• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

evet üniv. öğrenciyken ben devamlı giderdim geçenlerdede kardeşim tekrar bulup gitmiş, baya memnun kalmış, bakalım bende gideceğim

biliyorum defalarca yazıldığını,benim sormak istediğim kızılayın neresinde tam olarak bu kafe...kafamçokkarıştı

Yaa sassygirl ehlibeyt cafe yazıp durmuş ama ehlibeyt değil Ehl-i Keyf cafenin adı.
Konur 2ye gir dümdüz yürü karşına çıkar. Bulmak zor değil. Yolun 2 yanı da cefelerle dolu zaten. Karışık bir şey yok. İlerleyince karşına çıkıyor işte.

Bugün ben de gittim. Kaan çok tatlı bir çocuk gerçekten ama derse yetişmesi gerektiği için seni Duygu'ya yönlendireyim dedi.
Ben de tamam dedim zaten 5 tl. Hiç beğenmedim Duygu'yu. Hiçbir şeyi bilemedi. Fal bile bakamıyor bence. Neyse artık...
Ona gitmeyin sakın ama Kaan'ı daha sonra denicem kesin. Farklı bir havası var.

birde kızlar sakaryada dövizcinin üstündeki cafeye gittim,onu açamam bunu açamam,salladı gibi me geliyor aldı 25 lirayı bir şey açamam diyor.

Dövizcinin üstünde bir sürü cafe var. Cidan cafe iyidir, diğerlerini bilmem. ayrıca cidanda kahve falı 11,5 tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Cafe Ortaköy'deki Yıldız'a gittim. Çok iyiydi. Beğenmeyenler neyini beğenmemiş anlamadım.
Özellikle sadece kağıda yazarken çok başarılıydı. Tavsiye ederim. Hem yldızname tarzı baktığı şey, hem kahve, hem de tarot 30tl.

bende yanlışlıkla cidan cafeye gireyim derken kendimi dilça cafede buldum dövüzcünün üstünde.isimleri karıştırdım. çıktıktan sonra yanlış cafeye girdiğimi farkettim.Birdakine cidan cafeyi deniyeceğim bakalım doğru birşeyler bilecek mi ...

Gidersen Figen'e git bence. Kapalı bir kadın. Gelecek konusunda çok başarılıdır.

Yaa sassygirl ehlibeyt cafe yazıp durmuş ama ehlibeyt değil Ehl-i Keyf cafenin adı.
Konur 2ye gir dümdüz yürü karşına çıkar. Bulmak zor değil. Yolun 2 yanı da cefelerle dolu zaten. Karışık bir şey yok. İlerleyince karşına çıkıyor işte.

Bugün ben de gittim. Kaan çok tatlı bir çocuk gerçekten ama derse yetişmesi gerektiği için seni Duygu'ya yönlendireyim dedi.
Ben de tamam dedim zaten 5 tl. Hiç beğenmedim Duygu'yu. Hiçbir şeyi bilemedi. Fal bile bakamıyor bence. Neyse artık...
Ona gitmeyin sakın ama Kaan'ı daha sonra denicem kesin. Farklı bir havası var.

yeni üyelik açtım yine takip ediyorum sizi cafe ismini yanlış yazmısım kızlar kusura bakmayın konur 2'nin sonunda ben Kaan^dan çok memnun kaldım hacettepede öğrenci zaten fal baktırırken baktırdıgınız kişinin kötü enerjidi de size geçer o yönden seçici olun kızlar Kaan'da hiç kötü enerji yok ....

yeni üyelik açtım yine takip ediyorum sizi cafe ismini yanlış yazmısım kızlar kusura bakmayın konur 2'nin sonunda ben Kaan^dan çok memnun kaldım hacettepede öğrenci zaten fal baktırırken baktırdıgınız kişinin kötü enerjidi de size geçer o yönden seçici olun kızlar Kaan'da hiç kötü enerji yok ....

Tüh ya ben de baktıracaktım işte derse gitti hemen... Şansa bak.
Telefon numarasını aldım. Yıldız'a yeni gittiğim için biraz zaman sonra Kaan'ı düşünebilirim.
Bu arada ametist taşlı bileklik almış annem bugün bana. :1:
Artık negatifleri çok çekmem umarım. boshayallersmile

Tüh ya ben de baktıracaktım işte derse gitti hemen... Şansa bak.
Telefon numarasını aldım. Yıldız'a yeni gittiğim için biraz zaman sonra Kaan'ı düşünebilirim.
Bu arada ametist taşlı bileklik almış annem bugün bana. :1:
Artık negatifleri çok çekmem umarım. boshayallersmile

iyi günlerde kullan canım terazimi burcun bilmiyorum ama aynı zamanda ametist tası terazi burcunun da tası biliyosun ben Kaan'a tesadüf eseri girdim biliyomusun Kaan'a baktıracagın zaman hafta içi gündüz git bu arada yıldız nasıldı bakabildi mi?

iyi günlerde kullan canım terazimi burcun bilmiyorum ama aynı zamanda ametist tası terazi burcunun da tası biliyosun ben Kaan'a tesadüf eseri girdim biliyomusun Kaan'a baktıracagın zaman hafta içi gündüz git bu arada yıldız nasıldı bakabildi mi?

Teşekkür ederim. :)) Yok balık burcuyum ben. Balık burcu için de ametist taşı yazıyor genelde ama bilemiyorum. Kaan 'bana telden mesaj at gelmeden önce' dedi. Öyle yaparım artık.

Yıldız kağıda yazarken çok iyiydi. Benden hoşlanan biri vardı onun adını yazıp kim bu diye sordu mesela. Geçmişi ve şimdiyi iyi biliyor. Gelecek için dedikleri pek çok falcıyla aynı.
Bence denemek lazım. Çok geleni var yalnız. Gitmeden aramak iyi olur. Ben akşam 7 civarı gittim 2 kişi vardı önümde. Benden sonra 8buçuk civarı bir kız daha geldi. Boş kalmıyor galiba.
Bir de tarot kartlarının yanısıra ruh kartı denen kartları da var. Nasıl oluyor da kartların hepsi içinde bulunduğum durumu anlatabiliyor şaşırdım gerçekten. Bir de tavsiyelerde bulunuyor.
Çok beğendim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. :)) Yok balık burcuyum ben. Balık burcu için de ametist taşı yazıyor genelde ama bilemiyorum. Kaan 'bana telden mesaj at gelmeden önce' dedi. Öyle yaparım artık.

Yıldız kağıda yazarken çok iyiydi. Benden hoşlanan biri vardı onun adını yazıp kim bu diye sordu mesela. Geçmişi ve şimdiyi iyi biliyor. Gelecek için dedikleri pek çok falcıyla aynı.
Bence denemek lazım. Çok geleni var yalnız. Gitmeden aramak iyi olur. Ben akşam 7 civarı gittim 2 kişi vardı önümde. Benden sonra 8buçuk civarı bir kız daha geldi. Boş kalmıyor galiba.
Bir de tarot kartlarının yanısıra ruh kartı denen kartları da var. Nasıl oluyor da kartların hepsi içinde bulunduğum durumu anlatabiliyor şaşırdım gerçekten. Bir de tavsiyelerde bulunuyor.
Çok beğendim ben.

Yıldız nerde bakıyor ve ne kadara bakıyor canım?

Cafe Ortaköy'de. 30tl.
Cafe Ortaköy Kızılay'da durakların orda. Garanti bankasının orada.

Baktırdım kısa ama güzeldi. Kendimi iyi hissettirdi. Kahve+tarot 15 e iniyor. Bozuk para koyduruyor fincana. Ama biliyor tavsiye ederim. Tarota baktıran var mı?

Baktırdım kısa ama güzeldi. Kendimi iyi hissettirdi. Kahve+tarot 15 e iniyor. Bozuk para koyduruyor fincana. Ama biliyor tavsiye ederim. Tarota baktıran var mı?

Kaan' a mı baktırdın?Eger Kaan'sa Kaan kuzenime tarot falı baktı ve çok da güzel bildi bana sadece kahve falı baktı kısa öz ve güzeldi fincanın üstüne bozuk para koymak da enerji dagılımı olmamak içindir....

kaan öğrenci olduğum için sanırım benden bir lira almadı kahve tarot 10 a baktı. söyleyin fazla almasın:)

ortaköydeki yıldıza bir arkadaşım gitti ama söylediğine göre geçen yıl baktırmış, o zaman yaşadıklarını bilmiş ama gelecekle ilgili ne söylediyse olmadı dedi.

Bak sen tarota 10 a bakıyor demek. Teşekkürler Okapi. Aslında ben de biliyorum bakmayı şu an yurtdışında olan kuzenim hayatı boyunca en iyi fala bakanın ben olduğumu söylüyor. Ama kendime bakamıyorum. Aslında denenmişe gitmek lazım benim saime kadında ki yazıları bile gösteriyor 7 yıl sonrasını görüyor. Bugün annemle gideriz kaana o baktırır tarota. Akşama yazarım.bilmiyorumkismile

Pek tatmin etmedi 8 tane kart çektirdi onları birer kelimeyle yorumladı. Annemle ikimizin kahve+tarotu 5 dk sürmedi. Ama bi kez kahveye baktırılmasını tavsiye ederim. Benim ki ilkinin tekrarı oldu çünki.:umursamaz:

Back
X