Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski bir konuyu yeniden dillendirmeye gerek yok, lütfen polemik yaratacak yorumlar yapmayalım
Kizlar ankarada falci yok bunun altini ciziyorumm. Kac yildir gidiyorum adam akilli cikmadi. Burdaki uyelerinde bulduguna inanmiyorum. gercekten iyi bir falci bulunmus olsa ozaman neden hala falci araniyor burdan? Yok enerji meselesi yok ben cok memnun kaldin vb diyorlar ozaman sunu soruyorum neden baska falci arayisiniz var?
Kizlar ankarada falci yok bunun altini ciziyorumm. Kac yildir gidiyorum adam akilli cikmadi. Burdaki uyelerinde bulduguna inanmiyorum. gercekten iyi bir falci bulunmus olsa ozaman neden hala falci araniyor burdan? Yok enerji meselesi yok ben cok memnun kaldin vb diyorlar ozaman sunu soruyorum neden baska falci arayisiniz var?
ben de sizin üslubunuzu hic anlamıyorum. Size çıkmamış olabilir bize de cıkmayacak olabilir, ama insanlar umut arayışında ondan falcı ariyorlar. Ayrica falci dediklerimiz insan yuzde yuz her seyi bilemezler. Siz Ankarada falci olmadigina inaniyorsaniz girmeyin basliga bence, burada insanlara umut kirici, kinayeli konusmanin hic bir anlami yok bence.
Guzelim, Ankara'da falci olmadgna ben de katiliyorum. Nisani, Eseni, Pinari, Rukiyesi hepsine ben de darkblue_y de gittik, su topikteki en eski insanlar biziz galiba. Diyecegim o ki, parayi da artik gectim umutlariniza yazik cunku hicbiri yetenekli/ucuncu gozu acik kisiler degiller, inan bana. Adi gecenlere gitmeyin, yeni kesifleriniz varsa onlara gidin, onlari paylasin derim.
Ben Eskisehirli Kadriyeyi biliyorum mesela, Istanbullu Yigiti, Cezmiyi, onlara bir kere baktiran zaten bunlain falci olmadigini anliyor.
Ben cafe falcıları denemiyorum fazla dediğin isimlerin hiçbirine gitmedim bilmiyorum ama çok umut kırıcı konusmayı doğru bulmuyorum. Mesela 7,5luk Özlemin bu forumdan arkadasa çıktıgını biliyorum. Bir diğer örnek Gülcan, su forumda araştırdım, tek bir insanoğlu çıktı demiyor ama en yakın arkadasım bir bir yasadı. Ama yaşayan arkadasım hiç fal baktırmaz kırk yılda bir gitti, o da gülcan işte, yaşadı.
Bence bizde sorun var, ya gerçekten çok baktırdığımız için hatlar karışıyor, ya da başka bir şey bilmiyorum ama çıkana çıkıyor be Cherry. Böyle örnekler var çevremde. Ben çok umut kırıcı yazmanın doğru olduğunu düşünmüyorum, buraya da insanlar umut için giriyor. Ha yazalım tabi ki şu iyi şu kötü diye ama Ankara'da falcı yok varsa neden arıyorsunuz filan hoş değil bence. Yani ben sadece çok olumsuz yazıları doğru bulmuyorum yoksa Ankara'da falcı vardır yoktur hiç karışmam çünkü çok cafe falcısı deneyen biri değilim, online a sardım ben
Vallahi sen de haklisin tabi kuzum amma velakinnnnnnnnnnnnn ben 1. cumlene takildim. Kambersiz dugun olur mu, Rukiye'ye gitmedin mi?!!!
çok yanlış kelimeler seçilerek yapılmış olan bi yorum yapmışsınız.buradaki üyelerin bulduğu falcılara inanmıyosanız bunu dile getirmek yerine gitmezsiniz olur biter. burda herkes gittiği beğendiği beğenmediği falcıları yazıyor siz inanın yada inanmayın diye yazmıyor herkes kendi hür ve iradesine göre hareket eder. evet benim beğendiğimi başkası beğenmiyor başkasının begendiginide ben beğenmiyor olabilirim ama buraya çıkıpta senin bulduğun falcıya ,inanmıyorum diye yorum atmak yerine birdaha gitmiyorum. peki o zaman siz söyleyinde biz gidelim biz inanlım madem siz inanmıyosunuz. yanlış yorum yapmışsınız. ankarada falcı olmayabilir olsa zaten insanlar hala aramaz herkes o anlık beğeniyor beğendim diye dile getiriyor söyledikleri çıkmayıncada başka falcı arayışları var sorunuzu cevapladık sanırım. kimsenin umudunu kırmayın sizde hala burda olduğunuza göre sizinde arayışlarınız varKizlar ankarada falci yok bunun altini ciziyorumm. Kac yildir gidiyorum adam akilli cikmadi. Burdaki uyelerinde bulduguna inanmiyorum. gercekten iyi bir falci bulunmus olsa ozaman neden hala falci araniyor burdan? Yok enerji meselesi yok ben cok memnun kaldin vb diyorlar ozaman sunu soruyorum neden baska falci arayisiniz var?
yok yaaa ben hazirandan beri filan fal atıyorum o da online. Cafe falcılarına hiç dadanmadım bir kaç kere evim bir de ezele gittim işte Rukiye çok duydum ama denemedim dene dersen deneyeyim
gitme onaaaaaaa hiç iyi değil çıkmıyorrrrr onunda söyledikleriKizlar cok acil karamel cafe leylanin nunarasi ya da direkt cafein numarasi lazim atabilir misiniz nette bulamadim
gitme onaaaaaaa hiç iyi değil çıkmıyorrrrr onunda söyledikleri
bugun okula ciktim brada bir kiza ne dediyse cikmis ve benim yakin arkadasim 2 yi once gitmis o zamn telwfonuna not almis ve ne dediyse cikmis simdi okuyunca. Bakalim belki deneyecegiz ama ben gitmem galiba bana denilenler cikmiyor zaten
bugun okula ciktim brada bir kiza ne dediyse cikmis ve benim yakin arkadasim 2 yi once gitmis o zamn telwfonuna not almis ve ne dediyse cikmis simdi okuyunca. Bakalim belki deneyecegiz ama ben gitmem galiba bana denilenler cikmiyor zaten
Leyla bana asil konuda %50 cikti diyebilirim.
Ben gittigim zaman is konusunda herkese aynini salliyordu, devlet isinde calisacaksin, ikiz cocugun olacak vs.
Lakinnnnnnnnnnnnnn bana tanisacagin bir herifi ve zamani vermisti, bununla evleneceksin demisti, tuttu. Herifle tanistim ama evlenme isi hikaye, yani gaybi gormus hatun resmen.
hiç deneme 30 tl visa da geçerli değil. Benim arkadasimada banada çıkmadı dedikleri ocak sonu diyodu mart sonu oldu hala bi gelisme yok