- 15 Ocak 2016
- 163
- 89
- 98
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar yazılandan sonra bende denemeyi düşünüyorum Şehrazat'ı.
Ancak tipini tarif ederseniz kandırılmayalım, çünkü ben tanımıyorum ilk kez gideceğim.
Birde adresini tarif ederseniz sevinirim.
Abdullah’ın yerine baktım ama tabelası falan yoktu daha önce oraya giden var mı
Simsiyah uzun saçları var. İnce uzun, genç bir kadın. Sakarya caddesine gir, iş bankasını geçince ilk bina. Apartman girişinde hülyam cafe yazıyor yerde. Görürsün zaten iş bankasının hemen yanında 1. Kat tabelası var. Telefoncu mu, milyoncu mu ne var, apartman girişi onun yanında.
Teşekkür ederim. Uzun bakıyor mu? Ne dersin denenmeli mi? Çıkar gibi miKahve 40- tarot 50 imiş. Ben tarot baktırdım. Kahve tarot da 80 miş.
Teşekkür ederim. Uzun bakıyor mu? Ne dersin denenmeli mi? Çıkar gibi mi
kendisi beyaz tenli siyah uzun saçlı güzel bir kızcağız. Kızılay sakarya caddesinde hülyam cafede. İnsanlar iyi bir medyum arıyor bende tecrübe ettim övüyorum ama insanlar tepki gösteriyor. herkese saygı duyuyorum.Bu kadar yazılandan sonra bende denemeyi düşünüyorum Şehrazat'ı.
Ancak tipini tarif ederseniz kandırılmayalım, çünkü ben tanımıyorum ilk kez gideceğim.
Birde adresini tarif ederseniz sevinirim.
saygı duyarım görüşlerinize ama insanlar değişik ve iyi biri aradığı için ve yanlış kişilere şehrazat diye yönlendirildiği için bende yardımcı olmak istedim danışanlara.Yanlış anlamazsanız bir şey söyleyebilirmiyim; dünüye olmuşsunuz ve sürekli şehrazat reklamı yapıyorsunuz. Cidden çok tatlı biri ve falı da gayet güzel. Ama tecrübe ile sabit, bu kadar çok iehrazat derseniz 1-ban yersiniz, 2-reklam damgası yiyip kaale alınmazsınız. Burada tavsiyeleri kayda değer kemikleşmiş üyeler var. Emin olun deneyip memnun kaldıklarında şehrazat ın gerçekten dedikleri çıkarsa, büyün ankara şehrazat a gider. Bırakalım da insanlar denesn ve gelip gerçek yorumlar yapsınlar. Sevgiler...
bende büyük bir merak üzerine gittim sanırım bu kadın bir çok medyum diye geçinen insanı sollar geçerNe kadara ne baktırdınız
cidden olmadık şeyler söylüyor ben daha detaylı fallarına da baktırmak istiyorum tarot baktırdım bende süperdi :)))kendisi beyaz tenli siyah uzun saçlı güzel bir kızcağız. Kızılay sakarya caddesinde hülyam cafede. İnsanlar iyi bir medyum arıyor bende tecrübe ettim övüyorum ama insanlar tepki gösteriyor. herkese saygı duyuyorum.
su falıda süpermiş ben ona da baktırıcam inşallah sizinkilerde çıkar :))Canım benim çok teşekkür ederim. Şöyle etkileyici bir faldı. Zaman verdi ve verdiği zamanda bir şey olma ihtimali çok yüksek. Adamın özelliklerini
Söyledi, çok doğruydu. Verdiği tavsiye çok doğruydu. Ailemle ilgili söyledikleri keza çok doğruydu. Ama tabi dediklerinin çıkması için zaman var. Yani hemen yarın olacak şeyler değil. Ben çok beğendim, memnun kaldım. Az ve özdü. Aklımdaki bütünsorular cevaplanmış oldu. Ben beğendim şahsen. 1 kerecik de olsa denemenizi tavsiye ederim. Çıkarsa yazacağım zevkle![]()
kadın cidden çok iyi kahvesi 40 tl kahve tarotu 80 tl su falı 150 mişFiyatı ne kadar acaba
turuncu cafe gibi bir yere hiç yakıştıramadım asıl şehrazat ayrılınca yerine saçma sapan birini koyup adını şehrazat koymuşlar bilmeyenlere yediriyorlar e tabi onun gibi bakamayınca da sahte şehrazat rezil oluyorlarmedyum şehrazat olay bir kadın hülyam cafede kızılay sakarya da pişman olmazsınız hatta numarasını yazayım hatta bu kızda turuncudaydı ayrıldı ordan
Kim öğrenebilir miyimSelam kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye yıllar sonra tekrar üyeliğimi aktif edebildim geçen epilasyon yaptırmaya gittiğim biyerde falcı tavsiyesi aldi m çok güzel bakıyor dediler ve Ben çok meraklı bir insan olarak gittim bahcelievlerde bir cafede bakıyor ben yıllardır bukadar güzel fal bakan birini daha görmedim ki ankarada burada adı geçen bir çok kişiye fal baktirmistim ilk önce el falıyla başlıyo inanılmaz doğru cikiyo söyledikleri ardından tarot bakıyo ve kahveye geciyo tarotta ne söylediyse çıktı ilk defa gördüğüm biri ustelik sanki beni yillardir taniyo çok etkilendim ablamla birlikte baya bi şok yasadik kesinlikle giden bana teşekkür eder 70 lira fal fiyatı cafe ismi verirsem reklama girer mi bilmiyorum oyuzden isteyen olursa özelden yazarım
su falıda süpermiş ben ona da baktırıcam inşallah sizinkilerde çıkar :))
Senaryoyu ve oyuncu kadrosunu değiştirmeniz lazım, çok sıradan ve bilindik metinler kendini kmlerce öteden belli ediyorüyelerimizin zeki olduğunu göz ardı edip yaya kalıyorsunuz, senaryoyu beğenmediler işte
![]()
Ben Gülistan’a baktırdım. Geçmişi biliyor, bazı sıkıntılı durumlarımı da bildi. Bir konuda kişileri ve durumları karıştırdı ben düzelttim. İleriye dönük verdiği tarihlere epey var o yüzden gelecek konusunda bir şey diyemiyorum.