- 3 Ağustos 2022
- 575
- 629
- 33
Yeti nerdeulaştım
gititk
tşk ederim
çok nokta atışı bir kadın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeti nerdeulaştım
gititk
tşk ederim
çok nokta atışı bir kadın
İsmi ne nerdeCanim telefon numarasi var mi telden de bakiyo mu?
O kişi kim numarasını dmden atar mısınızpardon karışmış
bende daha önce ankara gittim kişiden bahsetmiştim
Mihriyenin dedikleri çıkmış mıydı peki size
Bana özelden gönderir misinizBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Bana da atarmısınız numarayıBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Benimle de özelden paylaşır mısınız lütfenBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Banada numarasini atabilirmisin ozeldenBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Hiçbir dediği çıkmamıştı. Bomboş
Merhaba, benimle iletisim bilgilerini paylasabilir misinizBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Bana da yazar mısınızevet çok 10 numaradır kader abla ben çok kez gittim
20 senedir aynı yerde
telefon için bence özelden yazın çünkü buradan yazmayım
Yas kim acaba mamaktayımsözlük yazarıyım o postu atarsanız belki bana söyler
Bana da yazar mısınız numarasınıBulabildiniz mi acaba ozelden mesaj atmaya calistim atamiyorum sizee
Bulabildiniz mi falcıyı bende mamaktayım hiç duymadımarkadaşlar Ankara Mamak da İranlı bir falcı varmış erkek ,tanıyan gören duyan var mı? Ekşi sözlükte biri yazmıştı çok iyiymiş ama sır gibi saklıyor kim olduğunu ,aranızda duyan var mı
Dedikleri çıktı mı gelecek için olanlarvalla benim memnun kaldıgım tek falcı Huriye oldu
Huriyenin dedikleri çıktı mıFal yüzünden tartışmayın kızlar fal elektrik meselesi bence.. Sana iyi gelen bir falcı bana hiç iyi gelmeyebilir.. Hem onlar tutar tutmaz alır parasını cebine atar, sizin canınız sıkıldığıyla kalır.. Özge herkese bir öğretmenmisin diye sorar zaten, alakam yok bana da sormuştu. Huriye abla var evimde son 3 faldır ona gidiyorum çok tatlı bir kadın anda başarılı gelecekle ilgili çok uzun vadede birşey söylemedi çıkarsa yazarım bakalım yaşayıp görcez..