Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son yazılan mesajlar silinmiş.
Deli oldum yaaa..
Osiris gitmedin mi sen Eylül'e hala?
Arkadaşlar yazmıştım da bir daha yazıyorum. Şu Mihriye de fos çıktı!
Sözde benim Haziran'da sevgilim olacaktı, çok mutlu olcaktım, harika bir yaz geçirecektim. Tamamen hikaye, palavra.
Sakın gitmeyin o kadına. Zaten bana onu öneren kişi çok büyük ihtimal onun bir tanıdığıydı. Ama 100den fazla mesajı olduğu için güvendim kendisine.
Neyseee artıkk..
Canım eylül kim?Nerde çalışıyor?Güveniyormusun ona?
Tryamour, bence de bu forumda reklam amaçlı yazanlar var.
sen eylül demişsin aklıma yattı, gidersem buraya yazarım bende.
Ben üç falcı denedim. cafe ortaköyde yıldız'a gittim. kahve+tarot 30'a bakıyor. Anne adı senin adın doğum tarihini bir kağıda yazıyor.karalıyor ,birşeyler söylüyor.Daha sonra tarot ve kahve bakıyor. Şu anki durumu beni şaşırtacak kadar iyi bildi. Çalıştığım kuruma kadar bildi. Ancak geleceğe yönelik çok net konuşmadı.(Çok mutlu olacaksın, başarılı olacaksın vs.). Sanırım frekansımız tutmadı.Asıl merak ettiğim konu hakkında olmayacak o iş dedi.
Diğer falcı evim cafe'de sevda. Bir kaç isim veriyor kim olduğunu soruyor, ona göre yorum yapıyor. Ancak verdiği isimler isabetli oluyor. Çok yorgundu ancak memnun kaldım.Kahve+tarot 20 lira.
Son olarak ankara cafe'de eylül'e gittim. Ağzından laf almaya çalışmadan ne görüyorsa onu söylüyor. Konuşmaya başladıkça açılıyor. Şu anki durumu net bir şekilde ortaya koyuyor. Geleceğe yönelik söylediklerinden biri çıktı. Diğerleri için bekliyorum bakalım.
Merak ettiğim konu hakkında sevda ve eylül olacak dedi.Hatta ikiside neredeyse aynı şeyleri söyledi. Yıldız olmayacak dedi. Hadi bakalım çık işin içinden. Artık yaşayıp göreceğim. Yalnız bu fal işi alışkanlık yaratıyor.
bende eylulun olumsuz birsey soyledigi biri varmi diye merak ettim benim is biraz karisik bana once falcilar hep bunla olmayacak yeni biri var onla olacak dedi son 20 gundur hepsi evlilik bunla dedi hatta onceden bunla degil diyenlerede gittiim anlasmis gibi bunla dediler hepside yuaukle gelecek die tutturduki bu imkansiz eylulde gecmisle ilgili birseyler soyledi ama gelecek icin soyledikleri utopik geldi yildiz ise gercekci ve mantikli geldi bakalim benim tarihler 15 gun icinde sonuclari yazarim isle ilgili olarak ise ikiside aynisini soyledi ama yildiz cok ayrinti verdi birde yildiz hayatimdaki cok onemli ayrintilariii bildi sorunlarin baslangic yerini falan o nedenle ona daha cok inandim zaten bu nedenle de su an mutsuz mutsuz dolasiyorum neyse hayirlisi herseyin
Hep bir beklenti içinde olduğumuz için olumlu söyleyen herkese inanmak istiyoruz. Ama yine de içten içe olmayacak diye düşündüğümüz için biri olmayacak dediği zaman evet gerçekçi konuştu olmazdı zaten diyoruz. Yani iki arada bir derede durumu.
Evett..vereliniortak
Bu olumsuz düşünceler de gelip geçici aslında. Biraz zaman geçtikten sonra yok yaa olur bu iş deniyor. Yani bu gerçekçi diye düşündüğümüz falların da hiçbir işe yaradığı yok.
Neyi istersek ona inanmaya devam edeceğiz.
![]()
Katılıyorum canım.Bende bana biri iyi şeyler söylerse bozulmasın aklım karışmasın diye bir süre kimseye baktırmıyorum.Ama kötü bakılmışsa iyi şeyler duyana kadar zorluyorum durumu.Falı kullanıyorum galiba moralim için :)