• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Bugün falcıya gidesim var. Bi öneri söylesenize, kafa dağıtmalık eğlencelik. Nasılsa çıkmıyor hiçbiri 😂😂

Turuncu’ya gideceğim bugün. Instagram sayfasına baktım Şehrazatta 71, Aşkın’da 150 , Kader’de 115 yorum var. Aralarından herhangi birini deneyen oldu mu acaba kızlar?

Merhaba kızlar bişi diyeceğim bahçeli 3. caddede gül abla varmış bir tane ona baktıranınız oldu mu ? Nasıl iyi mi ?

Hâlâ var mıymış o... Çok yollar önce baktırmıştım arkadaş tavsiyesiyle. Ilk önceleri iyiydi bayağı. Sonraları hem fali hem de davranışları çok çok bozuldu. Cafede de ürkütücü adamlar.... gül abla ile aralarında laf atmalar, fali bırakıp gidip adamlarla reklam arası gibi sohbet vs vs ... bu geçen sürede normale dönmüş olabilir tabii

Hâlâ var mıymış o... Çok yollar önce baktırmıştım arkadaş tavsiyesiyle. Ilk önceleri iyiydi bayağı. Sonraları hem fali hem de davranışları çok çok bozuldu. Cafede de ürkütücü adamlar.... gül abla ile aralarında laf atmalar, fali bırakıp gidip adamlarla reklam arası gibi sohbet vs vs ... bu geçen sürede normale dönmüş olabilir tabii
Dedikleri çıktı mı peki size ?

Valla 120 tl diyo kahve falına kalkıp giderse oturturum yerine öyle iş mi olur.

Aklıbaşında iken bayağı çıkmıştı. Sonra yazdığım hale geldiginde ortamdan dolayı ne cıktı ne çıkmadı ne oldu anlamadım hatırlamıyorum bile
Bi deneyim saçma sapan şeyler görürsem bi daha gitmem .Halam da eskiden baktırmış evleneceği kişiyi bilmiş ama 10 yıl once baktırmıs.

Aklıbaşında iken bayağı çıkmıştı. Sonra yazdığım hale geldiginde ortamdan dolayı ne cıktı ne çıkmadı ne oldu anlamadım hatırlamıyorum bile
Bi deneyim saçma sapan şeyler görürsem bi daha gitmem .Halam da eskiden baktırmış evleneceği kişiyi bilmiş ama 10 yıl once baktırmıs.

Gül iyi bakıyormuş ama ona buna çok laf atıyor hiç konsantre değil demişler

Haftaiçi sabah gitseniz etrafta kimse yokken?

Gül iyi bakıyormuş ama ona buna çok laf atıyor hiç konsantre değil demişler

Haftaiçi sabah gitseniz etrafta kimse yokken?
Çalışıyorum canım mecburen cumartesi ama özensiz bişey görürsem söylerim diyecem de bu sefer de kötü bakar fala söylenmez :( Neyse bu enerjiyle gitmeyelim :)

Turuncu’ya gideceğim bugün. Instagram sayfasına baktım Şehrazatta 71, Aşkın’da 150 , Kader’de 115 yorum var. Aralarından herhangi birini deneyen oldu mu acaba kızlar?

Canim kader daha iyi iclerinde.
Su falı ve kahve falı cok iyi. Yalnız cok sık tarot baktırma.
Sehrazat var mı hala bilmiyorum ama hic iyi falcı değil.
Ben arzu ya gittim arzu dehşet pucca da

Pucca Arzu nun fali bana cikmadi. 150 tl mi 100 tl mi hatirlayamadin suya almisti. Bir kereligine verdim fiyatı kafasina gore belirliyor. Eskiden baktiranlar basarili diyor ama bana baktigi 4 falda cikmadi.

Pucca Arzu nun fali bana cikmadi. 150 tl mi 100 tl mi hatirlayamadin suya almisti. Bir kereligine verdim fiyatı kafasina gore belirliyor. Eskiden baktiranlar basarili diyor ama bana baktigi 4 falda cikmadi.

Valla sana kimin falı çıktı bende anlamadım en iyilere gittin yine falı çıkmadı.
😅

Valla sana kimin falı çıktı bende anlamadım en iyilere gittin yine falı çıkmadı.
😅
Valla guzel arkadaşım dogru söylemişsin. Gaybı elbet Allah bilir ama Arzu son falda cidden salladı. Nilufer'den Kader'e, Kader'den Sibel ve Zeyno'ya, Yasemin Gül'den Irem'e hepsini denedim. Yenimahalle Kader dahil. Ankara'da... Hepsi aynı senaryoyu verdi, olay akışında... Ya zamanı gelmedi ya da gittiklerim bana tuttutamadı. Ben de üzgünüm çünkü Allah isterse istedigine gosterir de sanırım fal Islam da haram ya ondan gecikme oldu ceza yedim:( elbette gelecegi sadece Allah bilir de bildirdiği de biliyor ama benim fal olayı yanlış. Yanlış da yani benimki artik terapiye döndü.

Back
X