- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
inan bende çok mrk ediyorum bugun gitmeye çalışcam. fiyat 15 tl ymiş. umarım anlattıgı kadar vardır. ona bi git bidaha seni kimse tatmin edemez dedi bakalım
ay hadi insallah begenirsin hayatim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inan bende çok mrk ediyorum bugun gitmeye çalışcam. fiyat 15 tl ymiş. umarım anlattıgı kadar vardır. ona bi git bidaha seni kimse tatmin edemez dedi bakalım
dün metroda bi bayanla tanıştım faldan açıldı konu bana birini tavsiye etti götürdügüm tüm avukat arkadaşlarım hepsi karşısında agladı tek falcım odur dedi. bugun yada yarın gidip deniycem denedigimde söylenen kadar varsa size haber vercem ben önce bi kendimi feda edeyim :)
nerd3 bakiyo canimmkizlar bende buyuk bi heyecanla gittim ama oyle abartildigi kadar degildi soyledi biseyler dogruydu evet ama cok begenmdim kadinin adi ezel cok cana yakin biri ama bn begenmedim. bu sekilde beklemoyodum. yok millet agliyomus falanda ıyyyyyy gicik oldum
sinir oldum varya isten izin alip gittim bide essahtan bisey gibi kotu degildi ama siradan diPuuufff bu da mı gol değil ya
kure cafenin oldugu binada sakarya da yore kafe ezel. tavsiye etmiyorum. aman aman bisey degildi. dahada falci aramiyorum cikmiycak en iyisi verilen tarihleri bekleyip kimin isabetli olduguna karar vermeknerd3 bakiyo canimm
Bulabilcekmiyiz iyi bir falci bu ankarada sekerim bilemiyorum? Bos ver takma en azindan denemis oldunsinir oldum varya isten izin alip gittim bide essahtan bisey gibi kotu degildi ama siradan di
yani fatoşun dedigi çıktı sana. hadi inşallah fatoş banada büyük bi olay için mart 30 dedi banada olsun :)Ben Ankara'da Evim Cafedeki Fatoş'a gitmiştim. Geçmişim hakkında hiç bir şey söylemedi bana da sorular sormadı direk kendisi konuştu. O andaki durumumu çok iyi bildi. O anda benim çok sıkıntılarım vardı. Çözülecek dedi ama daha zamanı gelmedi bakalım çıkacak mı. Bir de Kasım ayında uzun boylu, esmer, isminde e,m,n harfleri var biriyle tanışacaksın ve. İşine çok düşkün hırslı adam ve bu ilişki evliliğe gider demişti. Ben o anda kafamda başka sorunlarımla o kadar meşkuldim ki hiç de bu aşk konusunda dediğini umursamamıştım. Sen okuldan mezun olmuşsun ama neden hala üniversite gözüküyor dedi. Ben yüksek lisansı yeni kazanmıştım. Bugün şehir dışına yolculuk gözüküyor nedense demişti ve benim o akşama İzmir'e biletim vardı. 7 aydır sıkıntın varmış dedi gerçekten de tam 7 aydır sıkıntı içindeydim. Aşk hayatına gelirsek. Ben onun o e,m,n harfi olan uzun boylu esmer işine düşkün hırslı adamı o cafeden çıkar çıkmaz unutmuştum. Sonra Kasım oldu ve ben isminde e,m,n harfi olan uzun boylu esmer birisiyle tanıştım. Ve sevgili olduk ama işine o kadar düşkün ve hırslı ki beni ilgisiz bırakıyor bu nedenle de sürekli kavga ettik. Şu anda ilişkimize mola vermiş durumdayız. Dönecek mi dönmeyecek mi bilmiyorum. Eğer bir gün evlenirsek yazarım ))))
Aaa ben de ordaydim 1bucuk randevum vardıBen bugun meryem ablaya gittim gayet iyiydi bence. Durumu vs ani iyi yorumladi begendim.
Ahhaha aradim bugün ben de 1.30 randevum var 1e yetisirsen bakarim dedi. Senden bi önce de ben baktirmisimAaa ben de ordaydim 1bucuk randevum vardı
ben kesnlikle Meliha Hanım diyorum. Ben bir bayana gitmiştim Dikmende tavsiye üzerine durumu bildi karşı taraf ve düşünceleri de bildi ancak plan gelecek kısa vade hep atmasyon...İstanbulda yaşayan arkadaşım buraya geldi bir günlük eğitime oturduk ben bu konuyu açınca kendisi 10 yıldır telefonla baktırdığını söyledi. Ben çok şaşırdım. Hadi canım dedim.Geçen seneden beri belki 15 defa baktırdım. Yazın çok kötü bir kavga yaşadım. sabaha kadar uyumadım. kendisine telefon açtım ve 1 saat sonra aradım dediği saatte. Aklımda bunları sormak da yoktu. Direk yaşadığım kavgadan başladı. yaptıklarına çok pişman senden en kısa zamanda özür dileyecek. sebebi bunlar bunlar dedi....bnları yapmaya çalışıyor şu tarihte bu olacak bu gibi birileri diye kesin net tarif etti. telefonu kapattıktan tam 10 dakika sonra arkadaşım aradı. önce açmadım tekrar aradı ben hiç konuşmadım kendisi özür dileyerek pişmanlığını anlattı sebeplerini söyledi ve diğerleri de iki hafta içinde yaşadım.Bundan sonraki tüm baktırdıklarımı tek tek not adım ve sorularımı tam cevapladı. hiçbir zaman buradaki bazı arkadaşların yazdığı gibi mesela M harfli biri dememiştir. işyerinde ocak ayından sonra görev ve sorumlulukların artacak 2işe bakacaksın dedi ve 3 şubattan beri her gün toplantılara ve eğitim için görevlendirildim. İstanbuldaki arkadaşım da hangi katta oturacağını kaç arabası ve ne renk arabası olacağını çocuklarına kim bakacak kaç sene bütün bunları detaylı bildiğini söylemişti Hatta eşi de üst düzey yönetici bazen eşime de karar aşamasında baktırıyorum dedi.
Peki ücreti ne kadar? Ama ben Ankarada oturmuyorum telefonda bakar mı herkese?ben kesnlikle Meliha Hanım diyorum. Ben bir bayana gitmiştim Dikmende tavsiye üzerine durumu bildi karşı taraf ve düşünceleri de bildi ancak plan gelecek kısa vade hep atmasyon...İstanbulda yaşayan arkadaşım buraya geldi bir günlük eğitime oturduk ben bu konuyu açınca kendisi 10 yıldır telefonla baktırdığını söyledi. Ben çok şaşırdım. Hadi canım dedim.Geçen seneden beri belki 15 defa baktırdım. Yazın çok kötü bir kavga yaşadım. sabaha kadar uyumadım. kendisine telefon açtım ve 1 saat sonra aradım dediği saatte. Aklımda bunları sormak da yoktu. Direk yaşadığım kavgadan başladı. yaptıklarına çok pişman senden en kısa zamanda özür dileyecek. sebebi bunlar bunlar dedi....bnları yapmaya çalışıyor şu tarihte bu olacak bu gibi birileri diye kesin net tarif etti. telefonu kapattıktan tam 10 dakika sonra arkadaşım aradı. önce açmadım tekrar aradı ben hiç konuşmadım kendisi özür dileyerek pişmanlığını anlattı sebeplerini söyledi ve diğerleri de iki hafta içinde yaşadım.Bundan sonraki tüm baktırdıklarımı tek tek not adım ve sorularımı tam cevapladı. hiçbir zaman buradaki bazı arkadaşların yazdığı gibi mesela M harfli biri dememiştir. işyerinde ocak ayından sonra görev ve sorumlulukların artacak 2işe bakacaksın dedi ve 3 şubattan beri her gün toplantılara ve eğitim için görevlendirildim. İstanbuldaki arkadaşım da hangi katta oturacağını kaç arabası ve ne renk arabası olacağını çocuklarına kim bakacak kaç sene bütün bunları detaylı bildiğini söylemişti Hatta eşi de üst düzey yönetici bazen eşime de karar aşamasında baktırıyorum dedi.
Ben Ankara'da Evim Cafedeki Fatoş'a gitmiştim. Geçmişim hakkında hiç bir şey söylemedi bana da sorular sormadı direk kendisi konuştu. O andaki durumumu çok iyi bildi. O anda benim çok sıkıntılarım vardı. Çözülecek dedi ama daha zamanı gelmedi bakalım çıkacak mı. Bir de Kasım ayında uzun boylu, esmer, isminde e,m,n harfleri var biriyle tanışacaksın ve. İşine çok düşkün hırslı adam ve bu ilişki evliliğe gider demişti. Ben o anda kafamda başka sorunlarımla o kadar meşkuldim ki hiç de bu aşk konusunda dediğini umursamamıştım. Sen okuldan mezun olmuşsun ama neden hala üniversite gözüküyor dedi. Ben yüksek lisansı yeni kazanmıştım. Bugün şehir dışına yolculuk gözüküyor nedense demişti ve benim o akşama İzmir'e biletim vardı. 7 aydır sıkıntın varmış dedi gerçekten de tam 7 aydır sıkıntı içindeydim. Aşk hayatına gelirsek. Ben onun o e,m,n harfi olan uzun boylu esmer işine düşkün hırslı adamı o cafeden çıkar çıkmaz unutmuştum. Sonra Kasım oldu ve ben isminde e,m,n harfi olan uzun boylu esmer birisiyle tanıştım. Ve sevgili olduk ama işine o kadar düşkün ve hırslı ki beni ilgisiz bırakıyor bu nedenle de sürekli kavga ettik. Şu anda ilişkimize mola vermiş durumdayız. Dönecek mi dönmeyecek mi bilmiyorum. Eğer bir gün evlenirsek yazarım ))))