• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

. Ben ona bir ara baktıracaktım bana “ artık falı bıraktım” dedi. Zaten nerede hidayete erip falı bırakan varsa bana rastlıyor

Ben baktirali iki hafta filan oluyor cok bir sey kaybetmediniz bence dedigim gibi karekter analizi ve cok ileri zamanlar su anki hayatimi ne yaptigimi bilmiyor fakat ileri tarihlerde iki yil uc yil sonra ne yasayacagimi soyledi o yuzden cok tatmin edici degildi benim icin :(

Ben baktirali iki hafta filan oluyor cok bir sey kaybetmediniz bence dedigim gibi karekter analizi ve cok ileri zamanlar su anki hayatimi ne yaptigimi bilmiyor fakat ileri tarihlerde iki yil uc yil sonra ne yasayacagimi soyledi o yuzden cok tatmin edici degildi benim icin :KK43:
Kesinlikle birşey kaybetmediniz
Ben 3 - 3,5 yıl önce baktırmıştım. Şimdiye kadar çoktan boşanmış ve zengin ama bir çocuğu olan biriyle evlenmiş olmam gerekiyordu!!
ikinci çocuğum oldu

Kesinlikle birşey kaybetmediniz
Ben 3 - 3,5 yıl önce baktırmıştım. Şimdiye kadar çoktan boşanmış ve zengin ama bir çocuğu olan biriyle evlenmiş olmam gerekiyordu!!
ikinci çocuğum oldu

Ahahahahahahahahaha sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bana da çok kötü şeyler söylemişti k mehmetse.

Bişi dicem özel değilse; 2. Çocuğu yaptığına göre eşinle sorunlarınız boşanma ihtimalimiz yok değil mi? Yani öyşe bir şey yokken mi boşanma dedi?

Ahahahahahahahahaha sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bana da çok kötü şeyler söylemişti k mehmetse.

Bişi dicem özel değilse; 2. Çocuğu yaptığına göre eşinle sorunlarınız boşanma ihtimalimiz yok değil mi? Yani öyşe bir şey yokken mi boşanma dedi?
Aynen öyle önemli bir sorun yoktu kısa bir süre işsiz kalmıştı sadece

Şu turuncu kafede zeyno bakmıştı eşime. Eşim de cok meraklı fala:işsiz: neyse o baya bir şeyler bilmişti. Ama hep geçmişle ilgili söylemişti. Yani gelecek adına pek bir şey söyleyemedi. Ya ben trabzonda bi falcıya gitmiştim. Nursel diye bi kadın. Öylesini ne buldum ne gördüm. O ayarda birini bulmak lazım ankarada.

Bugün kızılaya turuncu cafeye gül hanıma fal baktırmaya gitmiştim ama masal cafeye geçmiş kendisi bilginiz olsun kızlar

Kızlar Ankara'da falcı sultan diye bir kadın varmış, hiç duyanınız var mı?

Ya bu turuncuda hanım ağa die biri vardı bilirmisiniz ben bikez baktırmıstm anda falan iyiydi aslında simdi kendi yerini açmıl tesafidüf gördüm bu yerine giden varmı acaba nasıl kii

Biri bulunsun artık hiç yok değildir herhalde

Şu venüs ün dedikleri ucundan kıyısından biraz çıkıyordu ama o da nerede belli değil. Abdullah ın da dediği bir şey çıktı bana çok da önemli bir şey aslında. Ama diğer dedikleri çıkmadığı için ikisini de öneremiyorum. Başka da memnunum diyebileceğim kimse yok.

Back
X