- 13 Şubat 2015
- 15
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)atar yapıyorsun bi de tam anlasildi reklamci olduğun ..Niye reklam yapan mı var burda herkes pek ukala 50 100 liralık falcılara gittiniz de aradığınız cevapları buldunuz hala falcı mı arıyorsunuz burda
sen baktr 300 e herseyi bilen hatuna yaaa yuhh be neyse belki bulursun bi musteri falci baciAtar gidere gerek yok hayatım hemen ukalalığın tutmasın istersen navigasyon gibi yönlendirmemişim ben herkesi bir yere kim neyin reklamını yapıyor ortada sanırım
reklamm iste tatlm ne kopartrsak kar bunlarinki300 liraya evını arabasınıda ustumuze yapıcakmı?
senin gibileri cok gorduk biz merak etme burda herkes kimin ne oldgunu bilir bi iki gune hesabn pasiflesir falci baciAynen öyle canım ortaklarının ekmeğine mani olmayım ben baya bi kişiyi yönlendirmişsin sağa sola yüzdelerden iyi para gelmiştir
cok sevindm senn adina canmmÇIKAN FAL HABERİ : özlemin 1 vadeye kadar dedigi... figen ablanın her ne kadar ocak desede subat olan NESLİHAN ablanın ekim sonu deyipte şubat olan. FATOşUN mart 1 deyipte 13 şubat olan DEDİGİ ŞEY ÇIKTI. çıkan şey çok önemli olmasada hepsinin sözleşmiş gibi dedikleri sey buydu ve dedikleri gibi gelişti. benim bekledigim büyük olayın öncesinde bu olması gerekiyodu vede bu oldu inşallahhh şimdi sıra büyük olayda. hatta online olan eminede söylemişti falcı kaanı hiç begenmemiştim ama oda 11 şubatta demişti.
Ucreti ne kadar?Ankarada bir adam var kahve falina cok iyi bakan ben baktirdim baya bildi bir seyler bunlardan cok var aslinda ama bazi seyleri bilmesi olanaksiz diye dusundum isteyen olursa mailini paylasirim
Nerde ne kadrs bakıyor?Ankarada bir adam var kahve falina cok iyi bakan ben baktirdim baya bildi bir seyler bunlardan cok var aslinda ama bazi seyleri bilmesi olanaksiz diye dusundum isteyen olursa mailini paylasirim
ÇIKAN FAL HABERİ : özlemin 1 vadeye kadar dedigi... figen ablanın her ne kadar ocak desede subat olan NESLİHAN ablanın ekim sonu deyipte şubat olan. FATOşUN mart 1 deyipte 13 şubat olan DEDİGİ ŞEY ÇIKTI. çıkan şey çok önemli olmasada hepsinin sözleşmiş gibi dedikleri sey buydu ve dedikleri gibi gelişti. benim bekledigim büyük olayın öncesinde bu olması gerekiyodu vede bu oldu inşallahhh şimdi sıra büyük olayda. hatta online olan eminede söylemişti falcı kaanı hiç begenmemiştim ama oda 11 şubatta demişti.
Neleri bildi50 liraya bakti bana kizilayda bi cafede on dakika falan bekledik geldi bakti bi baktigina bir daha bakmiyormus
TŞK EDERim canımmm digeride olsuncok sevindm senn adina canmm