- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
fal kafe de bakıyor. konur 2 nin bitiminde solda kalıyor. sanırım orası konur3 başlangıcı köşede.sadece kahve .canım rükiye 25 e kahve mi bakıyo sadece bide çok oluyorum ama onun çalıştığı cafe nerde acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fal kafe de bakıyor. konur 2 nin bitiminde solda kalıyor. sanırım orası konur3 başlangıcı köşede.sadece kahve .canım rükiye 25 e kahve mi bakıyo sadece bide çok oluyorum ama onun çalıştığı cafe nerde acaba
Ata iskenderin orda yanındaki bina. 25 tlye bakar kısa bakmaz tarotta açar öğleden sonra gelir. 1.30 gibi aksam 9a kadar pazar günleri yok. Hele onun bi cingene falı var çok güzel. Ama kahve yeterli oluyor çünkü diğerleri gibi kahve geçmiş kısa bakarım demiyor :)ben ilk defa duydum. ne kadara bakıyor. neye bakıyor. bir de kafenin yeri nerede canım.
canım tam olarak hangi kafeydi. ben ankarada 1 yıldır oturuyorum da.Ata iskenderin orda yanındaki bina. 25 tlye bakar kısa bakmaz tarotta açar öğleden sonra gelir. 1.30 gibi aksam 9a kadar pazar günleri yok. Hele onun bi cingene falı var çok güzel. Ama kahve yeterli oluyor çünkü diğerleri gibi kahve geçmiş kısa bakarım demiyor :)
teşşekür ederim yarın deneyim o zaman rukiye hanımıfal kafe de bakıyor. konur 2 nin bitiminde solda kalıyor. sanırım orası konur3 başlangıcı köşede.sadece kahve .
inşallah memnun kalırsın. yarın fikrini yaz ama.teşşekür ederim yarın deneyim o zaman rukiye hanımı
nihale de gittim reyhana da gittim derya ya da en çok derya ablaya baktiriyorum ben de gayet iyiydi hatta orda bi müşteriyle konusmustum bi kıza evleneceksin demiş kız da kimse yok hayatım da falan demiş iki aya hersey aniden olacak demiş kız iki ay içinde evlenmiş arkadaşı söylemisti derya böyle söyledi çıktı diyeaysenur6 .!.:Rengarenk ve 6.his baya fos bence. Nasıl falı tutan falcı cıkmıs ordan sasırdım acıkcası.
derya hangi kafede canım .B
nihale de gittim reyhana da gittim derya ya da en çok derya ablaya baktiriyorum ben de gayet iyiydi hatta orda bi müşteriyle konusmustum bi kıza evleneceksin demiş kız da kimse yok hayatım da falan demiş iki aya hersey aniden olacak demiş kız iki ay içinde evlenmiş arkadaşı söylemisti derya böyle söyledi çıktı diye
inş . tabiki yazarıminşallah memnun kalırsın. yarın fikrini yaz ama.
Rengarenk cafe ata iskenderin yanı önde tabelası var evim cafenin falan çaprazına düşüyorcanım tam olarak hangi kafeydi. ben ankarada 1 yıldır oturuyorum da.
teşekkür canımRengarenk cafe ata iskenderin yanı önde tabelası var evim cafenin falan çaprazına düşüyor
Rica ederim dilerim memnun kalırsın fikrini yazteşekkür canım
hadi bakalım .bolşans.Höööööh. Eğer öyleyse ben de bi deniyim
yazarım canım.Rica ederim dilerim memnun kalırsın fikrini yaz
valla durumlar da bunu gösteriyorÇıkmazsa bu sayfayı bombalarım ullleeeeen
İsyan ediciiiiiz artıkvalla durumlar da bunu gösteriyor
İsyan ediciiiiiz artık
Rengarenk cafe derya var masal anlatmaz asla