Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakarya damı bu Hülya cafe :)Evet bende bugün baktırdım Linaya 20 tl ye bakmıyor muş normalde kahveye insanlar tanısın diye şimdilik indirimliymiş fiyatları ama cidden çok güzel bakıyor dedikleri çıkacak mı bekliyorum ama herşeyi çok iyi bildi. Bence de başarılı..
Evet Sakarya da ama cumhuriyet mahallesi selanik diye geçiyor. İş bankasının yanındaSakarya damı bu Hülya cafe :)
Evet o zaten artık sadece telefondan bakıyorMerhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım. Turuncu cafeden ayrılan şehrazat hanım telefon üzerinden bakıyor mu? Yardımcı olur musunuz?
Yukarda demi eski kotonun karsısıEvet Sakarya da ama cumhuriyet mahallesi selanik diye geçiyor. İş bankasının yanında
Oarkadaşlar ben gitmedim ama bir arkadaşım gitmiş bu bahçelievlerde hülya diye bi kadın varmış kız gayet memnun kalarak gei gönmüş bildiğinden gitmemiş denk gelmiş zaten okuyo burda gecen gün faldan konusurken o söyledi o cok memnun kalmıs ama baska giden varmı yada hiç duyanınız oldumu bahçelide adı hülya ??
Teşekkür ederim. Telefon bilgisi var mı sizde?Evet o zaten artık sadece telefondan bakıyor
Linanın telefon numarasını alabilir miyim acaba? ben de baktırmak istiyorumMerhaba, Ankarada yaşamadığım için Linaya telefondan baktirdim. Telefonda 50 lira. 50 liralık bi fala göre iyiydi. 20 dakika sürdü. Ana yönelik başarılıydı. Daha önce Ankarada Asli yıldıza baktirdim onda çıkan seyler oldu ama o biraz paracı ben en ucuz olan falına baktırmıştım o yüzden biraz yüzeyseldi.
Sehrazatin fali çıkmamayi birak tamamen uydurma yazik gunah ya. Yazmayım yazmayım diyorum. Bence artik baska bir is yapsin. Ani dahi bilmez ki o. Ben ona bir kez 3 sene once baktirdim. Cok sukur fali cikmadi kabus gibiydiLİNA (Hülyam Kafe): Bende çıkmayan bir fal haberi vereyim. Şimdi baktırdım daha. Hemde ben harici 2 arkadaşımda dahil burada okadar çok övdünüz ki önce 2 arkadaşımı gönderdim sonra hiç iyi değil dediler dedim bende gideyim yani bukadar kişi iyi diyoken. Ve gittim hiç ama hiç beğenmedim mevcutta olan durumları bile bilemedi. Bence reklam kızlar bu durum bilginiz olsun. Ve o kız aslında şu buraya sürekli reklam yapan Şehrazatmış onuda söyleyeyim. Bilsem gitmezdim.
Ben tesadüfen baktırdım bilerek değil,beni bilen bilir kimseyi tavsiye etmiyorum..sadece bende tutarlı olanları yazarım..bir de şunu daima yazıyorum fal işi enerji işi...ki ben de tutarlıydıLİNA (Hülyam Kafe): Bende çıkmayan bir fal haberi vereyim. Şimdi baktırdım daha. Hemde ben harici 2 arkadaşımda dahil burada okadar çok övdünüz ki önce 2 arkadaşımı gönderdim sonra hiç iyi değil dediler dedim bende gideyim yani bukadar kişi iyi diyoken. Ve gittim hiç ama hiç beğenmedim mevcutta olan durumları bile bilemedi. Bence reklam kızlar bu
Özelden paylaşabilirim. Sanırım burdan direk yazınca spam oluyor..Linanın telefon numarasını alabilir miyim acaba? ben de baktırmak istiyorum
Turuncu Zeyno mu?Kızlar Zeynonun nerede olduğundan haberiniz varmı
AynenTuruncu Zeyno mu?