• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Şehrazat reklama döndü gibi oldu, birde iki tane var sanırım, iyice karıştı. Bana şehrazatın dışında anlık durumları bilecek birini acilen tavsiye edin lütfen.

Şehrazat reklama döndü gibi oldu, birde iki tane var sanırım, iyice karıştı. Bana şehrazatın dışında anlık durumları bilecek birini acilen tavsiye edin lütfen.
Ankara'daki falcıların bir çoğuna defalarca gittim diyebilirim,son bir yıldır bayağı zor durundaydım kendime çare aradım belkide bilemiyorum.Hangi şehrazat bilemyeceğim ama genç bie kız vardı şehrazat adında baktırdım memnun da kaldım suda çok iyi anda özellikle eski erkek arkadaşımın döneceğini bildi ki çıktı da yine gittim aynı cafeye bu sefer venüs hanıma yönlendirdiler sürekli aynı falcıya gittiğiniz zaman turuncu cafede nedense rahatsızlık duyuyor cafe çalışanları ben de anlam veremedim buna.Neyse venüz hanım da anda iyi gibi dediği bir iki şeyi yaşadım ama diğerleri için ne olur bilemem.Evim cafede funda var ama o da gününde iyiyse anı çok iyi tutturuyor değilse baştan savma bakıyor.

Ankara'daki falcıların bir çoğuna defalarca gittim diyebilirim,son bir yıldır bayağı zor durundaydım kendime çare aradım belkide bilemiyorum.Hangi şehrazat bilemyeceğim ama genç bie kız vardı şehrazat adında baktırdım memnun da kaldım suda çok iyi anda özellikle eski erkek arkadaşımın döneceğini bildi ki çıktı da yine gittim aynı cafeye bu sefer venüs hanıma yönlendirdiler sürekli aynı falcıya gittiğiniz zaman turuncu cafede nedense rahatsızlık duyuyor cafe çalışanları ben de anlam veremedim buna.Neyse venüz hanım da anda iyi gibi dediği bir iki şeyi yaşadım ama diğerleri için ne olur bilemem.Evim cafede funda var ama o da gününde iyiyse anı çok iyi tutturuyor değilse baştan savma bakıyor.

teşekkürler bilgiler için, peki fiyatları nasıl bu kişilerin?

Bahcelievlee janjan cafe suheyla varms aceba o suheyla ankara emniyeti tarafindan birara alinan 7.caddede yeri olan medyum suheylamiki ? Hicbise bilmeyen lafla peynir salatasi yuruten😬🤔 ??

Bahcelievlee janjan cafe suheyla varms aceba o suheyla ankara emniyeti tarafindan birara alinan 7.caddede yeri olan medyum suheylamiki ? Hicbise bilmeyen lafla peynir salatasi yuruten😬🤔 ??

Yok canım o değil, o hala cezaevinde duvara çizik atıyormuş :D

falcı tuğceye baktıran varmı acaba ? whatsaptan konuştum ilişki için notradamus kehanet falı 100 tl dedi pahallı geldiği için arayacagım dedim. baktıran varsa iyimidir tuğçe
Instagramda sayfasi olan ankarada yasayan ama telefonda bakim yapansa kesinlikle 100 tl degil 20 tl bile etmez

Olur öyle arada, çok da şeetmemek lazım. Verdiği zamanlar bile tutmadı. 3 ay dedi 3 yıl oldu daha falı çıkacak. Cidden çıkmıyor dedikleri üzgünüm. Demek ki o an sana tutturması gerekiyormuş. Boşverin hiçbir falcı 200 tl etmez. Üzerine 200 yl daha koy astroloji haritası çıkarttırırsın. Ama yine de baktırmak isteyen baktırsın tabi.
Fikriye degil de mihriye de hala bakiyor mu

Seneler sonra belki yeni biri vardir diye uye oldum hala ayni kisilerin lafi donuyor yahu. Anlik krizim icin farkli onereceginiz biri var mi

Vera 1 sene once sana geri donecek ciddi olarak gelecek evlilik teklif edecek bilmem ne diye doktürmustu ki ondan sonra da cok gittim inanip dedigim gibi nerdeyse bir sene oldu oyle bir sey yasamadim
Vera bana kasım 2018 de baktı. Hayatıma giren adami zamanı da tutturarak söyledi. Adamı olduğu gibi çıkardı
2. Defa da bildi. Yalnız 3 de hem bildi hem bilmedi diyelim.fakat civitıyor bu net.

Vera bana kasım 2018 de baktı. Hayatıma giren adami zamanı da tutturarak söyledi. Adamı olduğu gibi çıkardı
2. Defa da bildi. Yalnız 3 de hem bildi hem bilmedi diyelim.fakat civitıyor bu net.
Ben cok umutlarla gittim cikacak diye. Ama cikmadi. Her seferinde de sureci uzatti ha su zaman bu zamn olacak diye diye. Sonucta da cikmadi

Back
X