• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Çok seneler önce Gama İş Merkezinin 2.katında adını hatırlamadığım bir cafe vardı. Orada Ahsen diye bir kız fal bakıyordu. Zayıf, ince uzun sarı saçlı bir kız. Şimdi ara ara anımsıyorumda kızın söylediği bir çok şey çıkmış. En az 5 sene olmuştur. Kim bilir nerededir şimdi.

Çok seneler önce Gama İş Merkezinin 2.katında adını hatırlamadığım bir cafe vardı. Orada Ahsen diye bir kız fal bakıyordu. Zayıf, ince uzun sarı saçlı bir kız. Şimdi ara ara anımsıyorumda kızın söylediği bir çok şey çıkmış. En az 5 sene olmuştur. Kim bilir nerededir şimdi.
ahseni bende çok duymuştum hatta ankaradayken çok da aramıştım ama nafile.

Bu arada bana süre veren Evim Cafedeki Meryem ve Turuncudaki İrem'in dedikleri çıkmadı arkadaşlar. Bekledim biraz daha ama nerdeyse 1 ay'ı geçti olmadı dedikleri... :(

Bu arada bana süre veren Evim Cafedeki Meryem ve Turuncudaki İrem'in dedikleri çıkmadı arkadaşlar. Bekledim biraz daha ama nerdeyse 1 ay'ı geçti olmadı dedikleri... :KK43:
Onların çıkmıyoki zaten neden ısrarla bekliyosunuz anlamıyorum. Burada 100lerce kişi yazdı. Ne turuncu ne evim nede başka bir falcı çıkmıyo.

Onların çıkmıyoki zaten neden ısrarla bekliyosunuz anlamıyorum. Burada 100lerce kişi yazdı. Ne turuncu ne evim nede başka bir falcı çıkmıyo.

Hakkını yiyemem İrem an'da çok iyi, dediği her şey doğruydu ya da doğru olduğunu sonradan öğrendim. Ancak ileriki bir tarih için dedikleri çıkmadı. Onu kastettim. Ayrıca fal olayında bence size iyi olmayan bana iyi olur, bana iyi gelmeyen size iyi gelir. Anlık bir şey ve tamamen enerji.. Falcıları iyi ya da kötü diye ayırmak yanlış.. Ben mesela Abdullah'ı severdim, mantıklı ve çıkan şeyleri olurdu hep; ama onunda izini kaybettim. :(((

Hakkını yiyemem İrem an'da çok iyi, dediği her şey doğruydu ya da doğru olduğunu sonradan öğrendim. Ancak ileriki bir tarih için dedikleri çıkmadı. Onu kastettim. Ayrıca fal olayında bence size iyi olmayan bana iyi olur, bana iyi gelmeyen size iyi gelir. Anlık bir şey ve tamamen enerji.. Falcıları iyi ya da kötü diye ayırmak yanlış.. Ben mesela Abdullah'ı severdim, mantıklı ve çıkan şeyleri olurdu hep; ama onunda izini kaybettim. :KK43:((
Abdullah emlakçı oldu falı bıraktı diyorlar.

Hakkını yiyemem İrem an'da çok iyi, dediği her şey doğruydu ya da doğru olduğunu sonradan öğrendim. Ancak ileriki bir tarih için dedikleri çıkmadı. Onu kastettim. Ayrıca fal olayında bence size iyi olmayan bana iyi olur, bana iyi gelmeyen size iyi gelir. Anlık bir şey ve tamamen enerji.. Falcıları iyi ya da kötü diye ayırmak yanlış.. Ben mesela Abdullah'ı severdim, mantıklı ve çıkan şeyleri olurdu hep; ama onunda izini kaybettim. :KK43:((
Ya işte bende onu anlamıyorum. İrem'im ben iş ile ilgili söylediği şeylerin 1-2 sini yaşadım ama ilişki ile söylediği şeyler asla ve asla çıkmadı. Yani belki çok gittim dicem inanmak istedim dicem ama sonradan öğrendim ki alakası yok tamamen kandırılmışım

Ya işte bende onu anlamıyorum. İrem'im ben iş ile ilgili söylediği şeylerin 1-2 sini yaşadım ama ilişki ile söylediği şeyler asla ve asla çıkmadı. Yani belki çok gittim dicem inanmak istedim dicem ama sonradan öğrendim ki alakası yok tamamen kandırılmışım
Fal bu... Haşa kimse Yaratan degil ki. Bir kısmını öngörüp bir kısmını tutturamiyorlar hava durumu raporu gibi ışte. Cok da fala bel baglamayip baktirip o an desarj olup gecmek lazim, yuzde elli o an tahmin edebiliyor ve sen konusunca rahatliyorsan, ukala tavri yoksa bi nevi terapi. Ne bileyim benim durum bu oldu artık

Merhaba kuzular... Öğrenci dönemimde acayiiip fal baktıran biriydim, açıkcası hiçbiri de Nur Abla’nın bıraktığı etkiyi bırakmadı bende... O da Annesi vefat edince falı bırakmış... Keşke başlasa birkaç kez söyledim ama hiç ama hiç yanaşmıyordu, Sanırım Hac’a gidecekmiş. Onun dışında Turuncu cafe, ücüncü göz, cilveli cafe, rengarenk cafe, angelo cafe evim cafe , çadır cafe , Papillon cafe ve daha sağlamadığım birçok cafenin falcıları 😅😂 en son Nur abla için bi cafeye gitmiştim. Gitmeden önce de buradan bir arkadaşla konuşuyorduk, neyse orada inanılmaz bir olaya şahit oldum. Kahveyi içtim , falı baktırdım, tam çıkıyordum, Nur Ablaya dönüp “aaaa abla biliyor musun seni siteden biri sormuştu dedim.” Sonra hesabı alan çocuk dedi ki; “ Hemen yaz senden ricam öv beni uğraştırma falan dedi.” Neyse bir baktım ki ardı ardına farklı arama motorlarında kadınlar kulübünde kayıtlı farklı reklam yapan sayfalar açık. Ben şok . Ondan sonra site benim için güvenilirliğini kaybetmişti. 2017’de girmişim siteye de zaten en son .. Sahi dürüst dürüst fikir verelim birbirimize en son kim çıktı ? Kimlerden memnunsunuz 😅

Kızlar yıllar önce karanfilde bir apartmanın içinde ismini hatırlayamadığım ama karanfildekş heykelin sol kısmında kalan bir yerdi. Yıldız abla vardı sonradan ne kadar arasam da bulamadım, izmire taşındı dediler. Doğru mu allah bilir
evim kafedekiler kesinlikle kötü
Şöyle çok tuzlu olmayan iyi bir falcı bulmak zor

Y ykbsiz canım bahsettiğin Nilüfer’in numarasını bulabildin mi
yok cnm valla bulamadım. buradan bilenler vardır ama? buarada eskişehirli kadriyenin dedikleri bende oldu gibi. ama müjdeli haber değildi bilesin.çıkmaması daha mı hayırlı acaba?

cnm o inci nin dedikleri çıkmaz ki???????
Çıkmadı zaten Aralık 2020 dedi bir olay için oda olmayacak zaten biliyorum çok para verdim ona sorma sen Nilüfer diye birinden bahsetmişsin ona ulaşabildin mi ? Senin hesap Denizli’de Melahat abla vardı oda bana 2005 senesinde bakmıştı maalesef dedikleri çıktı hemde 2016 ama ona ulaşamıyorum

Çıkmadı zaten Aralık 2020 dedi bir olay için oda olmayacak zaten biliyorum çok para verdim ona sorma sen Nilüfer diye birinden bahsetmişsin ona ulaşabildin mi ? Senin hesap Denizli’de Melahat abla vardı oda bana 2005 senesinde bakmıştı maalesef dedikleri çıktı hemde 2016 ama ona ulaşamıyorum
cnm nilüfere ben ulaşamadım ama buradan bilen olması lazım. o kadının telde çıkmıyor ama yüzyüze baktırmak lazım.bana tek bir defa yüzyüze baktı vallahi 2 yıl önce ankarada yaşarken hala dediklerini tek tek yaşıyorum.aslında size bir tüyo iyi falcının ilk falı çıkar.

Back
X