- 15 Kasım 2012
- 455
- 131
Sonunda eve gelebildim şimdi size anlatıyım :)
Kadını gittim buldum adresi tamamiyle yanlış vermiş arkadaşım hahaha ben kızılayı tutturduğuna sevindim diyebilirim
İlk başta kahve+sorulu tarot baktırdım 20 tl verdim ordada bildiği şeyler oldu ama çok fazla bir şey beklemeyin derim iyiydi ama :) Sonra su falı baktırdım içimden geldi baktırmak 80 tl bu arada uzun uzun bakıyor bayan... Her şeyi bildi inanamadım yani hatta korktum ayrıntı vermek istemiyorum çünkü özel hayatım...
Bayanın adı Zeynep hafta içi 6.30'dan sonra çalışıyor hafta sonu sadece cumartesi bakıyor o günde 11den 7ya kadar Kafe felan değil büro gibi bir yer koltuklar felan var sadece kendisi bakıyor bir de kızı var o da sevimli bir bayan. :)
Başka soru sorarsanız ayrıntı isterseniz seve seve yardım ederim adresi burda vermek serbest mi bilmiyorum ama isteyen mesaj atabilir.
Bu arada bu bayanın söylediği ile Asya Hanım'ın söylediği aynı ama Asya Hanım'ın iyi anını yakalamak gerekiyor çünkü çoğu zaman hasta yorgun oluyor sanırım üç harflilerle çalışmanın etkisi bu.Burda beğenmeyenler felan olabilir bu bayanıda beğenmeyen çıkacaktır çünkü fal kimse geleceği bilemez Allah dışında :)
Zeynep Hanım'ın Su falı 80 tl
İlgilenen olursa Asya hanım da 50 tl'ye bakıyor su+tarot+kahve.
----
Normalde belki bu yaptığım günah ama çok fazla umutsuz insan geziyor burda bunlardan biri benim bu insanlar güzel sözleriyle hayata daha çok bağladığını,geleceğe daha çok inanmamızı sağladığını düşünüyorum 3-4 yıl önce aile hayat herşey berbatken ben Asya hanım sayesinde normal hayatıma geri döndüm...Sanırım artık falcı denemiycem Allah'a bırakmak gerekiyor bazı şeyleri geçmiş geçmişte kaldı irdelemenin hiçbir anlamı yok geleceği'de ondan istemek gerekiyor...
+Reklam felan yapmıyorum bunu mesajlarımdan anlayabilirsiniz kimseye gidin gitmeyin de demiyorum karar sizin :)
Kafam Karştı cnm. bu dediğin karanfilde 15 tl ye bakan falcımı?