• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ya evet bence de kötü bir şeyi duymayı kabullenemiyoruz aslında
söyleme tarzı da önemli biraz bazısı fazla dobra olduğunu düşünerek kırıcı konuşuyor veya nedeni yanlış gösteriyor o yüzden bir yerinde açık arıyorsun inanmıyorsun
ama sana gerçekleri yol göstererek anlattığında ve ihtimaller sunduğunda daha akla yatkın oluyor sorgulamaya başlıyorsun ve gerçeklere ulaşıyorsun, tabi bir süre sonra fallar unutuluyor sen yine istediğini yaşıyorsun

Dene bakalım. :))
Daha sonra nasıl bulduğunu burda belirtirsen çok iyi olur.
Herkesin fikrini almak isteriz. ;)

tryamour şu anki durumla ilgili birşeyi eylül kesinlikle bilememiş
yani tabi 1 saat içinde durum değişmediyse
yıldız söylemişti ben de yok öyle değil ama dediğimde ısrarcı olmuştu fakat eylüle sormuştum yok demişti zaten dedikleri de hep duymak istediğim şeylerdi bence hiçbirinin olmayacağı artık gün gibi kesin
ama yıldız da birşey olacak sonra böyle olacak dedi bu saatten sonra onun dediği gibi de olmaz sanıyorum

Ne diyeceğimi bilemiyorum alevko.
Artık kesinlikle güvenim yok bu falcılara.
Bak Yıldız yanıbaşımda istesem hemen giderim ama hiç gidesim yok.
Bence iyi oluyor böyle. Artık kurtulduk işte.
Akışına bıraktık her şeyi. :delphin:

bende ankarada gitmediğim falcı kalmadı sanıyordum ama eylülü hiç duymadım merak ediyorum ama evimdeki sevdayı duydum gittimde bana söyledikleri çıkmadı malesef ama neslihan var evimde onuda tavsiye ederim gırdırda jale var oda çok iyidir isim de veriyor ortaköydeki yıldız çokkk kötüydü benimde şu sıralar gidesim varr aa birde kızılayda fal kafenin yanındaki kafede özlem var onuda tavsiye ederim 10Tl ye bakıyordu galiba Jale 20Tl ye bakıyor Fal+tarot aa birde ermeni kadından behsediyordunuz benim bildiğim kadınsa sakaryada gizli bahçe saklı bahçeöiydi adını hatırlamıyorum ama sakaryada çiçekçilerin yanında mercan balıkçıyla lokman hekim arasındaki binada 1 katta ama kadının isminide hatırlayamadım şimdi ama onun odası ayrı o kadında çok iyiydi 20Tl ye bakıyor eylülü merak ettim ama ankara cafe nerede bilemedim

Ziraat çok yararlı oldu yazdıklarınız.
Yıldız'a ben de gideyim gideyim dedim ama bir türlü gidesim gelmedi.
Siz de çok kötü olduğunu söyleyince etkiledi beni.
Zaten Alevko da pek memnun kalmadı sanırım Yıldız'dan.
Bahsettiğiniz diğer isimleri değerlendiricem. :)

Kafe Ankara Sakarya Caddesi'nde. Ordaki bir büfeye sorun gösterirler zaten.
Bir binanın 2. katıydı sanırım.

tryamour bu akşam iş çıkışı gidebilirim o halde eylüle ama yıldız gerçekten çok kötü ve 30TL çok para

O adını hatırlayamadığınız kadın nasıl biri peki?
Bari tipten tanıyalım. bilmiyorumkismile

tryamour bu akşam iş çıkışı gidebilirim o halde eylüle ama yıldız gerçekten çok kötü ve 30TL çok para

Kesinlikle katılıyorum çok pahalı. Ben de Mihriye'ye 30 tl vermiştim. Fos çıktı.
Eğer giderseniz nasıl bulduğunuzu da yazın lütfen buraya.

kızlar fal kafede aydın varmış gittiniz mi hiç ona,arkadaşlardan duydum çok iyiymiş ama kararsız kaldım belki burdanda biri gitmiştir?

tarot bakıyo mu bilmiyorm ama kahve bakıomuş konur sokakta,fiyatı15tl..bide aynı kafede rukiye varmış o da iyiymiş ama ben ikisinede gitmedm duyduklarım bunlar arkadaşlar aydından çıkmışlar şaşkınlardı baya etkilenmişler başka giden var mı diye yazym ddim bende gerçkten öle mi diye ama yok heralde

Şaşkın çıkan çok oluyor da gerisi gelmiyor genelde. Neysee artık.
Gitmek isteyen gider.

amaaaan zaten ne kadarını bilecekler ki bişiler tuttursalar tesadüfen işte biliyo diyo seviniyoz bizimkisi kendimizi avutmak :umursamaz:

Çok nadir tutturanlar da oluyor. Ama zor işte öylelerini bulmak ya da o frekansı yaklamak.
Sevindikten sonra hiçbir şey olmadığı için hayal kırıklığı yaşıyoruz sonra da.
Boş iş. Sadece arada bir iyi geliyor. :delphin:

Back
X