- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 39
Tavrı tarzı hoş değildi.dalga geçer gibi konuştu Benimle .sevmedim yanisöyledikleri doğru mu değil? yoksa senin beklentilerine mi uymadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavrı tarzı hoş değildi.dalga geçer gibi konuştu Benimle .sevmedim yanisöyledikleri doğru mu değil? yoksa senin beklentilerine mi uymadı.
Çoğunu denedim olmadı dua ya sığındım allah büyüktürAnkara falci konusunda defteri kapatti sanki ?
Rüyamda gördüm buamaranızı dya ettüm yattım deseydiniz bu ne ya referanssız bakmıo sanki işe alıyo. Kimmiş ki bu. Referans verince ne oluyor bide. Bende benim adımı diyin diorum ama mu kimdn aldgnı bilsin die yoksa bakan bakıoArmağan Hanım’ı aradım numaramı nerden aldınız ben asla referanssız bakmıyorum dedi illa isim istiyor yani kimden aldığınızı falan ben de baktıramadım yani
Uzatmadı zaten konuşmayı çok fazla kem küm ettim ama kapattık zaten. Anlamadım ben de çok ilginç geldi bana da.Rüyamda gördüm buamaranızı dya ettüm yattım deseydiniz bu ne ya referanssız bakmıo sanki işe alıyo. Kimmiş ki bu. Referans verince ne oluyor bide. Bende benim adımı diyin diorum ama mu kimdn aldgnı bilsin die yoksa bakan bakıo
Çok haklısın. Şuan ben öyle bi durumdayım inşallah darısı bize. :)Arkadaşlar selam. Dört beş aydır fal baktırmıyorum. Çok şükür kafam rahat. Paramın da bereketi arttı valla. Fal işleri fasa fiso. İnsan umutlanmak güzel şeyler duymak içn gidiyor ama paranla rezil olup dönüyorsun. Bi de insanın kafasını allakbullak edip yakınlarından falan şüpheye düşüyor. Sigara tiryakiliği gibi bi şey bu fal merakı :) günde 2 hatta 3 falcıya gittiğim bile oldu malesef. Artık mevlam ne eylerse güzel eyler diyip geçiyorum her şeye. Tavsiye ediyorum hepinize. Paranızı kaptırmayın dolandırıcılara. Falcılara vereceğiniz 50-100 lirayı ihtiyacı olan birine verin bin kat daha iyi. Bunlar benim düşüncelerim. Ben kurtuldum bu illetten darısı size :)
Orası hangi cafe?Aylardır falci falci gezen,milyar döken,resmen tutulmuş gibi falcıya gidemeden duramayan ben sakin sakin gitmeyin.Hepsi yalan dolan hepsi.
Psikolojiniz alt üst olması,günaha giriyoruz ayrı ya alın teriyle kazandığımiz giden paralar.
Ankaradaki ve şu sayfada yazan %90 falcılara gitmisimdir,bazılarına üst üste hadi belki bu sefer tutar diye defalarca.. Inanın bana yalan hepsi ve ben suna artık inanıyorumki kahveyemi artık neye biseymi katıyorlar yada okuyorlar bilmiyorum çıkmadığı halde yine gidiyoruz kendimize engel olamıyoruz.
Hele bir falci ve o cafeyi bir kaç gün sonra açıklayacağım tam sakin gitmeyin kanmayın o kadar olur.
Ben dualara sığındım çok şükür. Dua okudukça huzur buluyoruz.Rabbim bizi heran duyuyor. Yasakmi bilmiyorum ama "la havle vela kuvvete illabillahil aliyyil azim sahlen affike ya aziz" bu duayı 3 gün hergün bin yada okuyabildiniz kadar okuyun sonra mucizeyi görün.cok şükür Allahım hatırlattı yeniden bu duayı.
Hangisi kuzum hangi cafee ??Aylardır falci falci gezen,milyar döken,resmen tutulmuş gibi falcıya gidemeden duramayan ben sakin sakin gitmeyin.Hepsi yalan dolan hepsi.
Psikolojiniz alt üst olması,günaha giriyoruz ayrı ya alın teriyle kazandığımiz giden paralar.
Ankaradaki ve şu sayfada yazan %90 falcılara gitmisimdir,bazılarına üst üste hadi belki bu sefer tutar diye defalarca.. Inanın bana yalan hepsi ve ben suna artık inanıyorumki kahveyemi artık neye biseymi katıyorlar yada okuyorlar bilmiyorum çıkmadığı halde yine gidiyoruz kendimize engel olamıyoruz.
Hele bir falci ve o cafeyi bir kaç gün sonra açıklayacağım tam sakin gitmeyin kanmayın o kadar olur.
Ben dualara sığındım çok şükür. Dua okudukça huzur buluyoruz.Rabbim bizi heran duyuyor. Yasakmi bilmiyorum ama "la havle vela kuvvete illabillahil aliyyil azim sahlen affike ya aziz" bu duayı 3 gün hergün bin yada okuyabildiniz kadar okuyun sonra mucizeyi görün.cok şükür Allahım hatırlattı yeniden bu duayı.
Hangisi kuzum hangi cafee ??
kızlar bende geçenlerde kızılay da konurda masal cafeye girdim soner bey diye birisi vardı ona fal baktıktırdım evlenmeye hazırlanıyorum ben normalde haberi yokken bana evlilik var dedi ve çoğu şeyimide bildi anlattı çok şaşırdım gayet düzgün bir insan sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum :)