursa olsun gelirim dedi... normal dogumu destekliyor ve her seferinde sen normal dogurursun diye cesaret veriyor bana... siz konuştunuz mu
Canm Allah sabır versin zor tabimeraba arkadaşlar bende ankaradan yazıyorum 1 hafta önce bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı hayırlısı böyleymiş demekki ama yinede atlatılması zor bi durum![]()