• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Gamze diye bi kız var 3. Gözde. Sılanın kızıymış şuanki hayatımı çok yakınen ilgilendiren 2 isim verdi bana şaşırdım biraz. Henüz dediklerini bekliyorum bakalım bişiy çıkarsa haber veririm canlarım

Bir de veranın söylediği bi tarih bende de patladı esasen eski ilişkimle alakalı dönecek dedi haber alamadım ama ayın 17sinde mülakat veya sınavına girdiğin bi işle alakalı haber gelcek dedi taa sonbaharda girdiğim bişiydi esasen ümidi kesmiştim ama tam dün haber geldi ona da baya şaşırdım bu ara şaşırtıyorlar beni :halay:

Bir de veranın söylediği bi tarih bende de patladı esasen eski ilişkimle alakalı dönecek dedi haber alamadım ama ayın 17sinde mülakat veya sınavına girdiğin bi işle alakalı haber gelcek dedi taa sonbaharda girdiğim bişiydi esasen ümidi kesmiştim ama tam dün haber geldi ona da baya şaşırdım bu ara şaşırtıyorlar beni :halay:

Vera iyi kız hoş kız da... yok annem tutmuyor dedikleri. Bir süre vera ve diğer falcılar yok. Fal orucu tutmam lazım. Umarım gitmem hiçbirine.

Bence arkadaşlar, vera, abdullah, sıla, devrim, inci, evim cafedekiler, sakaryadaki falcılar, turuncudaler ve hepimizin gittiği falcılar çok eskidi. Bize taze kan lazım. O da pek mümkün gözükmüyor.

Bir de bir ricam olacak, aramızda falcı bacılarımız varmış. Bak Allah adı verecem, annem yapmayın. Milleti yanıltıyorsunuz. 150 liralık ömrünüz var annem. Bırakın millet övsün sizi ama ya. Yapmayın. Sıla’nın kızını da merak ettim doğrusu; neden annesinin cafesi dururken başka cafe de çalışıyor ki? Saçma. Ayrıca Gamze ile ilgili bir şey daha derdim ama neyse bana yakışmaz. Susuyorum. Arkadaşlar biliyorum herkes sağlam falcı arıyor da lütfen atlamayın hemen. Söz beklemedeyim şu an çıkan fal olursa yazacağım. Ama şu an venüs dahil kimseyi tavsiye etmiyorum. Gamze ye falan da gitmeyin. Sılanın kaç falı çıktı ki kızının dedikleri çıksın. Neyse duramadım yine yazdım.

Valla bana dedikleri çıktı gamzenin genelde beğendiğim falcıları paylaşıyorum sizlerle siz bilirsiniz canlarım yanıltmış olmiyayım tabiki

Valla bana dedikleri çıktı gamzenin genelde beğendiğim falcıları paylaşıyorum sizlerle siz bilirsiniz canlarım yanıltmış olmiyayım tabiki

aaaaa bir yaşıma daha girdim.
sılanın şaşkın kızları da mı falcı olmuş.
sakın gitmeyin.
ne sıla nede kızlarına.
kadında 4 adet kız var her birini bir kafeye koysa kişi başı 100 tl den oh mis.
günde 10 kişiye baksa.:halay::kusmuk::skandal:

bir de aklıma çok komik bir şey geldi.
o kadına ne zaman fal baktırsam bir an önce eve gidip kocamın üstüne oturacağım diye bitirirdi falı.
ne ilginç bir kadındı yav.
benim bütün fallarım + 18 biterdi.:dondurma::KK45:

bir de aklıma çok komik bir şey geldi.
o kadına ne zaman fal baktırsam bir an önce eve gidip kocamın üstüne oturacağım diye bitirirdi falı.
ne ilginç bir kadındı yav.
benim bütün fallarım + 18 biterdi.:dondurma::KK45:

Sıla yı sallayalım bence bahsi bile geçmesin artık. Gamze de akıl olsa gider üniveriste okur falcı olarak kalmazdı. Çok da güzel kız ama yazık etmiş kendisine. Sıla da doğru düzgün anne olsa kızına falcılığı yakıştırmaz okuması için teşvik ederdi. Neyse sılacığım alacağın kelleni, zira sen o çocukla evlenme ben kellemiiii kessssseriiimmmm diyordu. E hani evlenmedim. Başkasıyla evleneceğim gün hatırlatacağım bunu kendisine. Bu arada bunu herkese söylemiş.

Sıla yı sallayalım bence bahsi bile geçmesin artık. Gamze de akıl olsa gider üniveriste okur falcı olarak kalmazdı. Çok da güzel kız ama yazık etmiş kendisine. Sıla da doğru düzgün anne olsa kızına falcılığı yakıştırmaz okuması için teşvik ederdi. Neyse sılacığım alacağın kelleni, zira sen o çocukla evlenme ben kellemiiii kessssseriiimmmm diyordu. E hani evlenmedim. Başkasıyla evleneceğim gün hatırlatacağım bunu kendisine. Bu arada bunu herkese söylemiş.
söylediklerinize katılıyorum.iyi bir anne eğitime yönlendirirdi.
ayrıca müşterilerin sırlarını da başkalarına aktarması iş etiğine aykırı.:kusmuk:

Tatlım seninle tartışmak istemiyorum ama yaanii ben mi yanlış okudum yoksa sen bizimle dalga mı geçiyorsun? Cidden soruyorum. Kuzum sen demedin mi gamze nin henüz dedikleri çıkmadı bekliyorum çıkarsa haber veririm diyen. Bak 2. Mesajda da valla bana çıktı gamzenin dedikleri genelde demişsin. Ben bu işi anlamadım. Cidden...

Gamze diye bi kız var 3. Gözde. Sılanın kızıymış şuanki hayatımı çok yakınen ilgilendiren 2 isim verdi bana şaşırdım biraz. Henüz dediklerini bekliyorum bakalım bişiy çıkarsa haber veririm canlarım

ayrıca müşterilerin sırlarını da başkalarına aktarması iş etiğine aykırı.:kusmuk:

Bacım sıla nın kerameti olsa, 20 yaşında nişanlanan gamze ile sevgilisinin/ nişanlısının ayrılmasına engel olurdu. Gamze de ayrıldı nişanlısından. Hani sıla nın kerameti nerede? Diyelim ki çocuk kötüydü, neden demedi kızına kızım sen ayrılacaksın bu çocuktan nişanlanma demedi? Önce kendi kızlarına ışık olsun, varsın sonra bize ışık tutsun. Ben Gamze nin tükenen fal piyasına pompalanan bir ara gazı olduğunu düşünüyorum. Gamze annem sen burayı okuyorsun ben biliyorum, bana açıklattırma. Aklını başına al annem, falcılıkla hayat geçmez. Sana eğitim koçluğu yapabiliriz. Git oku hayatını kurtar. Falcı gamze olma Gamze Hanım ol. Bırak bu işleri. Güzel de kızsın. Yakma kendini. Yakma...

Kimbilir beni nasıl anlattı. Onunki dönmeyecek de işte dönecek diyoruz avutmak için mi diyor ne diyor anlamadım ki... millete iyi gaz verir bildiğim tek şey bu sonra da der ki ben dedim çıktı. Çıkmıyor işte çıkmıyor. Sılaaaa, bırak bu işleri artık. Hepimize birer karalama bak ve jübileni yap artık. Para vermeyiz ama jübile ya :))))))))))

Kimbilir beni nasıl anlattı. Onunki dönmeyecek de işte dönecek diyoruz avutmak için mi diyor ne diyor anlamadım ki... millete iyi gaz verir bildiğim tek şey bu sonra da der ki ben dedim çıktı. Çıkmıyor işte çıkmıyor. Sılaaaa, bırak bu işleri artık. Hepimize birer karalama bak ve jübileni yap artık. Para vermeyiz ama jübile ya :))))))))))
bence fal piyasasında bazı isimler bu işleri tamamen bırakmalı.
burada hala bir sıla konuşulmamalı.
sanırım hiç kimse yok artık.
çıkanın nasıl çıkıyor ben anlamadım.
insanların beynini okumakla olmuyor ki!
valla bana bedava da baksa istemem.
yalanlara karnım tok.

bence fal piyasasında bazı isimler bu işleri tamamen bırakmalı.
burada hala bir sıla konuşulmamalı.
sanırım hiç kimse yok artık.
çıkanın nasıl çıkıyor ben anlamadım.
insanların beynini okumakla olmuyor ki!
valla bana bedava da baksa istemem.
yalanlara karnım tok.

Aynen bebeğim. Hatta sana şöyle diyim aynı konuda falcılar 2 ye ayrıldı. Bir kısmı asla olmayacak diyor, bir kısmı olacak diyor bir kısmı hiçbiri olmayacak yeni biri diyor. Olay aynı kişiler aynı ama gördükleri farklı. Bakalım kimler çıkacak. Ben 2 kişiden ümitliyim ama bakalım. Çımarsa yazacağım.

Aynen bebeğim. Hatta sana şöyle diyim aynı konuda falcılar 2 ye ayrıldı. Bir kısmı asla olmayacak diyor, bir kısmı olacak diyor bir kısmı hiçbiri olmayacak yeni biri diyor. Olay aynı kişiler aynı ama gördükleri farklı. Bakalım kimler çıkacak. Ben 2 kişiden ümitliyim ama bakalım. Çımarsa yazacağım.
hakkında hayırlı olan olsun.
çıkanlar olursa mutlaka paylaş cnm. bolşans.
inşallah sevdiğine kavuşursun.

hakkında hayırlı olan olsun.
çıkanlar olursa mutlaka paylaş cnm. bolşans.
inşallah sevdiğine kavuşursun.

Hayırlısı canım. En azından şunu öprendim; falcı ile amel edilmezmiş. Anı bilsin yeter e kadar düştük. O yüzden artık gitmek istemiyorum falcılara. Alah’tan diliyorum ki falcılara ihtiyaç duymayacağımız güzel bir hayatımız olsun.

Hayırlısı canım. En azından şunu öprendim; falcı ile amel edilmezmiş. Anı bilsin yeter e kadar düştük. O yüzden artık gitmek istemiyorum falcılara. Alah’tan diliyorum ki falcılara ihtiyaç duymayacağımız güzel bir hayatımız olsun.
amin.....

kızlar gecen ay bahçeli 3.cadde chadır cafede özge diye bir kız vardı.sağlam tarot bakardı. ayrılmış. kendisine ulaşamıyoruz. sahipleri eskişehire gitti falan dedi ama bilemedik üstüne bir kaç kişiye daha baktırdık ama özge gibi değil..
tanıyan bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum

kızlar gecen ay bahçeli 3.cadde chadır cafede özge diye bir kız vardı.sağlam tarot bakardı. ayrılmış. kendisine ulaşamıyoruz. sahipleri eskişehire gitti falan dedi ama bilemedik üstüne bir kaç kişiye daha baktırdık ama özge gibi değil..
tanıyan bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum
Valla guzel kardeşim önceden böyle biri var haber verseydin hemen biz bi asayiş berkemal yapar nereye gitti ne yaptı öğrenirdik ama hatun uçunca haber verdin:) şimdi biz ne yapalım şeker :)

Back
X