• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Hmmm anladım. Benim baktırdığım renkli gözlü biriydi ve hiçbir dediği olmamıştı da ondan sordum. Aklımda bulunsun. Belki bir gün giderim.

konur 2'deki Kaan'a gittinmi?

Yok gitmedim. En son İstanbul'da baktırdım. Çok uzun bir süre gideceğimi sanmıyorum.
Herkes aynı şeyi söylüyor çünkü. Değişik bir durum yok. :bbo:

Yok gitmedim. En son İstanbul'da baktırdım. Çok uzun bir süre gideceğimi sanmıyorum.
Herkes aynı şeyi söylüyor çünkü. Değişik bir durum yok. :bbo:

Dememki canım hayırlısı böyle olmasıymış sorunca gideceksin sandım istanbulda da çok güzel fal bakan kişiler var gidersem bende baktıracagım opuyorumnanaktan

Dememki canım hayırlısı böyle olmasıymış sorunca gideceksin sandım istanbulda da çok güzel fal bakan kişiler var gidersem bende baktıracagım opuyorumnanaktan

Ayyy bilemiyorum anlamadım ben bu işi. :/
Aklımda bulunsun istiyorum, o yüzden sorarım hep. :) Elbet bir gün yine giderim. Ama aradan zaman geçmesi lazım.
:))

ben ctesi kaan a gittim istanbulda senin ne işin var istanbul çıkmış deyince afalladım baya , yani tavsiye edilir:)

ben ctesi kaan a gittim istanbulda senin ne işin var istanbul çıkmış deyince afalladım baya , yani tavsiye edilir:)

Eeeee bosuna tavsiye etmedik sekerim:umursamaz:

bi kaç gündür bütün yazılanları okudum :) bende üye olup fikirlerimi söylemek istedim.Ankara da gitmediğim yer var mı diye düşünüyodum varmış yazılanlar için çok teşekkür ederim. :) bi ara sürekli fala gidiyordum bütün paramı döküyodum,söylenen yerlerin çoğuna da gittim.en son geçen hafta Dilça cafede dedğiniz hanıma gittim ama sarışın renkli gözlü değil,Suzan abla var ona dediğiniz gibi şimdiyi genelde hepsi biliyo,tarih verdi umarım öle olur.ama en iyi bildiğin yer derseniz nisan abla ve kardeşi derim en son izmir caddesinde ayakkabı dünyasının az ilersinde büro şeklinde bakıyolardı ama ücreti fazla olduğu için uzun süredir gitmiyorum.

Ben de gidicem sanırım Kaan'a. Son kez ona da gidip ara veriim bari. sempatiksalakcinni

Kaan'a gidersen erken saatlerde git 12 gibi orda oluyor ilk önce kahve falı baktır eger bilrise tarot baktır ama kahve falıda güzeldir kısa ve öz söyler...

tmm sağol canım.. Cidan kafedeki açık olan bayana baktırdım ben fena değil ama çok tatminkar değildi sanki.

kızlar ben dün akşam dejavu güle gittim çok uzun bakmadı negatif enerji çok almışım çokda dağınıköışım kendini toparlaman gerek dedi, benim bu kadar negatifliğime rağmen iyidi tavsiye ederim ama randevusuz bakmıyor galima randevu almadan gitmeyin birde 30TL verdim çok ama tavsiye ederim. Gerçi çok dağılıyor fal bakarken misafirleri telefonu hiç susmuyor ohaoldumsmile

biliyorum defalarca yazıldığını,benim sormak istediğim kızılayın neresinde tam olarak bu kafe...kafamçokkarıştı

birde kızlar sakaryada dövizcinin üstündeki cafeye gittim,onu açamam bunu açamam,salladı gibi me geliyor aldı 25 lirayı bir şey açamam diyor.

Back
X