- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla burada hiç duyulmamış bir isim.Kızlar eskişehirden geleceğim turuncu cafe pembegül hanım için yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim ?
valla burada hiç duyulmamış bir isim.
bilmiyorum ki canım bekle bakalım. birileri cevap veriri o zaman.aksine bende kendisinin ismini burdan okudum:)
nereye gittin cheryciğim ?Amanin kizlar, bugun fal baktirayim dedim, herkes ne paraci olmus!!!!!!! Kursun dokeyim, kursun dokeyim ...... Bilmedigim kimseye gitmicem artik.
Pas gec cikmiyor dedikleri. Parana yazikKızlar eskişehirden geleceğim turuncu cafe pembegül hanım için yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim ?
Pas gec cikmiyor dedikleri. Parana yazik
Pas gec cikmiyor dedikleri. Parana yazik
Beklentine bagli ama isin ozu ankarada aman aman biri yok bosuna hayal yuklersin sonuda husran olur.peki öneri?
Beklentine bagli ama isin ozu ankarada aman aman biri yok bosuna hayal yuklersin sonuda husran olur.
Tatlim eskisehirde zuzu diyee bir falcinin adi cok gecti burda hatta bir ara trene atlayip gelmeyi bile dusundum onaaçıkcası hiçbirinin fallarının yüzde yüz tutmasını beklemiyorum da açıkcası psikolojik olarak çok iyi değilim yarı yarıya tutsa da yeter muhabbeti güzel ne biliyim bi fal baktırmak istiyrm
Bana sorarsan rukiye cogundan daha iyi. Eski rukiye yokta yine cogundan bu hali bile iyiaçıkcası hiçbirinin fallarının yüzde yüz tutmasını beklemiyorum da açıkcası psikolojik olarak çok iyi değilim yarı yarıya tutsa da yeter muhabbeti güzel ne biliyim bi fal baktırmak istiyrm
Bana sorarsan rukiye cogundan daha iyi. Eski rukiye yokta yine cogundan bu hali bile iyi
canım senide sıktım ama son bi adresni verirsen kral olur
nereye gittin cheryciğim ?
şekerim hangisini önerirsin?Valla Ata Iskenderin yanindaki apartmana girdim, 2 yer var ve iksine de gittim huyum kurusun :) Birinde Iranli Medyum Yasemin diye bir hatun vardi. Digeri son kattaydi, falevi diye bir yerdi, Birgul diye bir hatun vardi. Birgul iyiydi bence, lakin fena paragozdu kursun dokmeye 100 tl istedi.