Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana tutturmuştuÖzlem nası peki?
Ay cikmasin Inşallah. Ilk defa bi falcidan bu kadar moralim bozuk bu kadar kötü ciktim. Bi de olmaz bu kadari dedikce benim dediklerim cikar. Iki ay sonra gelirsin görursun bak faaln demesi cok kötüydu gerçekten.
Özlem nası peki?
Tabiki yazarim canim. Onu ya da meryemi deniycemtatlim deneyince yorumunu yazar msn
Evimdeki öykünün dedikleri cikmadi. Bence iyi degil. Orda gulcan bi de bi kadina daha baktirdim onlarinki dr cikmadi. Evim komple bos bence.Evimdeki öykü nası kızlar???
meryem gercekten terapistt gbi mutlu ediyo, bana verdiği tarihe var daha bi 15 gun bakalm ckacak mi?
sana verdigi tarih tutmus muyduu tatlmmmşakşaklaması yok ama. eğer olmayacak görüyorsa boşuna bekleme bundan ne köy olur ne kasaba diye de yapıştırıyo :))
canim taynat cafede bakiyo net den arattr taynat cafe diye numarasi cikar arayp randevu alabilirsinnnMeryem'in numarası nedir? Kaça bakıyor?
hepsi diyebilirim hiç sekmedi. katina falı bakıyomuş bu gittiğimde katina falı baktıracağımsana verdigi tarih tutmus muyduu tatlmmm
20-30 tl olarak değişiyo tatlım ama bence 30 liralık baktırıp geniş açılım yaptırman daha net soru sormana yardımcı olur :)Meryem'in numarası nedir? Kaça bakıyor?
ona benim arkadaşlarımda gitmiş, aynen sizin dediğiniz gibi, uzun sürede dediklerinin hepsini yaşadık dediler, ne kadara bakıyo bu su falınıben duydum ama gitmedim. bahçelideki süheylaya su falı baktırdım. 4 sene içinde söylediklerinin hepsi oldu. uzun vadede bakıyor. bu yaz tekrar gittim. yine söylediği her şey olmaya devam ediyor. tavsiye ederim
ona benim arkadaşlarımda gitmiş, aynen sizin dediğiniz gibi, uzun sürede dediklerinin hepsini yaşadık dediler, ne kadara bakıyo bu su falını
ben bu yaz 30 liraya baktırdımona benim arkadaşlarımda gitmiş, aynen sizin dediğiniz gibi, uzun sürede dediklerinin hepsini yaşadık dediler, ne kadara bakıyo bu su falını